C

Yarbay
20 Ekim 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
69 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
5 yıl
Wmf kult x Blender amazon.com.tr 199.90tl
Arkadaşlar ürün çok kalitelidir,yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Özellikle sporla uğraşan veya kendi için 1-2 kişilik smoothie yapmayı isteyenler için boyutu çok ideal. Fazla yer kaplamiyor ve bıçakları da oldukça güçlü.

https://www.amazon.com.tr/WMF-Kult-Mix-Go-Blender/dp/B00I5ABIFI/
C
5 yıl
Turkcell kurumsal data hattında hiç düzgün tarife yok
arkadaşlar turkcell data hattı kullanıyorum işyerinde internet için ve maalesef çok kazıklanıyorum. 5gb internet 65tl şu anda ve başka makul birşey de göremiyorum. bulunduğum bölgede turkcell dışında hızlı internet sağlayan olmadığı için operatör de değiştiremiyorum. var mı bir yol gösterebilecek?
C
6 yıl
Fifa 18 ps4 119tl olmuş
C
6 yıl
Netmaster modem kiralamak mı mantıki satın almak mı?
Kablonet için docsis 3 modem kirası aylık 6tl. Bana çok geldi. Ikıncı el 50-60tl ye satanlar var. Alıp kullansak ne sıkıntı çıkar? Tecrübe eden var mı?
C
7 yıl
Mersin tarafı için 55m2 civarına yetecek klima kaç btu olmalı?
Arkadaşlar yazlık bir yer olduğu için tam alanı ölçemiyorum yaklaşık 55 metrekare diye biliyorum. Taşucu tarafı olduğu için malum Çok nemli ve sıcak bir yer . yazın 2 ay kullanılacak. klima kaç BTU almalıyım ?18000 yeterli olur mu acaba ?Bir de servisten dolayı Arçelik Vestel arası tercih yapman gerekiyor bunlardan hangisi daha mantıklı olur?
C
8 yıl
Turkcell statik ip ile uzaktan erişim
Turkcell 3g modeme uzaktan erişime izin vermiyor, peki statik ip alsam erişebilir miyim uzaktan? Ip kamera kullanıyorum da, o yüzden gerekli.
C
8 yıl
3g modeme uzaktan erişim
Turkcell 3g vinn ile wifi router bağlantısı yaparak internet kullanıyorum. Ağa bağlı bir ip kamera var ve uzaktan erişmek gerekiyor. Sorun şu ki 3g bağlantı olduğu için sanırım gerçek ip yerine 10.110. X. X gibi bir sanal ip alıyorum. Gerçek ip 82.x.x.x oluyor örneğin ve bu ip ile uzaktan erişim yapamıyorum. 10.110.x.x tarzı ip ile bağlanabiliyorum uzaktan ama bu sefer de Dynamic dns gibi programlar da işe yaramıyor çünkü hepsi gerçek ip güncelliyor. Nasıl bir yol ile erişilebilir bu kameraya? Uzman sorusu oldu tam :)
C
9 yıl
trafik cezalarinda alt sınır ust sınır olanlar neye göre kesiliyor?
Arkadaşlar sıkı bir ceza yedim.cok detaya girmeyeyim ama cezada x rakamından y rakamına kadar +3-6 ay hapis gibi bir ifade var.bu neye göre belirleniyor?kaymakamlık yazıp gönderecekmiş ama kaç lira geleceğini kestiremiyorum .
C
9 yıl
xiaomi power strip
Bu ürünle ilgili başlığa hiç rastlanmadığı için açayım dedim. Ürünü banggood.com sitesinden aldım 18$ civarına. Bu ürün aslında 3lü universal priz. Yani amerikan uçlu veya diğer ülkelerden Getirdiğiniz prizleri takabiliyorsunuz. Ama benim ilgimi çeken üzerindeki üç adet Usb çıkış oldu. Çıkışların her biri 2.1A , toplamda da 3.1A kadar çıkış gücü sağlıyor. Bu sayede aynı anda tablet cep telefonu ve diğer usb aygıtları hızlı bir şekilde şarj edebiliyorsunuz. Ben note 4 ü 1.6A civarında şarj edebildim. Boyutları oldukça küçük, kalem boyutunda diyebilirim. Tek dezavantajı prizin kendi ucu çine göre yani üçlü, o da ufak bir adaptörle halloluyor.
Ürünle ilgili soruları cevaplayabilirim.
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
9 yıl
Nike lunarglide 6 morhipo\u0027da 189TL (sadece 43 numara )
arkadaşlar fiyat çok iyi .indirim çekleri ile birleştirilirse çok daha iyi. nike'ın en iyi koşu ayakkabılarından birisi.internette incelemeleri ve fiyatları karşılaştırabilirsiniz. üstelik bana göre en güzel rengi olan gri var. ben geçen büyük numarasını aldım sonra stok bitmişti şimdi yine görünüyor. birtek 43 numara var.
http://www.morhipo.com/nike-nike-lunarglide-6/13540858/detay?q=lunarglide
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.