annemle babam yoğun bir dönemden geçti ve uzun zamandır kafalarını dağıtmaya ihtiyaçları var. 50 yaş ve üstü için tatil yeri arıyorum. internet araştırmalarımda tam olarak bir yer beğenemedim. benimde maalesef pek fikrim yok mekan konusunda bu yüzden size danışmak istedim.
yaklaşık 1 haftalık tatil yeterli olur diye düşünüyorum. fiyat olarak da ortalamayı geçmemesi iyi olur. marmara ve ege bölgeleri öncelikli.
istediklerinde kafa dinleyebilecekleri, sıkıldıklarında müze, fuar gibi gezebilecekleri, alışveriş yapabilecekleri yerler olmalı. yani aslında sıkılmamak için gereken şeylere sahip olması önemli.
aslında en önemlisi anlaşabilecekleri sıcakkanlı insanların bol olduğu bir yer. yeni arkadaşlıkların iyi geleceğini düşünüyorum.
aklıma gelenleri yazmaya çalıştım aslında çok fazla kriterim yok dediğim gibi, yaşlarına uygun, sıkılmadan verimli vakit geçirebilecekleri, arkadaşlık kurabilecekleri bir yer arıyorum. bu kriterlere uymasa bile deneyimlediğiniz ve memnun kaldığınız yerleri benimle paylaşırsanız sevinirim.

ayrıca 25-30 yaş aralığında gençler için de öneriniz varsa onlara da açığım :)