A

Çavuş
15 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
A
15 yıl
A008--telefon kayıt sorunu
Arkadaşlar acil bir sorum olacaktı bana almanyadan gelen telefon a008 için kayıt yaptırmaya gittik turkcell e kayıt olmadı maalesef imei kopyalanmış dedi bayan.Ama telefonuma kayıt dışı diye bir mesajda gelmedi acaba kayıt yaptırmadan kullanabilrmiyim çünkü kopyalanmış dedi o turkcell de ki bayan.Acaba imei attırmamagerek varmı arkadaşlar acil cevap_? Bu arada telefon elime 30 martta geçti...
A
15 yıl
\u003e\u003eA008 dual sim phone\u003c\u003c inceleme
ARkadaşlar merhaba ben almanyadan akrabamdan hediye olarak telefon istemiştim ve elime bu telefon geldi.Nacizhane telefonumun incelemesini sunuyorumAlmanya'da bile Made in China fırtınası var galiba durum onu gösteriyor. . .

*Kutu içeriği:
< Resime gitmek için tıklayın >
webcam fotoğrafı biraz kötü oldu ama neyse.. kutunun içnden:
2 adet batarya(3800 mAh)"ben onların yalancısıyım öyle yazıyor üzerinde"
1 adet usb kablosu (3 faaliyeti var pc bağlantısı + adaptörden şarj işlevinde + pcden şarj işlevinde)
1 adet kulaklık
1 adet şarj adaptörü

*Telefon görüntüleri:
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

*Not:Telefonda çift sim kart özelliği vardır.O yönden güzel birşey fakat benim 2 simkartım yok işime yaramıyor yani. . .

*Batarya:Telefonu tam olarak dün 12 saat şarj ettim şuan çubuklar dolu yani şarjı tam gerçi bugün fazla birşey yapmadım 1 saat müzik dinledim o kadar.Ondan öncesinde telefonu pek fazla kullanmadan 3 gün gitmişti batarya.Yani batarya fazla kullanılmadığı sürece 3-4 gün gidebilir...

*Ses:İlk olarak ses olayına deyinelim arkadaşlar telefonda toplam 4 tane hoparlör var.2 tane yanlarda ve 2 tane arkada olmak üzere.Çoğunuz biliyorsunuzdur zaten bu telefonların sesi oldukça fazla kalite olarak da idare eder yani . . .

*Hafıza:Telefonun üzerinde 2gb lık micro sd hafıza kartı vardı oldukça sevindim buna bir nevi mp3 çalar olarak işime yarıyor...

*Telefonun boyutu:Gerçek verileriyle uğraşamadım ama amatör olarak ölçümümde yaklaşık boyu 12cm geliyor eni ise 5,5cm geliyor yani oldukça büyük bir telefon cepte kaba duruyor. . .

*Ekran:ekran oldukça büyük yani yeterli boyutta diyebilirim.Görüntü 240*320 çözünürlüğünde güzel fakat gündüz dışarıda fazla iyi görünmüyor görüntü. . .

*Radyo:Telefonun fm alıcısının fazla iyi görünmüyor.Ama yinede bilmiyorum şehrin içinde daha iyi çekermi muamma.Biz biraz dağlara yakınız ondan olabilir

*Bu telefonların işletim sistemi ne bilmiyorum ama bu telefon fena sayılmaz hızlı yani 2gb lık hafıza kartının 1gb ı dolu olmasına rağmen.Aşırı bir dercede kasılma görünmüyor. . .

*Kamera:Gelelim kamerayaGerçi ben telefonla fotoğraf çekmeyi sevmiyorum çünkü canon fotoğraf makinem vardı fakat o bozulunca sony ericsson c510 a göz dikmiştim fakat olmadı her neyse. . . Kameranın üstünde 3 mp yazıyor fakat kamera menüsü öyle demiyor en fazla 640*480 çözünürlük görünüyor yani anlayacağınız yine vga bir kameraya sahip telefon. . .
Telefonla çekilen birkaç görüntü: Hiçbir ayar yapmadım çünkü gerek yok fazla bir değişiklik olmuyor
floresan ışığnın altında çekildi fotoğraflar:
< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

< Resime gitmek için tıklayın >

Arkadaşlar tanıtımın sonuna geldikkk...Unuttğum bişeyler varsa sorun söylerim. . .
Bir de ben birşey soracam..Bu telefona tema atılırmı veya oyun felan.Kuzenimin nokia 3600slide ından attım tema fakat o formatı görmüyo...
A
15 yıl
^^Sony Ericsson Xperia X2^^
Sony Ericsson, Xperia X1'in varisi Xperia 2 hakkında ilk kez konuştu: Yeni Xperia çok farklı olacak.
Barselona'da gerçekleştirilen Mobile World Congress, birbirinden çarpıcı mobil cihazlarla son günlerde şüphesiz teknoloji dünyasının en çok konuşulan platformu oldu.

Sony Ericsson da satışa sunulduğundan bu yana büyük ilgi gören Xperia X1'in varisi Xperia 2 ile ilgili ilk kez konuştu ve Xperia 2'nin selefinden oldukça farklı bir yapıda olacağının sinyallerini verdi. Xperia 2'nin ilk olarak İngiltere'de satışa sunulacağını belirten Sony Ericsson, yeni akıllı telefonunun en geç bu yılın ikinci yarısında kullanıcılarla buluşabileceğini vurguladı.

"Bizim için Xperia sadece bir akıllı telefon markası değil" diyen Sony Ericsson, Xperia'nın mobil telefonların geldiği son nokta olması açısından çok önemli bir kilometre taşı olduğunun altını çizdi.

Kaynak:http://www.chip.com.tr/konu/SE-nin-yeni-Xperia-si-cok-farkli-olacak_11067.html

Evet arkadaşlar haber çok ilgiç gelebilir daha x1 yokken Türkiyede x2 nerden çıktı
Ayrıca olası bir tanıtım videosunun nete sızdığı belirtiliyor.
işte video:
http://www.chip.com.tr/video/Sony-X2-ve-X3_245.html
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.