C

Onbaşı
20 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
5 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
12 yıl
Hesabım Çalındı!!!
arkadaslar facebook hesabım calındı biri sifremi degistiriyor ve kendiside giremiyor. ben girdiğimde ise hesabınız gecici olarak kilitlendi yazısı cıkıyor. cok ugrastım ama bi cıkarını bulamadım. sonunda yeni hesap acmaya karar verdim ama simdide facebook adımı ve soyadımı kabul etmiyor yani yeni hesapta acamıyorum. bilgisi olan arkadaslar yardımcı olabilirse sevinirim.
C
13 yıl
renault megane brc sorunu
arkadaslar yaklasık 2 ay once 2001 model 1.6 16v aracımıza brc sıralı sistem taktırdık.Sorun su ki arac 5 veya 6 marsta ancak calısıyor, bazen tek marsta calısırken coğunlukla 4 mars veya ustunde calıstığı oluyor. Sistemi taktırdıktan yakın bir zaman sonra bu sorunu yasamaya basladık ve arac eskisi gibi düzgün bir performans göstermiyor. Benzine aldığımızda dahi cekis gücündeki zayıflık kendini gosteriyor. Biraz uzun oldu ancak bu konu hakkında bilgisi olan veya gorus bildirmek isteyen arkadaslara simdiden tesekkurler.
C
14 yıl
bileklik........
arkadaşlar Ankarada bileklik satan bi yer biliyor musunuz??? deri bileklik vs... yardımcı olursanız sevinirim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.