M

Teğmen
18 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
51 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
4 yıl
Satılık Butterfly - Case Hardened WW
Elimde kalan son bıçağı da nakite çevirmek istiyorum. Önce ödeme sonra takas şeklinde ya da bynogame üzerinden komisyonu da hesaplanarak satışını yapabiliriz.

Steam profilim:https://steamcommunity.com/profiles/76561198029047922
SS: < Resime gitmek için tıklayın >
Fiyat: 1900
M
5 yıl
Stattrak M9 Bayonet Doppler FN Phase 2 0.01 Float
Merhabalar. Yaklaşık 1 hafta önce kutudan çıkardığım ST M9 Bayonet Doppler FN P2 0.01 Float takasa ve satışa açılmıştır. Karambit veya key ile takas düşünüyorum. Ya da güzel bir fiyat teklif edilirse direkt satış da düşünebilirim.

Screen: < Resime gitmek için tıklayın >

Trade link:https://steamcommunity.com/tradeoffer/new/?partner=68782194&token=o0FYb4pZ
M
5 yıl
Çift Monitör Önerisi ve HDMİ-Freesync uygunluğu
Merhabalar, RX590 ile kullanabilecek bir çift monitör bakıyorum. Yanyana kullanacağım için ince kenarlı olması benim için önemlii. Daha önceden TN panel 1 ms monitör kullanmıştım ancak artık İPS modellere bakıyorum. 23-24 inç boyutlarında istiyorum. AMD ye geçtiğim için artık Freesync özellliğinden de faydalanmak istiyorum. Csgo vb. oyunlar da oynuyorum ancak 5ms İPS olması benim için yeterli olur diye düşünüyorum. Bütçe 1600 tl civarı iki monitör için toplam. Ancak 800 tl civarı monitörlere baktığımda genelde HDMI çıkışlı modeller mevcut. Ancak artık yeni ekran kartlarında bir HDMİ, birden fazla DisplayPort çıkışı oluyor.
1. Bana bu fiyat civarında İPS,23-24inç, Freesync monitör öneriniz var mı?
2. İkisi de HDMİ çıkışlı olursa, birini dönüştürücü ile bağlamam gerekecek. (HDMİ to DisplayPort) Bu dönüştürücü kullanıldığında kalitede düşüklük ya da Freesync özelliğini kullanamama olur mu?
3. İki monitörün de aynı model ve ince çerçeveli olmasını istiyorum.
Teşekkürler.
M
6 yıl
C4 Cactus vs Honda Civic Sport HB?
Merhabalar, şu anda mitsubishi asx 2014 kullanıyorum. Yıl sonu ve ötv indirimleriyle C4 cactus dizel otomatik 110bin civarlarına, Civic Hatchback sport ise 130bin civarlarına bulunabiliyor. İkisi de sıfır. Senede 20-25 bin km yapıyorum. Az yakması ve daha ucuz olması c4 için avantaj ancak hb sport civic tasarım anlamında çok güzel ve motor olarak güçlü. İkisi de dolu araçlar, multimedya benim için önemli. Önerilere açığım.
M
8 yıl
.......
.......
M
9 yıl
.........
.........
M
9 yıl
.......
.......
M
10 yıl
.........
.........
M
10 yıl
.......
.......
M
12 yıl
.........
.........
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.