M

Teğmen
09 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
11 yıl
tablet kenarından görünen ışıklar
arkadaşlar dün bir tablet aldım.evopad 9730.kenarından görünen ışık canımı sıktı.bu ışıklar normal birşey mi yoksa bir arıza belirtisi mi.bilen arkadaşlar cevap verirse sevinirim.kendi tabletlerinizde böyle bir durum söz konusu mu.yarın şehir dışına çıkıcam ona göre aldığım yerle irtibata geçeyim.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
6-7 yıllık masraf çıkarmayacak araba arıyorum...
merhaba arkadaşlar.

sizlere sormak istediğim önemli bir konu var.benim 12000-16000 tl arasında alabileceğim beni 6-7 yıl götürecek bir araca ihtiyacım var.model olarak bu klasmanda genelde albea dacia clio gibi araçlar var sanırım. aile olarak binebileceğimiz abs ve kliması olan az masraf çıkaracak bir araba arıyoruz.senede yaptığım kilometre 7000-8000 civarlarında.bu nedenle dizel düşünmüyorum.(zaten bu paraya iyi bir dizel araç bulamam sanırım.)

marka takıntım yok.inanın dacia ya da binerim albeaya da.yeterki fazla sorun çıkarmasın.bu arada her arabanın bir binicisi olduğunu düşünürek kalp kıracak yorum yapmasak çok iyi olur arkadaşlar.
şimdiden cevaplarınız için çok teşekkür ediyorum.herşey gönlünüzce olsun..
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.