Y

Teğmen
19 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
23 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Y
10 yıl
Weider CFM Whey
Merhaba arkadaşlar,


Geçtiğimiz ay Amazon'dan Weider cfm whey natur flavour sipariş etmiştim ürü elime ulaştı kullandım ve yenisini sipariş ettim.Değişiklik olsun diye 2 kutu çikolatalı sipariş verdim ürünler geçen hafta elime ulaştı fakat ürünlerin hava koruma jelatinleri yoktu ve ürünler shakerde hiç köpürmüyor sizde Amazonda sahte ürün satışı mümkün olabilir mi?Ürünlerde jelatin yırtılma izi yoktu ama bir önceki natur flavourda hava koruma jelatini vardı.Cevaplarınızı bekliyorum.
Y
10 yıl
Sennheiser Momentum Sorunum
Merhaba Dh,geçtiğimiz gün Sennheiser Momentum kulaklık satın aldım,on ear bi kulaklık olduğu için kulağı tam sarmıyor ve kulak kepçeme baskı yapıyor her ne kadar yumuşak dokusu olsada 1 saat müzik dinledikten sonra kulağımı acıtmaya başlıyor bu sorunu yaşayan başka arkadaşlar da var mı?Sizde bir süre sonra kulağım alışır mı?
Y
10 yıl
Sim Kart Sorunu
Merhaba ,

Geçtiğimiz hafta ikinci el bir Sony Xperia Z telefon aldım,satın alırken hattımı takıp kontrol etmedim,eve gelip hattımı taktığımda telefon sim kartı yeniden takın hatası verdi.Tekrar denememde ise sürekli aynı hatayı aldım.

Telefonun imei kaydı var yurtdışında yaşıyorum belkide bir telefon operatörüne kilitlidir fakat bunuda nasıl öğrenebileceğimi bilmiyorum.

Fatura ve garantisi mevcut değil,yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
Y
10 yıl
Sony Vaio Laptop
Hayirli gunler dh ,

gectigimiz ay laptopumun fanini temiylemek icin icini actim itinayla temizledim ve kapattim hicbir sorun yoktu lakin laptopum acilmadi tamamen tepkisizdi.Power tusuna bastigimda hicbirsey olmuyordu sonra birkac key daha icini actim temiyledim inceledim ama tertemiz hicbir yanik kirik vs yoktu,kapatip power tusuna bastigimda bilgisayar acildi ve 1 ay kadar sorunsuy kullandim.gectigimiz gun laptopu birine sattim ve ertesi gunu bana laptopu iade etti onda da bu sorun olmus,icini acti mi bilmiyorum ama su an laptopum hic acilmiyor.sizce sorun nerden kaynaklaniyor yardim ederseniy sevinirim.
Y
11 yıl
Sarıyer / Yeniköye Nasıl Gidebilirim?
Beyler Sultangazi'de oturuyorum,toplu taşıma araçları ile sarıyer - yeniköy tarafına nasıl gidebilirim?
Y
11 yıl
Bir Trençkot\u0027a bu kadar para verilir mi?
Y
11 yıl
Döviz almalı mıyım?
Beyler Eylülün ikinci haftası eğitim için viyana'ya gidiyorum ihtiyacım olur diye bir miktar para biriktirdim malum bu aralar döviz kurları aldı başını gidiyor bir an önce paramı Euro'ya çevirmeli miyim? Sizce gidişat nasıl olur?

Edit : imla
Y
11 yıl
DH SİYASET BÖLÜMÜ
Forumda siyasi konuları tartışabileceğimiz bir bölüm var mı?Olmasını isterdim,tipim nasıl ss'li konularından kurtulmamız gerek.
Y
11 yıl
Kyk Geri Ödemeli Burs Yurtdışı
Beyler ben geçtiğimiz yıl kyk dan geri ödemeli burs aldım uludağ üniversitesinde okuyordum,bu yıl viyana üniversitesine kayıt yaptırdım.Uludağ üniversitesini dondurucam fakat viyanada örgün eğitime devam edicem kredim kesilir mi?
Y
11 yıl
Viyanada Üniversite Okuyanlar
Forumda birkaç kişiye rastlamıştım geçtiğimiz yıllarda bende bu yıl Viyana Üniversitesine kayıt yaptırdım ve Ağustos sonu gelmeyi planlıyorum orada bulunan,öğrenim görenler benimle irtibata geçerse sevinirim.Bilgilerinden faydalanmak isterim
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.