S

Yüzbaşı
28 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
45 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Hevc Converter ?
Arkadaşlar elimdeki filmleri ses kalitesini bozmadan hevc formatına çevirmek istiyorum. Gördüğüm kadarı ile bu format sıkıştırma konusunda gayet iyi ama filmlerimi hevc ile tekrar sıkıştırabileceğim kaliteli bir converter bulamadım.Tavsiyesi olan varsa çok sevinirim.
S
9 yıl
Türkiye de Fiyatlar
Arkadaşlar eminim bu konular çok yazılmış çizilmiştir ama ben dayanamadım konuyu açtım.Neyse sadede geleyim... Bugün tavsiyeler üzerine karar verdiğim klipsch rf82 hoparlörün siparişini vereyim dedim ve fiyat araştırması yaptım , sonuç hüsran...Yurtdışında şuan 400 dolara satılan ürün malesef güzel ülkemde 1500 avro. Biri bana bunun sebebini açıklıyabilir mi? Ciddi ciddi merak ediyorum sonuçta yurtdışındaki satıcıda vergi ödüyor ve para kazanıyor. Türkiye de fiyatın neredeyse dört misli olmasının mantıklı bir sebebi olmalı diye düşünüyorum. Saygılar.
S
9 yıl
Ses rengi hakkında birkaç soru
Arkadaşlar elimde hrt hd-pio a6-tsi 200 den oluşan giriş seviyesi sayılacak bir sistem var.Bu sistem jazz veya nispeten slow sayılacak müzikler de çok iyi işler çıkarırken iş heavy metal e gelince görevlerini ellerine yüzlerine bulaştırıyorlar. Şöyle açıklamaya çalışayım birincisi ses heavy metal için çok torksuz ve dingin kalıyor. Heavy metalin o doğasındaki rahatsız edici ve torklu sesi kesinlikle yok. Sanki müziği tırpanlıyor ve zayıflatıyor. Dac ı aradan alıp değişik kombinasyonlar da denedim. başka bir hoparlör ve prodigy hd2yi de sisteme dahil ettiysem de sesteki bu memnuniyetsizliğim değişmedi.Zannedersem sorunum pio a-6 ile. Daha önce sürekli Creative kartların üzerine sistem kurmuş olmamda bu problemin sebebi olabilir. Sizce digital amfilere geçiş yapmalımıyım mesela denon pma50ae yada Creative bağlı bir aktif bookshelf ?
S
9 yıl
Pioneer A6 İçin Hoparlör Tercihi
Arkadaşlar Pioneer a6 amfim için hoparlör almak istiyorum fakat hiç tecrübem yok desem yeridir. Bildiğim kadarı ile İstanbul'da dinleme imkanım var fakat kafam da olan bir marka/model olmadığı için sizin tavsiyelerinizi rica edeceğim. Dinlediğim müzikler rock metal ve blues. Kullanacağım oda 20m2 ve sanırım tercihimi masaüstü hoparlörler den yana kullanacağım. Bütçemde sınır yok amfimin özellikleri de aşağıda. Şimdiden teşekkür ederim.

< Resime gitmek için tıklayın >
resim
S
11 yıl
Creative X-Fi Platinum
Arkadaşlar sistemimde bu kart kurulu ön panelin tüm fonksiyonları Windows 7 üzerinde gayet güzel çalışırken kumanda çalışmıyor acaba kumanda için ekstra bir program yada plugin vs mi gerekli?

< Resime gitmek için tıklayın >
S
14 yıl
Anasayfa problemi
Anasayfaya girmek istediğimde beni DH Mobile'a yönlendiriyor.İe ve Firefox'tada aynı problemi yaşıyorum.Bilgisi olan var mı?
S
14 yıl
Stereo Ses Kartı ?
Arkadaşlar stereo ses kartı almayı düşünüyorum biraz araştırdım Audiotrak marka bir kart var tavsiye edilen.Şu an x-fi xtremegamer fatal1ty kullanıyorum.Windows 7 64bit üzerinde sorun çıkarmadan çalışıcak bir stereo ses kartına ihtiyacım var.Kolon olarak solo7c kullanıcam.amacım sadece müzik dinlemek.Şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.