H

Teğmen
29 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
12 yıl
acil yardım samsung bd-d6500 3d bluray
arkadsaşlar hafta sonu bd-d6500 bluray oynatıcı aldım ve hitachi marka 500 gb lık bir hdd aldım ancak hdd yi blu ray sürücü görmüyor blu rayin usb girişi çalışıyor harddiskte çalısıyor ne yapmam gerekiyor ben zaten bluray oynatıcıyı mkv uzantılı filmleri izleyebilmek için almıştım bilen arkadaşlar lütfen yardım etsin
H
12 yıl
sony marka blu ray playerlar kopya bluray cd oynatıyormu???
arkadaşlar sony marka blu ray player alamayı düşünüyorum ancak kafamda soru işaretleri var ps3 deki gibi kopya cdleri oynatmazsa hiç bir işime yaramaz
H
13 yıl
özel ölçülerde ve hesaplı double çerçevesi nerde yapılır?
arkadaşlar seat altea aracım için necvox 939 oem aldım yalnız piyasadaki hazır teyp çerçeveleri olmuyormuş özel çerçeve yaptırmam gerekiyormuş uygun fiyata özel teyp çerçevesi nerde yaptırabilirim bilen varmı?
H
14 yıl
leon veya altea da silecek değişimi problemi
arkadaşlar kış aylarına girdiğimiz şu günlerde seat altea marka aracımın sileceklerimi değiştirmek istiyorum bildiğiniz gibi silecekler aracda yanlarda gizli bir bölümde ve ne yaptıysam silecekleri gizli bölümden çıkaramadım. fazla zorlamakta istemiyorum büyük ihtimalle leon ve toledolarla aynı şekilde çıkıyor. ne yapmam gerekir bilen arkadaşlar varmı.
H
17 yıl
Eski Aracıma Trafik Cezası
Arkadaslar satmış olduğum eski aracıma trafik cezası gelmiş araç su an benim üstümde değil ve cezanın kesildiği tarih beim arabayı sattığım kişiye verdiğim vekaletten sonraki bir tarih.(araç resmen benim ama alan adam henüz üzerine almadığı bir tarih) ödemesem başım ağrırmı? aracı sattığım kişiye olaşamıyorum
H
17 yıl
hyundai gerçeği bunu okumadan hyundai almayın derim
selamlar,
çevremden birçok eleştiriye aldırmadan aldığım hyundai getz marka otomobilimden ve garanti/servis ağından memnun değilim.
öncelikle otomobilim 1.3 benzinli kesinlikle motor arabanın kasasını kaldırmıyor.hesapta 82 beygir diye aldım ama sütçü beygiriymiş meğersem. ayrıca daha 10.000 km iken ses ve gürültüler yapmaya başladı.
bunların hepsi diğer otomobillerde de olabilir neyse demeye çalışırken birde ne olsun ; otomobili kullanırken dinlediğim bir mp3 CD si player'in içinde kaldı. Cd çalışan bir Cd idi ve ters falanda takılmamıştı. donanım olarak kurcalamadım lakin nasıl olsa otomobilim garantili idi (hemde dünyanın en pahalı mp3 player reklamlı). Yaklaşık 2 haftadır aracımı götürdüğüm servis, mp3 player'in ithalatçısı olduğu söylenen bir firma (bu arada mp3 player-teyp'in üzerinde HYUNDAI yazıyor) ve şikayette bulunduğum genel müdürlük bu konuyu çözemediler.
onların dedikleri ise çok saçma birşey :
teyp ile ithalatçı firma ilgileniyor ve ithalatçı firma da CD nin bilgisayar destekli bir CD olduğunu !!! söylüyor ve 50 YTL masraf istiyormuş, dediler.
Şimdi soruyorum mp3 CD si olupta bilgisayarda çalışmayan hangi CD var.(bu arada yine hatırlatayım ben bu CD yi aracımda zaten dinliyordum) ve bunun neresinde kullanıcı hatası var. hadi diyelim ben bilgisayar destekli bir mp3 CD si taktım bu mp3 player'in bunu bana çalıştırmayıp geri vermesi gerekmezmiydi? kendince beni mi cezalandırıyor?
şimdi ben hem zamanımdan hem teybimden oldum, başka otomoil firmaları olsa idi hem ücretsiz teybi onarır yada değiştirir ve özür dilemezler miydi? Ha bu arada cd player arızalandığında aracım henüz 9.000 km civarındaydı yani sonucta aracı kullandığım süreyle cd player'i kullandığım süre doğru orantılı olduğuna göre cd player imi çok az kullandığımda bir gerçek.
işte tüm bunlardan dolayı Hyundai almayın.
H
18 yıl
Neden forumdaki araçların plakaları gizleniyor???
Arkadaslar merak ettiğim bi şey var neden forumda veya internetteki baska araba resimlerinde fotoğrafı olan araçların plakaları gizleniyor şimdiye kadar gördüğüm resimlerin %90 ının plakası gizli. Gizli olmamasının ne gibi bi zararı olabilir. Zaten sürekli dışarda araçla geziyoruz
Genelde galericiler gizliyor bunun sebebi heralde o aracın o an galericiye ait olmaması plakadan aracı almak isteyenlerin gerçek sahibine ulaşamaması diye biliyorum.
H
18 yıl
Eko yak hakkında yardım
Arkadaslar biliyorum forumda bu konu çok tartısıldı.Ama bana göre kesin bi sonuç çıkmadı. Mümükünse kendisi veya çevresindeki tanıdıklarından kullananlar işe yarayıp yaramadığı hakkında gerçek verilere dayanan yorumlar yapabilirlermi?
H
18 yıl
benzin 2.850ytl dizel 2400ytl
Arkadaslar sanırım dizel arabaya talep arttıkca dizel fiyatlarıda benzine oranla daha fazla artıyor tamam litrede 400-450 ytl farka ve bir litre dizelle benzine oranla daha fazla yol gidebilmesine rağmen eski cazibesini kaybediyor bence...
Neyse dua edinde suyla calısan araba yapmasınlar yoksa içecek su bulamayacağız bulsakta pahalı olacak :))
H
19 yıl
Gazetelerde yenilik...Resimli Oto ilan
Arkadaslar bugün Zaman gazetesinde gördüm oto ilanları kısımına Resimli ilanlar bölümü eklemiş ve oldukça iyi olmuş yakında diğer gazetelerde aynı sisteme geçerse iyi olur...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.