M

Teğmen
05 Şubat 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
22 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Soğukta Sarsıntı ve P0301 (Multiple Cylinder Misfire) ÇÖZÜLDÜ..
Herkese merhaba. Aracımda sabahları soğukta ilk çalıştırmada tek marşta çalışıyor ama sarsılma oluyor ve arıza ışığı yanıp sönmeye başlıyor. Motor ısınana kadar 2000 civarı devir verip motorun ısınmasını ve titreyip stop etmesini engellemeye çalışıyorum. Motor ısındıktan sonra sıkıntılar geçiyor ve gün içinde sarsıntı yapmıyor. Hatta gaz vererek çalıştırma yaptığımda titreşimi engellediğimde bir süre sonra arıza ışığıda sönüyor. Dün aracı lpgde sabit devirde çevre yolunda kullanırken yine arıza ışığı yanıp sönmeye başladı( İlk defa motor sıcakken arıza lambası yanıp sönmeye başladı ). OBD cihazına bağladığımda P0171 P0300 P0301 P0302 P0303 P0304 ( 4 silindirde de tekleme ) hatalarını veriyor. Ayrıca ne kadar önemlidir bilmiyorum ama hava ne kadar soğuksa o kadar çok sarsıntı yapıyor araç ve bu son günlerde aracın marş süresi uzamaya başladı. Teşekkürler.

Araç 2002 honda civic
M
11 yıl
Yurt dışında mı yoksa türkiyede mi okumak ?
Selam DH. uzun zamandır forumda degildim tekrar burda olmak güzel :)

Yurt dışında mı yoksa türkiyede mi okumak hakkında sizin fikrinizi almak istiyorum. Eğer yurt dışında okuyanlar varsa fikirlerini paylaşırsa çok sevinirim

Soruma gelirsek eğer, bu sene 2. kez sınava hazırlanıyorum. Avustralyada akrabalarım var beni oraya götürebilceklerini söylediler. ilk yıl dil eğitiminden sonra ( fiyat yaklaşık 10.000 dolar) sınavı geçersem üniversteye devam edebiliyorum. Seçicegim bölüme göre yine yıllık fiyat değişiyor ama çalışarak çıkarılmıycak fiyat değil. Hem çalışılıp hemde okunucak ki bence hiç bi sakıncası yok hatta iyi bile.

Şimdi sizce o parayı oraya vericeğime burda özeldemi okumalıyım yoksa gidip hem yurtdışı görüp hayatım için değişik bir deneğim mi edinmeliyim. Siz ne dersiniz ?
M
11 yıl
Pioneer HDJ-2000 amfi önerisi
Pioneer HDJ-2000 almayı düşünüyorum kullananlar biraz anlatabilirler mi iyi yanlarını ve kötü yanlarını bassları nasıl özellikle bunu merak ediyorum. ayrıca yanında hangi amfiyi kullanabilirim genelde dışarıda kullanıcagım için hangi mp3 çaları önerirsiniz ?
M
11 yıl
Köpegim sürekli inliyor yardım
Beyler 9 aylık dişi labradorum var. oyuncak bi tane köpegi var onu agzına alıp sürekli inliyor dolaşıyor etrafda bi kaç gün önce başladı bu olay bilgisi olan var mı neden yapıyodur ?
M
11 yıl
Biraz nostaji
Buyrun beyler burdan eski günleri hatırlarsınız :)
M
12 yıl
Sonunda yaptım...
Bakın bakalım nasıl olmuş

< Resime gitmek için tıklayın >
M
12 yıl
Evde köpek besleyenler bakabilir mi ?
3 aylık bir labradorum var ama alman kurtlarına karşı ayri bi sempatim olmuştur hep labradorumun yanına yavru bir alman kurdu alsam bir sorun cıkar mı evde ikisine birden bakabilir miyim ?
M
12 yıl
Yanağınızın üstündeki kılları nasıl alıyosunuz ?
Normalde berberde sir yaptırırdım ama daha çok çıkarıyomuş sanırım. Biri bana kuru kuru jilet yada usturayla al demişti daha çok çıkmasını yada sertleşmesini istemiyorum.
M
12 yıl
D\u0026R dan kulaklık alıcam ama..
beyler dnr dan dr.dre nin kulaklıklarından alıcam ama begenmezsem o kadar paranın boşuna gitmesini istemiyorum. Begenmediğim taktirde iade edip paramı geri alabilirim değil mi ?
M
12 yıl
İzmirli arkadaşlar bakın hele
Kar yağışıyla uyanmak gerçekden garip, çok uzun süredir böyle kar yağdığını görmemiştim. Böyle güzel kar yağdırdığı için Harrpın sitesine girip bi teşekkür e-maili yollayalım diyolorum ne dersiniz ?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.