R

Yüzbaşı
08 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
7 yıl
F20-F30 1.18i önerileriniz ?
Öncelikle Merhaba arkadaşlar
Bmw 1 kasa almaya kesin olarak karar verdim fakt ilk bmw'em olacağından çokta markaya hakim değilim bu yüzden bi kaç sorum olucak .
öncelikle F20 de 1.18 kasada 1.6 4 silindirli motor ve 170 bg kullanılıyor sanırım F30 da ise 1.18 i 1.5 3 silindirli motor 136 bg .
2 motoruda ele aldığımızda sizin fikirlerinizi öğrenmek benim için önemli , çünkü çoğu video incelemesinde forumlarda bir kısım 4 silindirli motor ve 170 bg överken kimi kısım 3 silindir ve 136 bgin yine muhteşem olduğunu söylüyorum ,
O yüzden arada kalmış bulunuyorum ,

Sonuç olarak kuvvet performans ve motor sesi olarak hangi kasayı öneriyorsunuz ..
birde m paketlerde sadece gösteriş amaçlımı bu paket sunuluyor yoksa motora yaylara aerodinamiğe m paketin etkisi varmıdır ,
Çok teşekkürler
R
10 yıl
GM discovery - sadece dokunmatik değişimi yapan varmı ?
arkadaşlar 2 hafta önce telefonumun ekranı çatladı ve dokunmatik çalısmıyor , lcd pnaelde sorun yok , nereye sorduysam kopmle kasa değişimi yapıyoruz diyorlar buda 180-200 tl civarı tutuyor , sadece dokunmatik değşşimi yapan telefoncu arkadaş varmıdır acaba ?
R
11 yıl
35.000TL araç tavsiyesi?
arkadaşlar ilk arabamı alacağım kısmetse , 35.000 tlye kadar önerebileceğiniz araçlar hangileridir DH uzmanları olarak size danışmak istedim ...önceliğim 0 araç . hız modifiye gibi tutkularım yok , yeni fiat linea iç tasarımı ve yakıt tüketimi olarak cezbetti beni ama gidişi yol tutuşu kısacası öncelikli olarak yeni linea sizce nasıl?

görüşlerinizi bekliyorum .. bu arada ford-fiat marka arabalarda koç grubunda calıstıgım için yaklaşık 2.000 tl indirim alacağım
R
11 yıl
Galaxy note 4.1.1 ne zaman?
Arkadaslar galaxy note icin jelly bean ne zaman gelir acaba. Bilgisi olan varmi?
R
12 yıl
CS Portable
arkadaşlar aranızda counter-strike Portable hastası olan varmı , bayadır oynuyorum gerçekten çok güzel bir oyun , map'lar silahlar PC de oynadığınız CS ile birebir , multiplayer ve bir çok server mevcut ,gerçekten harika oyun oynamayanlar , duymayanlar ,görmeyenler varsa bence hemen kursun ..
R
12 yıl
s3 video gec açılıyor
Merhaba arkadaşlar . 3 gün önce s3 aldım , fakat canımı sıkan bir konu var . Netteki video ve tv kanallarını gec açıyor , aynı bağlantıya iphone 4 gayet hızlı çözüm sağlıyor . Sebebi ne acaba yada yardımcı bir program vahimdir
R
12 yıl
s3 kayıt sorusu
arkadaslar yurt dısından galaxy s3 aldım , yarın pasaporta kayıt ettireceğim ,pasaport sahibinin kendisinin olmasına gerek varmı ve vergi dairesi kayıt - turkcell bayi kayıt sonrası cihaz kac gunde acılır ..
R
12 yıl
GALAXY S3 - Yurt DIŞI
arkadaslar bir arkadasım yarın yurt dışına çıkıyor ve 350 euro'ya galaxy s3 aldırıcam..dikkat etmem gereken riskler ve başıma gelebilecek olan olumsuzluklar nelerdir , ona göre uyarı yapacağım ..
R
12 yıl
GALAXY S3 - Yurt DIŞI
arkadaslar bir arkadasım yarın yurt dışına çıkıyor ve 350 euro'ya galaxy s3 aldırıcam..dikkat etmem gereken riskler ve başıma gelebilecek olan olumsuzluklar nelerdir , ona göre uyarı yapacağım ..
R
12 yıl
Allods karakter
satılıktır ..


imp tarafında.

MAGE(uzman)
Karakter Leveli : 51
Düzey : (5)
Atak ve Defans Taşlarının Seviyesi : ( Atak 666-555)
Kasa Genişliği : 120
Sahip Olduğu Binekler : at - ateş kurt - dinazor
Reenkarne vardır
Danas Sayfaları : 1-2-
sektör 23 e kadar açık
Trinket: Mor (Yıkım amblemi)
kasada basılmayı bekleyen itemler mevcut ..
koleksiyon parası mevcuttur.
Ek Küpe Slotu: mavi
Gemi:5 kusak 5 nesıl full ıtem
Bütün büyük tomarlar basılı (Lutuf-Işık Ruh vs..)
Bineklerde Can doldurma hız ve görünmezlik mevcut
simyacılık mesleği tamamlanmıstır 51.
İblisler Şehri : Bitti
Ölüler Şehri bitti
Ejder itemleri FULL
balo kostümü vardır
Full turuncu Astral itemler--- itemler epic'e doğru basılmaya baslanmıstır( 2-3 item epic olmak üzere ).
sadece yapmanız gereken turuncu itemleri epic yapmaya calısmak yani bol bol astral
onun dısında chara pek yapılacak bisey kalmadı
suan aklıma gelmeyen seylerde vardır mutlaka

ilgilenen ciddi arkadaslar pm atsın..normal bir fiyata bırakacagım.
saygılar
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.