K

Yüzbaşı
14 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
9 üye
Görüntülenme (?)
98 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
K
12 yıl
Work and Travel ile ilgili yardım !!!!!!!!!!
Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam şimdiden kusura bakmayın.Ben yazın bir arkadaşımla work and travel olayına atılmayı düşünüyoruz.Bazı arkadaşlarım ödediğinin paranın çok daha fazlasını çıkartırsın diyorlar birde bu not ortalamasının iyi olması falan mı gerekiyor work and travel hakkında geniş bilgi sahibi olan daha fazla detay verirse daha iyi olur.şimdiden teşekkürler.
K
13 yıl
Arkadaşlar Yardımınız lazım !!!! (tennis warehouse)
Arkadaşlar ben tennis-warehouse.com sitesinden bir kaç ürün siparişi vericem.Fakat bir kaç sorum var.Daha önce yurt dışından hiç ürün almadım.Acaba kaç günde gelir siparişim.Kargo ücreti falan nedir?. Diğeride Site güvenilirmidir yani herhangi bir sorunla karşılaşırmıyım.Şimdiden yardımcı olacak arkadaşlara teşekkür ederim.
K
13 yıl
İş bankası bankamatik kartıyla havale yapma
Arkadaşlar okulun vermiş olduğu bankamatik kartıyla başka şehirdeki bir arkadaşımın hesabına para havale edebilirmiyim? Havale yapabiliyorsam ne kadar ücret kesiyorlar? şimdiden teşekkürler hepinize
K
13 yıl
İnternetten sinema bileti alıcam yardımınız lazım arkadaşlar!!!
Arkadaşlar mybilet.com dan bilet almayı düşünüyorum güvenilir bir sitemidir? İlk defa internetten sinema bileti alıcamda önerleriniz varsa dinliyebilirim.
K
13 yıl
Arkadaslar Özdereye gideceğim yardım LAZIMM
Yarın sabahtan teyzemlerın yanına gıtmeyı düsünüyorum.Bir arkadaslarının yanında kalıyorlarmıs benıde davet ettıler.Benı alıcaklarmıs aracların durdugu yerden.Sanırım otogardan özdere arabasına bınıcem fıyatı nedır acaba ? Bırde yol ne kadar sürüyor (daha önce hıç gıtmedıgım ıçın soruyorum)
K
13 yıl
İzmirde Tenis oynamayı öğrenicek kulüp ???
Arkadaşlar yaklaşık 3 senedir televizyondan tenis takip ediyorum.Bu sporu izmirde nerde yapabilirim önericeğiniz yerler varmıdır.Birde maliyeti nedir.Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler.
K
13 yıl
[SATILIK] İTEMSİZ 83 lvl Assasin GİRAKON [HUMAN]
Arkadaşım charını satıyor.Başlıkta da belirttiğim gibi 83 lvl human Girakon da.62k np si var.+6 fs si ve +0 fs si üzerinde duruyor.FİYAT:250 TL dir .PAZARLIK PAYI VARDIR.
İzmir, Aydın, Konya veya Elazığ tan yüzyüze SATILACAKTIR.
Ciddi alıcalar aşağıdaki numaralardan char hakkında daha detaylı bilgi alabilirler.

0554 778 90 74 ve 0554 544 08 16
K
14 yıl
Sony NWZ-S638F Driver Sorunu !!!!
Arkadaşlar elimde bu cihaz var. Bilgisayarıma format atmıştım. Cd sini bir türlü bulupta tekrar driver ı yükliyemedim.Bu yüzden müzik resim video türü şeyleri cihazıma atamıyorum uzun süredir. Yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.