S

Çavuş
10 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
44 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
5 yıl
Bulaşık makinasi arizasi hk
Merhabalar. Bulaşık makınası ile arizamiz var arizayı yazayım;
Suyu aliyor bekletiyor geri cikartiyor suyu hic yikama yapmiyor. İcindeki pervaneyi bile dondurmuyor. Problem nedir? Yardimci olacak birileri varmidir? Tesekkurler.
S
5 yıl
Tavuktaki hastalik acil
Merhaba koyde tavuk besliyoruz. İlk kez aldik denemek icin fakat tavugun biri hic haraket edemiyor. Sadece dokununca az cok haraket ediyor. Olecek gibi yardim edecek birileri var mi ?
S
5 yıl
İnternet Baglantisi Hk
Merhaba Forumcular.

Konuyu dogru yere acmisimdir insallah.

İnternet baglantisi hakkinda bilgilerinize ihtiyacim var. Yazlıkta internete baglanamiyoruz. Tum operatorlerde 3g destegi bulunmamakta. 2G baglantisi var oda yogunluktan cekmemekte. Sebeke problemi sebebi ile operatorlere Cimer dahil basvuru yapmamiza ragmen sonuc alamadik. Hala 2G baglantisi ile idare etmeye calisiyoruz ama olmuyor. Sizlere sorum yazlıgımda internet baglantisi icin Aboneliksiz Taahutsuz bir internet baglantisini nasil saglarım? Uydu olabilir Adsl hatti olabilir teknolojik çözümlerinizi bekliyorum. 😬
< Resime gitmek için tıklayın >
S
7 yıl
YAG YAKICI TAVSIYESI
Merhaba,

kilo vermek istiyorum. Spor olarak Cardioya başladım. yag yakıcı tavsiyelerinizi bekliyorum.
S
7 yıl
Kus cinsiyet belirleme
Merhaba. İyi aksamlar Yeni ev kusu aldik. Kafeste duruyor ama cinsiyetini belirleyemedik. Cinsiyeti hakkinda yorum yapacak var mi ?
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Tesekkurler
S
7 yıl
Duygusallıktan cikmak istiyorum yardim
Merhaba. Bir insan nasil tas kalpli olur ? Cok duygusaim herkeze aciyorum. Acinacak hale geliyorum. Biraz sert olabiliyorum bazen ama hep tas kalpli olmak istiyorum. Onerileriniz ?
S
8 yıl
jabra clipper bluetooth kulaklık hk.
Arkadaşlar, Jabra Clipper cihazım var ve telefonla eşleştirdim, telefon görüşmelerinde sorun yok ama müzik dinleyemiyorum. Şarkı çalmaya başlıyor iki saniye sonra duruyor ve hemen ardından bağlantı kopuyor?

bu sorunu eski nokia telefonda yapmıyor. ürün yeni alınma değil iade söz konusu değil. bluetooth kulaklığında bu tür sorunla karşılaşan var mı?
S
8 yıl
İphone cihazım ve garanti olayı
Merhaba arkadaşlar,

geçen hafta ahiyze ve hoparlör problemi nedeniyle cihazımı genpa servisine verdim. Açıkcası yeni cihaz bekliyordum. Aksine yeni cihaz gelmedi. Cihazın içi sökülerek tamir edildi. Temizlenmiş sözde ben bilemiyorum. Servise gitmeden önce Apple müşteri hizmetleri yazılım destek ekibini aradım cihazda tamir olmayacağını cihazın yenisini isteme şansımız olduğu söyledi bende servise gittim cihazın içi açıldığı için cihazı kabul etmedim. cihaz serviste kaldı. genpa gişe personeli apple ın bize mail atması gerektiğini söyleyerek genpada cihazı bırakarak genpadan ayrıldım. Apple ı tekrardan aradım mail atılması için üst düzey kıdemli müşteri danışmanı beni aradı yarım saat benimle polemik yaptı cihazı değiştirmemek servisi savunarak benimle kavga edercesine konuştu. Sorunsuz cihazı değiştiremem gibisinden cümleler söyledi. Zaten sorun çözülmüş ben cihazın içi açıldığı için servisten cihazı almayacağımı söyledim. Bi ara değiştireceğini söyledi fakat ben biraz sinirlenince cihazı değiştrmekten vazgeçti dalga gecer gibi.

ben yeni cihaz için neler yapmalıyım ? değiştirebilir miyim ? çözüm nedir ? nerelere başvurayım ?

Teşekkürler.
S
13 yıl
renault clio 1.5 dci
merhaba renaul clio 2004 model aracım var aracım dizel bir kaç sorum olacak..

1- aracım rektefiye istiyor KM saati 116 binde yağ yakıyor. ancak sıcaklık ibresi çok yükseliyor. birşey olacak diye korkuyorum bu ibre neden yükseliyor olabilir. motor suyunu değiştirmedim eksilme olunca antifriz veya su ekliyorum. bugun uzun yola çıktım çıkmadan önce biraz su ekledim ekledikten sonra su kapağını tam kapatmamışım bayabi kaynamış dışarı taşmış Allahtan yolda durdum hemen stop ettim biraz bekledim üstüne su koydum devam ettim biraz devam ettikden sonra hararet ibresi gene aynı oldu ne yapmalıyım radyatör kanallarınamı bakayım komple bi temizlikmi yapayım ?

2- aracım yokuşta takılıyor önceden 4 vitesle çıkardım yokuşları şimdi ise 2. vitese kadar düşüyorum ve bu olay motor suyu sucakken oluyor. 2. viteste turboya giriyor 3e takınca motorun boğulduğunu hissedip hemen 2ye takıyorum

3- kilometre saatinde de sorunum var yolda 80-90 la giderken birden 0 a gelip tekrar eski haline geliyor ve bunu çok seri bi şekilde yapıyor ve bazen hiç çalışmıyor. 0 da kalıyor...

Gözlemlerimi anlattım size yardımlarınızı bekliyorum
S
13 yıl
yardım
merhaba eski bir bilgisayarım var pentium 3 işlemcili 64mb ramı war bi sorum olacak dun bilgisayara hard disk takayım dedim ayriyeten hardiski görmedi IDE portlarıyla ugraşırken Yanlışlıkla IDE portlarını kısa devre ettim 1ncinden cıkıp 2.ye girmişim ve bilgisayarı kapatıp açtıgımda bidaha ekranda bişey göremedim ne kadar ugraşsamda yapamadım. Ekran kartındamıdır nerededir sorun?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.