T

Yüzbaşı
11 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 yıl
Laptop a Nasıl bir Ram alacağım ?
İnternet ten 8 GB Ram satın aldım ama laptop'uma uymadı sanırım Ram'i takınca ekran açılmadı bende geri iade ettim. Pek anlamadığım için Tekrar problem yaşamamak adına bana yardımcı olurmusunuz ? Ekran görüntülerini ve Ram Slotunun Resmini atıyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
T
4 yıl
Laptop a Yeni Ram taktım ekrana görüntü gelmiyor
Lenovo IdeaPad 330 81DE00TRTX i5-8250U 4 GB 1 TB Radeon 530 15.6" Notebook modeline Kingston marka 8 gb ddr4 2133 mhz ram taktım fakat ram ı takınca ekran açılmıyor, ram ı çıkardığımda ekran normal şekilde açılıyor. Ram de bir sıkıntı mı var yanlış ram mi aldım anlamadım.
Ayrıca ram in üstünde yapışkan lekeler vardı ve etiketin bir kısmı yırtık. Sanki ikinci el gibi

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >[
< Resime gitmek için tıklayın >s
< Resime gitmek için tıklayın >image]https://mini.donanimhaber.com/images/upfiles/678949/2d4b47ec-344e-4697-a46a-fc78ba5bb215.jpeg" target="_blank">< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
8 yıl
Yakıt göstergesi ? Birileri okur inş.
Öncelikle herkeze merhabalar. Konuyu doğru yeremi açtım bilmiyorum.
Hyundai Getz 2006 1.5 crdi dizel aracım var. Sorum şuki yakıt göstergesi doğrumu gösteriyor yanlışmı gösteriyor şüphedeyim. İnternetten baktığımda depo kapasitesi 45 lt yazıyor. Ben tankı çeyrek depo kala fullüyorum gösterge çeyrekteyken gırtlağa kadar doldurduğumda 48 litre alıyor ? Bu nasıl oluyor ? Çeyrek depo dolu gözüktüğü halde nasıl 48 litre yakıt alıyor bu araç ? Ya şamandıra çeyrek depoda takılı kalıyor yada başka birşey var. Gösterge çeyrek depoya inene kadar doğru gösteriyor fullediğimde fulleniyor azalırken de doğru azalıyor. Aracın ikinci sahibiyim çeyrek deponun altına düşmedim Yolda kalırım korkusuyla da yakıt bitene kadar kullanmaya cesaret edemiyorum. Yani çeyrek depo dolu gösteriyorken yakıt aslında bitmiş olabilir die şüphe ediyorum. Aynı sorunu yaşayan varmı yada sorunun ne olduğunu anlayan biri varmıdır. ?
T
13 yıl
Turkcell den Her ay 1 tl ye m.facebook paketi alma yöntemi !!!!
Arkadaşlar normalde sadece ilk ay 1 tl ye alabildiğimiz ve daha sonraki aylarda 3 tl ye aldığımız m.facebook paketini her ay 1 tl ye almak mümkün. Ben iki aydır 1 tl ye alıyorum.

Nasılmı ? şöyle ilk ay FIRSAT FB yazıp 2222 ye göndersiniz ve 1 tl ye aldınız paketi. Paketin bitme tarihine bir gün kala peketi iptal edin. iptal edildi msjı geldikten sonra ve paket kullanım süreniz dolduktan sonra. İnternet paketinizle m.facebook a girin sayfanın en altında ilk ay 1 tl ye facebook fırsatı yazan linke tıklayın açılan sayfada onayla var, onaylayın. bakiyenizden 1 tl düşecek ve bilgilendirme msjı gelecek telefonunuza. Tekrardan 1 tl ye almış olacaksınız. denedim ve iki kezbu yöntemle 1 tl ye aldım.

Paylaşmak istedim 3 tl yerine 1 tl ye yararlanınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.