O

Teğmen
07 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
18 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
9 yıl
İkinci el kombi ve petek kullanılır mı? (kiracıyım)
Arkadaşlar Merhaba. Lütfen fikir verin. Durumu kısaca şöyle özetleyeyim. İzmir'de 75 m2 2+1 en üst katta (alt katta kombi kullanan bir daire var)kirada oturuyorum. klima ile ısınıyorum. Geçen ay en yüksek 280TL elektrik faturası geldi.

Ev sahibine kombi taktıralım önerisinde bulundum. Ekonomik durumu iyi olmadığı için yaptıramayacağını söyledi. İstersen kendin taktır. Çıkarken alıp götürürsün. teklifinde bulundu. İki gündür hesap kitap yapıyorum. Yeni bir eve çıksam bana nakliye+emlakçı+boya=2500-3000TL bir rakam çıkıyor. Birde kombili bir evin kirası benim kiramdan aylık 150TL fazla x12 ay=1800TL Toplamda 4800-4300 maliyet çıkıyor (Bu rakamlar yukarı çıkar ama aşağı inmez gibi geliyor)

İkinci el çıkma kombi ve petek kullanılır mı? Nelere dikkat etmeliyim? Sıfır mı almalı? Lütfen bir fikir verin ne yapmalıyım. Şimdiden teşekkürler.
O
14 yıl
azbox hd mi? dreambox 500 hd mi?
arkadaşlar merhaba, forumda biraz araştırma yaptım ama bilgilerin hepsi eski, cihazlar ilk satıldığı zamanlardan, şimdi iki cihaz kullanıcılarının bilgilerine ihtiyacım var. ikisinden birisini arkadaşım alacak ama karar veremedik. Ne gibi artıları ne gibi eksileri var.

şimdiden teşekkürler
O
15 yıl
demirdöküm termosifon kireçlenmesi
arkadaşlar merhaba, bende demirdöküm titanyum serisi 65lt lik termosifon var sıcak su akışı azalmıştı. servis çağırdım abi kireçlenmiş temizlenmesi lazım vs vs, ne kadar tutar dedim 150 tl dedi. kardeşim bunun yenisi zaten 300-350tl. sinir oldum

başka bir arıza için daha önce servis gelmişti. o zaman alttan cihazı açarak içindeki kireci falan aşağıya dökmüşlerdi. alt kapağı açtım. kablolar var. önce neleri sökmem lazım? bu konuda tecrübesi olan arkadaşlar fikir verirse sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.