K

Çavuş
31 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
57 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
12 yıl
Yurtdışı Paket Sorunu ve Soygun
04.02.2014 tarihinde umre ziyaretimiz sırasında Avea Umre360 paketini satın aldık ve telefonumuz 15 gün sonra iki taraflı olarak kullanıma kapatıldı sebebini anlamadığımızi çin 1 gün boyunca hatlardan kaynaklı olabileceğni düşündüm ve üstüne düşmedikbuzun uğraşlar sonucunda işten anlamayan müşteri hizmetlerini arayıp sebebini sorduğumuzda aşırı kullanım olduğunu öğrendik. Kullanım detayı istediğimizde ise ve 2.800 tl faturamız olduğunu 2.000 tl şu hesaba yatırır isek kullanıma açacaklarını ve göndereceklerini söylediler.

486 dakika aşım yaptığımızı ve umre 360 paketimin olmadığını söylüyorlar. Fatura itirazı bırakıtm 1 haftadır dönmediler hala dönecekler. Gönderdiğim mesaj kayıtlı ve halen durmakta. Üstüne üstün hattımızı kapattılar ve şu an faturanın kesilmesini bekliyorum ve yasal süreci önümüzdeki hafta başlatıyorum. Ben kullanmadım demiyorum kullandım paket dışı kullanımımı da ödemekten kaçınmıyorum lakin ortada kabul edilmeyen bir paket var ve ilgisizlik var. Bu başlık altında süreci sizlerle paylaşacağım arkadaşlar. Hata bizim niye buradaki hattı kullanıma açtırdık ki al bi hat arabistan dan kullan.


< Resime gitmek için tıklayın >
K
14 yıl
Artık Kredi Kartı Yok-Mutluyum Huzurluyum
Arkadaşlar kredi kartına biraz borcum vardı bu borç ise beni ister istemez sıkıntıya sokuyor her ay biraz biraz maaşdan avans çekip içeri giriyordum artık canıma tak etti bir yerden borç para buldum kredi kartının tüm borcunu ödedim ve kredi kartımı iptal ettirdikten sonra en zevkli işi yaptım işte sonuç bu. Evet bu borcu ben yaptım ve yine ben ödedim :) kredi kartı doğru kullandıktan sonra çok güzel bir ödeme aracı ama insan bir sefer bi düşmeye görsün Eğer borcu derdi olan arkadaş varsa bir yerden taksitle ödeyebileceği nakit para bulsun tüm kartlarını ödesin iptal ettirsin ve o kişiye taksit taksit ödesin hiç olmazsa faiz ödemez zarar etmez ne biliyim bunalımdan kurtulur. Herkezin borcunu ödemesi ümidi ile

< Resime gitmek için tıklayın >
K
15 yıl
primera comfort modifiye tampon satılık
nissan primera 2000-2001 comfort modellerine uygun tamamiyle fiberkılastan yapılma çiziksiz tampon satılıktır

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-otomobil-arazi-araci-nissan-tampon-55863746/detay/
K
15 yıl
30 000 civarı Sıfır araç
arkadaşlar 30 bin civarı sıfır araç almayı düşünüyorum polo, linea, chevrolet, gibi sizin öneriniz ne olabilir az yakan iyi kaçan konforlu bir araç olarak fikirlerinize ihtiyacım var şimdiden teşekkürler.
K
15 yıl
KONYASPOR
son 4 yıldır çok sıkıntılı süreçlerden geçtik umarım tekrar süperlige döneceğiz
K
16 yıl
Cep Telefonu Almak İstiyorum (Lütfen Yardım Edin)
Sevgili arkadaşlarım 300 tl civarında sıfır kullanışlı cep telefonu almak istiyorum.size göre hangi telefon markası ve modeli daha kullanışlı bana yardımcı olursanız çok memnun olurum. tşk.
K
16 yıl
Yardımlarınıza İhtiyacım Var (Araç Seçim)
Arkadaşlar nissan comfort 2001 aracım vardı bugün sattım özürlü bi kardeşim var onun üstünden sıfır araç almayı düşünüyoruz ailecek indirimli olduğu için sizce aile arabası ve az yakan fazla masrafı olmayan hyundai gibi örneğin sıfır araç 30 bin tl ise bunu 17 bin e alıyoruz hangi aracı önerirsiniz teşekkürler.
K
16 yıl
Yardımlarınıza İhtiyacım VAr.
Arkadaşlarım bildiğniz üzere özürlü vatandaşlarımıza sıfır km araçlar en az 6 ila 10 bin civarında ötv indirimde bulunuluyor. Benimde özürlü kardeşim var indirim dahilinde bir aracın normal fiyatıs örnek hyundaı geztler anahtar teslimi 15 500 kadar sıfırı düşüyor. 1.6 motorun üstüne çıkamıyorsun ama benim sizden ricam hangi aracı önerirsiniz. hyundaı renault ford sizce hangi aracın hangi modeli fiyatıda ucuk olmasın tabiki :) şimdiden çok teşekkürler.
K
16 yıl
Araç Elektrik Kesme Sorunu
Arkdaşlarım ilk defa böyle bi sorunlu araçla karşılaştım. ARaç yolda giderken elektrik kesiyor. Radyo açıkca radyo açılıp kapanıyor tüpdeyse benzine geçiyor ve hemen saniyeninde altında tekrar gaz ageçiyor teyp açlııyor bu bazen oluyor bazen olmuyor bazen 5 6 defa oluyor ardardına bazen hiç yapmıyor sizce sorun nedir.

Arkadaşlarım yazmayı unutmuşum farlar yandığı zaman bazen yapıyor bazen yapmıyor farlar böyle elektrik kesik kesik geliyor gibi düşüyor yükseliyor birde.
K
16 yıl
Araç Sesi 2 Aydır Çözülemedi
SES BU

http://vimeo.com/10582536


Arkadaşlar nissan comfort 2001 aracım var araçta bir kayış sesi gibi bi ses mevcut sürmeme engel değil ama kuş gibi ötüyor arac triger kayışı yok zincirli. su devirdayımı, direksiyon pompasından bir parça kayış gergi bilyası kayışı değişti klima kasnağını sıktırdım ses araç sıcakken yapıyor bazen yapıyor bazen yapmıyor çok sinir bozucu bir ses ama ses bi türlü kesilmedi sizce sorun ne olabilir işte aşağıda videosu şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.