O

Yüzbaşı
26 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
13 yıl
HTC Desire Market sorunu!!!
Arkadaşlar merhaba;
Vodafone'dan desire aldım, market uygulaması için FOTA güncellemesini yapmaya çalışıyorum fakat telefonunuz güncel uyarısı veriyor. Vodafone'dan aldıım için mi böyle, nasıl yapmalıyım, yardımcı olursanız çok sevinirim.
O
14 yıl
Mortal Kombat geri sayım!!!???
Arkadaşlarhttp://www.themortalkombat.com/ sitesinde bir geri sayım var. "Kombat begins in" diye de bir yazı var. Bu geri sayımın ne olduğunu bilen var mı? Oyun çıkış tarihi olmamalı, zira 2011 de çıkacağını biliyoruz
O
14 yıl
Unformatted HDD!!!
Arkadaşlar dün akşam Xbox'ımı açtım ve durup dururken içinde gt'min, savelerimin, oyun installarımın olduğu hdd (yan sanayi)'yi alet unformatted olarak gördü, ne yaptıysam geri döndüremedim. Son çare olarak bastım formatı ve tüm save'lerim uçtu gitti, ağlayacaktım resmen Mass Effect 2 oynuyordum, o kadar da ilerlemiştim, çok sinirim bozuldu.

Size sorum böyle bir sorunla karşılaşan var mı? Neden böyle birşey yapmış olabilir?
O
14 yıl
Live\u0027a Bilgisayar üzerinden bağlanmak??!!
Arkadaşlar merhaba;
Kullandığım modem xbox'a uzak kaldığı için kablo uzatamıyorum. Bu durumda bilgisayar üzerinden (mesela ağ kablosundan bilgiasayara ordan da modeme kablosuz bağlantı şeklinde) live'a bağlanabilir miyim acaba, böle birşey mümkün müdür? Cevaplarınız ve ilginiz için şimdiden teşekkür ederim.
O
14 yıl
3K\u0027lı Falcon Xbox\u0027ımı ne kadara satabilrim!!
Arkadaşlar Merhaba;
Xbox'ım (Falcon, 08/2008 üretimli, Şubat 2009 da aldım) dün akşam 3k vermese de belirtilerini gösterdi (ekranda yoğun olarak kırmızı çizgiler belirdi ve görüntü gidip gelmeye başladı.) Bende bu aleti 3k verdiği zaman olduğu halde satıp (20 gb HDD, HDMI kablo ve diğer bütün kutu içeriği ile birlikte) yeni bir Xbox almayı düşünüyorum.
Sizce ne kadar fiyat biçmeliyim. Soruyorum çünkü hem benim hem de potansiyel alıcıların mağdur olmasını istemiorm. Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Not: Konsol bansızdır. (Hem HDD kullanılabilmekte hem de LIVE a girebilmektedir.)
O
14 yıl
İnternette Oyun Siparişi !!!
Arkadaşlar merhaba, Xbox 360 orjinal oyunlarını hangi siteden alıyorsunuz? Ve gümrüğe takılmaması için ne yapmamı önerirsiniz?

Zavvi'nin fiyatları uygun geldi bana, oradan tek seferde 2-3 oyun sipariş etsem gümreğe takılır mı acaba?

NOT: Anakonuya bu mesajın aynısını yazdım ama cevap gelmedi, durumum biraz acil. Yine de kirlilik yarattıysam kusuruma bakmayın
O
15 yıl
Konsolturk.com soğutma sistemi!!
Arkadaşlar Merhaba;
Falcon Board'lı Xbox360'ıma konsolturm.com un yapmış olduğu soğutma sisteminden yaptırmak istiyorum. Bu sistemi yaptırmış olanlar yardımcı olabilirler mi acaba? Gerçekten işe yarıyor mu bu sistem? Bazı forumlarda bu çeşit sistemlerin alete zarar verdiğini okudum, ne kadar doğrudur bu yorumlar?
O
15 yıl
Avermedia TvBox W7 Kumandası!!
Arkadaşlar başlıkta belirrtiğim tv box'ımın kumandasını bozdum Yenisini nereden temin edebilirm?
O
15 yıl
Microsoft Points Nasıl Alırım!!
Arkadaşlar şu hani oyun eklentileri indirmek için live da istediği points leri nası elde edebilirim?? Şu sf4 için olan Shoryuken Pack i çok indirmek istiyorum, başka indirebileceğim bir yer var mı? yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
O
15 yıl
Xbox Live Account Yardımı!!!
Arkadaşlar merhaba, size live ile ilgili bir sorunumu anlatmak istiyorum;
Yaklaşık 1 ay önce Xbox360 aldım ve normak bir kullanıcı açtım (oytun isimli). Dün ise artık yeter live a girip sf4 oynamak lazım diyerekten, live a girdim. Hesabı açtım ve silver üyelik seçtim, daha sonra 1 ay bedava gold üyeliğimi aktive ettim (bilmiyordum, acayip sevindim ). Bu accounta lichking23 adını verdim. Fakat daha sonra dank ettiki benim bütün oyun savelerim, puanlarım falan "oytun" profilinde. Doğal olarak sf4 karakterleri falan bu account da kaldı ve live a bağlandığım account da dımdızlak kaldı .
Benim sormak istediğim savelerimi bu live da kullandığım account a atabilirmiyim? Yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.