H

Yüzbaşı
25 Ekim 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
H
15 yıl
USB desteklilerde-dosya \"bilgisi\" olamaz mı?
Usb destekli playerlarda dosyaların üzerine geldiğinde "bilgi"(bizim gireceğimiz film konusu/afişi) gösteren bir cihaz var mı?



Yoksa bu sadece benim fantazim mi :
H
16 yıl
HDD\u0027den sildiğim filmleri Divxplayer Neden Görüyor?
Ogatech 203 Playerim HDD'den sildiğim filmleri 568lkd,jhgffd gibi abuk isimlerle listede göstermeye devam ediyor.


Nedendir?
H
19 yıl
Kopya Windows\u0027u Getir Orjinali Götüüüür.
Eğer aldığınız bilgisayarla birlikte size kopya Microsoft Windows verildiğinden şüpheleniyorsanız, 30 Haziran’a kadar bize* getirin. Biz de elinizdeki kopya yazılımı ücretsiz olarak orijinali ile değiştirelim.
Unutmayın ki lisanssız yazılım kullanarak hem orijinal yazılım kullanmanın avantajlarını kaçırmış, hem de yasalar karşısında hem şirketinizi, hem de kendinizi suçlu duruma düşürmüş olursunuz.
Riske girmeyin, kopya Windows’u getirin orijinali götürün.
Bunun için;
• Aldığınız bilgisayarın faturasının fotokopisi,
• Varsa bilgisayarla birlikte verilen korsan CD,
• Korsan yazılım satıcısı hakkında imzalı tanıklık dilekçesi
indirmek için tıklayın
• Nüfus cüzdanı fotokopisini
Microsoft İletişim Hattı P.K.:325 34361 Şişli / İstanbul
adresine yollamanız yeterli.
Daha detaylı bilgi:http://www.microsoft.com/turkiye/windows/replacement.asp
H
19 yıl
MSN Kardeşliği+249 Kişilik Hazır Liste Oluşturuldu.
H
19 yıl
..::MSN Kardeşliği BURDA PATLADI :)))
Arkadaşlar bu olay patladı itiraf ediyorum patladı. Linki kaldırıyorum. Elime yüzüme bulaştı yada BULaŞTIRDILAR diyim bari.
Kapanmıştır. Dileyenler yine diğer topicteki gibi geyik olsun diye beeeeeeni de ekleeeeyin benniide diyebilirler. Yok yok kızdığımdan değil belkide haklılar.
Alttaki mesajı dikkate almayınız. Sadece topice yeni girenler ne olmuş ne bitmiş görsünler diye silmedim.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Şimdi biliyosunuz DH Üyeleri olarak msn adreslerini paylaşmaya karar verdik. Baktım tek tek eklemek olacak iş değil. Bende geçen gün (http://forum.donanimhaber.com/m_1404267/mpage_1/key_/tm.htm ) Bu topicteki tüm msn adreslerini msn list olarak notpadde oluşturdum. [Baya da yoruldum] Sayfa 8 deki gsakin'e kadar ekleme yapıldı! Sizin yapmanız gereken tek şey Messengerda Dosyadan Kişi Al'ı Tıklamak 250 kişi listenize 2 dk da ekleniyor.(Bir kaç fire olabilir)
Şu an için 252 (abartmıyorum :P) Msn adresi var.


Şimdi ilk topice msn adreslerini yazanları; msn adreslerinin umumi kullanımını kabul ettiğini varsayarak. :))) Bu liste dosyasını yayınlamak istiyorum. Eğer "Yok efendim ne alaka ben istemiyorum diyen varsa PM atsın sileyim."

Önerim mutlaka ama mutlaka yeni bir msn adresi alın. Çünkü liste içinde sohbetinden haz etmeyeceğiniz kişiler olabilir. Bir ikincisi sürekli kullandığınız sizin için önemli insanların olduğu adresinizin herkes tarafından bilinmesini istemeyebilirsiniz.

İkincisi MSN de görünmesini istediğiniz Nickin başına DH Ekleyin ki millete açıklama yapmak zorunda kalmayın. Yada sormadan anlayabileceklerini düşündüğünüz birşeyi ekleyin.
DH-Nick Gibi.


Şimdi eğer sizde bu listede yer almak istiyorsanız. MSN adreslerini yazın. Bende günlük olarak msn listi yenileyip update edeyim.

Eklenmek isteyenler de eklemeye başlasın. PLS
Konu hakkında öneri ve eleştirileriniz varsa paylaşın lütfen. Gün gün de büyümeye devam edelim.

Şimdi dosyanın linki => TAZE BİTTİ Dosyayı indirip açtıktan sonra (boyutu çok küçük olduğu için rapidshare yükleyemedim o yüzden yanına bi jpg dosyası attım) Kişiler DH-Harby.ctt dosyasını çıkarın. Messenger da Kişiler>Dosyadan Kişi Al sekmesini tıklayın.
ve bu dosyayı seçin. Aşşağıdaki 13 (13 kişi dediğine bakmayın) kişi listenize eklenecek yazacaktır. Tamam deyip bitiriyorsunuz.

Listeden çıkmak isteyenler lütfen bildirin. Aynı gün içinde dosyayı değiştirmeye çalışırım.


Not: Msn kişi listesi 300 müş. MSN Discovery'de daha fazla kişi eklenebiliyorumş.
H
19 yıl
Nostalji DonanimHaber Eskiden Nasılmış. Buyrun Bakın.
Arama bölümü çalışmadığı için daha önce verildimi bilmiyorum. Bu gün günlük itirafları okurken itiraf.com'un eski günleri diye link vardı. E aklıma dh nasılmış diye bi fikir geldi paylaşmak istedim.

Eskılevdeen çoook eskılevden.
http://web.archive.org/web/20000407100715/http://www.donanimhaber.com/

http://web.archive.org/web/20010205064000/www.donanimhaber.com/game/index.htm Oyun bölümü de varmışşş ta mışş mışş..

Sonradan Turuncu olmuş. Kerataya bak yaa iyce büyüdü 50.000 üyesi oldu. Ben bunun düz html olduğu günleri bilirim... Yalandan kim ölmüş.

http://web.archive.org/web/20011003212634/www.donanimhaber.com/teknik_servis/ Teknik servis günleri.


< Resime gitmek için tıklayın >
H
19 yıl
Anketi nasıl ekliyoduk ya.
Denemek için buraya açtım ama :)))
SSS de dediği gibi anket ekle butonu çıkmıyo. Varmıydı kineeee
H
19 yıl
Virüs Programları Hk Bana İlginç Geldi. :))
Bu gün pc'mde bi tarama yaptırdım. (Panda online virüs taraması) Sun/Java içinde virüs buldu ve dosyayı temizledi. Daha sonra bilgisayarımda yerleşik olan avastla tarama yaptırdım. Oda pandanın tarama yapmak için yüklediği geçici dosyalar içinde [Win32:Kuang2] buldu.Bunu bi arkadaşımın pc sinde de denedim. Sonuç aynı. Paylaşmak istedim. Bu ne yaman çelişki anlamadım :)))
H
19 yıl
WIN98 Hata Kodu? Çözemedim.
İki gündür bilgisayarımda gariplikler var. Örn: akşam kapatıp sabah açtığımda ekran ayarları 1024*768'den 800*600'e dönmüş olarak açılıyor. Bugün yapmadı :)) İkincisi bir süre kullandıktan sonra. (2-3 saat) Herhangi bir dosyaya tıkladığımda ya pc kilitleniyor. yada Windows hata veriyor. "FF54:000000070'de 06 özel durumu oluştu. Güncel uygulama sonlandırılacak vss." Avast ve Trendmicro'yla virüs ve spyware tarattım hiçbirşey çıkmadı. (Bu arada Trendmicro spy taraması da eklemiş.) Windows hata kodlarına baktım.

HATA KODU----- HATA KAYNAGI
100 - 199-------- ANAKART
200 - 299-------- HAFIZA CIPI HATASI (RAM VEYA CACHE MEMORY)
300 - 399----- ---KLAVYE
..............................

Sizcede donanımsal bir arıza mı?
H
19 yıl
HDD Sorunu! (İlginç Valla Bak çok ilginç )
30 GB 7200 RPM Hdd var elimde. Evde bulunan iki bilgisayarımda da çalıştıramadım. Bıos'dan görüyor. Fakat Windows yükleyim diye boot ettiğimde; CD Rom Desteğiyle başlat dedikten sonra. Ekranda sadece kursör yanıp sönüyor. Hdd işlem yapmıyor.

İlginç olan bu diski iki arkadaşımın pc'sinde de denedim. İkisinde de sorunsuz çalışıyor. Ama benim evdeki iki bilgisayarmda da aynı sorunu yaşıyorum. Aynı zamanda iki bilgisayarımdaki iki diskte sorunsuz kullanıyorum.
Anakartlarım
ASUS p4s8x
İntel 845GBV

Gerçekten aklınza gelen bişey var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.