M

Binbaşı
21 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
11 üye
Görüntülenme (?)
89 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
A180 (w176) Duylu Stoplarının Ledli Stoplarla Değiştirilmesi
Herkese Merhaba,

2012 model w176 aracımın standart duylu ampüllü stobunun kırılması sonucu ilk fotoğrafta üstte görünen ledli stoplardan satın aldım. Fakat gördüm ki mevcut soketim, yeni almış olduğum ledli stopun soketi ile aynı değil.

İnternet araştırmamda duylu stopun ledli stopla değişiminin yapıldığını gördüm ama bu dönüşümün nasıl yapıldığına dair bilgi bulamadım. Daha öncesinde böyle bir değişim yapan bir arkadaş varsa, bilgi verirse çok memnun olurum.


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
M
7 yıl
Trafik Sigortasından Onarım İçin Zamanaşım Süresi Var mı?
Merhabalar,

Seyir halinde aracıma arkadan kamyon çarpması sonucu arka tamponumda deformasyon oluştu.

Bedeli, karşı tarafın trafik sigortasından karşılanmak üzere aracımı servise vereceğim ama şu sıralar araçsız kalmaya hiç uygun değilim.

Aracı farzedelim 1 ay sonra servise götürsem, şu kadar süre içerisinde işlem yapmamız lazımdı gibi bir durum söz konusu olabilir mi?
M
7 yıl
Marvel\u0027ciler içeri lütfen. Bir sorum var:
Marvel tutkunlarına bir sorum var. Şöyle ki:

Daha önce Spiderman dışında bir Marvel filmi izlememiştim. Avengers'ı izlemeye karar verince film süper kahramanlarına baktım ve şu isimleri gördüm:

- Hulk
- Captain Amerika
- Iron Man
- Thor
- Black Widow
- Hawkeye

Bu süper kahramanların nasıl ortaya çıktığını, özel güçlerinin neler olduğunu ve nasıl hikayelerinin olduğunu ön bilgi için öğrenmek adına Mayıs 2012'de gösterime giren ilk Avengers'a kadar gösterime girmiş şu filmleri izledim:

- Hulk (Haziran 2003)
- Iron Man (Mayıs 2008)
- The Incredible Hulk (Haziran 2008)
- Iron Man 2 (Mayıs 2010)
- Thor (Mayıs 2011)
- Captain America (Temmuz 2011)

Bunlar dışında Black Widow ve Hawkeye'ı da tanımak istedim fakat bu karakterle alakalı film yok. Bunlar daha önce sadece çizgi romanlarda yer almış karakterler mi? Film olarak ilk kez Avengers'ta mı karşımıza çıkıyorlar?
M
8 yıl
MHP\u0027nin 47.Yılı (Hesap İçerir...)
Selamlar Beyler,

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >

Yukarıda fotoğraflarını da çekip koymuş olduğum üzere; arabanın cam tavan en/boy oranı ile telefon ekranının en/boy oranı birbirinin aynısı. Bu bir tesadüf müdür dedim ve analizini yaptım:

Resimdeki araba; 1:14 ölçekli bir Audi Q7, telefon ise Note 5. Q7'nin 7'si, Note 5'in 5'i... Çarpın ne yapar? 35 yapar. 7 ile 5'i toplayın... Ne yapar? 12 yapar. Şimdi 35 ile 12'yi toplayın... 47 yapar ve Milliyetçi Hareket Partisi'nin 47.yılı...

Bu bir tesadüf değilmiş...
M
8 yıl
Ufak Bir Kaza Yaptım/ Kaporta Hasarı Mevcut
Selamlar arkadaşlar. 5-6 gün önce gece uykusuzluk ve dikkatsizlikten dolayı öndeki araca vurdum. Aracı yaptırmak için yarın anca fırsat buluyorum.

Bir arkadaşımın arkadaşı Davutpaşa Mengerler'de birim şefiymiş. Bir başka arkadaşımın bir arkadaşı Koluman'dan ayrılıp Maltepe'de Mercedes özel servisi açmış. Son olarak bir de Ümraniye sanayi sitesinde bir arkadaşın yakınının kopartacısı var.

Maltepe'dekiyle yarına randevulaştık. Bu tamiratın piyasası aşağı yukarı nedir acaba? Maltepe'deki bu arkadaş kaça yaparım derse tamam uygundur, diğer yerleri dolaşmaya lüzum yok diyebilirim.

Kaputun durumu aracın özelliği gereği o şekilde. Bu sayede kaza anında hem yayayı koruyormuş, hem kaputun zarar görmesini engelliyormuş, hem de daha büyük kazada ön camda kalkan oluyormuş. Bu durumda yalnızca ön tampon direği kırık, logo çerçevesi kırık ve ön ızgarada bir miktar deformasyon var olmuş oluyor.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
8 yıl
WEB\u0027DE OTURUM AÇMAK İÇİN PARMAK İZİ SENSÖRÜ KULLANMA
Selam arkadaşlar. Note 5'in;

Ayarlar 》Kilit ekrani ve guvenlik 》Parmak izleri 》Web oturum acma seceneginde

web sitelerinde oturum acmak icin parmak izinizi kullanin diyor. Bu ozellik nasil kullaniliyor?
M
9 yıl
Araç Tavanına Folyo Kaplama
Selamlar,

Yakın zaman önce beyaz bir Mercedes A180 aldım. Cam tavan olmasını çok istedim ama bütçeyi biraz zorluyordu; emelime ulaşamadım.

Şimdi içeride o cam tavan ferahlığını yakalayamayacak olsam da tavanına parlak siyah folyo kaplattırarak en azından dışarıdan kısmen görüntüyü yakalamak istiyorum. Çok da şık olacağını hissediyorum.

Gelelim meseleye... 2.el araçlarda birkaç değişeni ve boyası da varsa aman tavanı folyolu araçlara yönelme diyen arkadaşlarım var. Taklalı, tavanı boyalı araç olma ihtimali yüksektir algısı var bu arkadaşlarımda. Sizde bu konudaki algı nasıldır? Folyo yaptırmamı tavsiye eder misiniz?
M
9 yıl
Note 3 \u0026 Lollipop
Kitkat'ta power tuşuna basılı tuttuğum zaman (ekran kilidi açık ya da kapalı farketmeksizin) sesle alakalı 3 tane ses modu kısayolu çıkardı sessiz, titreşim ve sesli diye. Lollipop'ta bu olay kalkmış. Şimdi ekran kilidi devredeyken sessize almanın bir yolu yok gibi. Var mı sizin bildiğiniz?

Bir de ana ekranda klasörleme görseli Kitkat'ta daha güzel ve orijinaldi bence; şimdi sıradanlaşmış ve tekdüzeleşmiş. Klasör renklerini değiştirip biraz renklendirip öyle kullanıyorum. Sizce hangi görsel daha iyi?
M
9 yıl
i30 Şanzıman Tipiyle Alakali İstatistiki Analiz
Iyi bayramlar herkese.

Manuel vites, elite donanim, dizel, beyaz, ici krem, en fazla 45 bin kmde bir i30 bakiyorum. 55-57 bin Lira dolaylarina denk getirebilirsem hemen almayi planliyorum.

Malum sitede filtrelemede Elite donanimi secip vites tipini manuel yaptigimda araclarin yaklasik yuzde 80inin elendigini goruyorum.

Acaba bu araclar cok buyuk yogunlukta (yaklasik %80) otomatik vites mi satti, yoksa manuel sahipleri memnun da digerleri yakit sarfiyati, ariza yapma potansiyeli ya da baskaca bir sebepten oturu araclarini elden cikarmaya mi calisiyor?

Degerlendirmeniz nedir?
M
9 yıl
Samsung Galaxy Note 3 Garanti Kapsamı
Selamlar,

Telefon ekranımın en sağında, üst kısımlara doğru, nasıl olduğunu bilmediğim, önceleri ekrana yapıştırdığım jelatin üzerinde oluşmuş bir çizik zannettiğim fakat jelatini kaldırınca ekranın iç tarafından oluşmuş çatlak, çizik (ya da anlam veremediğim başka birşey) oluşmuş durumda.

Telefonu düşürme durumum olmadı.

Telefon KVK garantili ve 1 yıl dada garantisi sürüyor. Resimde de görülen bu durum garanti kapsamında değerlendirilir mi sizce? Benzer şekilde servise giden oldu mu?

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.