M

Yarbay
10 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme (?)
251 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
M
2 yıl
twitchde sıkıntı yaşayan var mı?
arkadaşlar sabah 6 akşam 6 arası 25mbit, kalan sürede 100mbit internet kullanıyorum. öğlen saatlerinde 2-3 gündür 480p de bile yayın izleyemiyorum. bufferlamıyor videoyu. şuanda mesela 1080p60 izlerkende arada takılıyor. önceden olmuyordu bu olay. bugün ethernet kablomu değiştirdim cat7 bir kablo taktım hızlarda bi problem gözükmüyor aksine artış oldu ama twitch özelinde bi problem var gibi. istanbul bahçeşehirdeyim bu bölgede olan arkadaşlar varsa.

< Resime gitmek için tıklayın >
Bağcilar serverinda hatta böyle çıkıyor hızlar.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
M
3 yıl
970 yerine kart tavsiyesi
Merhabalar, geçen yaz eski sistemimi ekran kartım hariç yenilemiştim.
r5 3600, msi b450 4133mhz, 3600mhz 16 ram, 600w psu şeklinde, ssd kasa ve ekran kartım eski sistemimden.
msi gtx970 yerine ne koyabilirim darboğaz yapmayacak şekilde 7-8bin tl ye kadar çıkabilirim eski kartımı satabilirsem eğer.
itopya'da 2060 falan var 5700tl civarında, 2070 super istiyorum aslında ama hiçbir yerde göremedim. ikinci el düşünmüyorum kesinlikle.
birde 970 kaça gider letgoya falan koysam?
M
3 yıl
telefonumuz çalındı
bugün öğlen annem telefonunu yere düşürmüş biriside alıp çalmış 2-3 saat takip ettim samsungun sitesinden sonra tabi kapattı adam telefonu. herneyse polise gidildi. tutanak tutuldu vs. internet üzerinden telefonu kitledim sitesinden samsungun. bu tuş kilidi girilse de açılmaz demek mi oluyor? samsungun sitesine de giremiyorum şuanda 2 adımlı doğrulama açıkmış telefona mesaj gitti diyor telefon elimizde yok. nasıl yapacağız bu işi?
M
3 yıl
sokağa çıkma kısıtlaması varken havalimanından bir yakınımı alsam
polisler ceza yazar mı? yanımda bişey bulundurmam gerekiyor mu? iznim yok çünkü. izin alabiliyor muyuz emniyet veya valilikten?
M
3 yıl
ufak bi kaza yaptım
arkadaşlar rampa tali yoldan ana yola cıkarken ufakdan arabanın kafasını düzlüğe çıkarayım derken gelen motosikleti görmeyip ufak bi temas yaşadık. bende far altı 2cm boya kalktı, adamında motorunun grenajında çizik oldu sadece kırık çıkık yok. birde sinyal lambası kırıldı. kaza anında motosiklet düşmedi yani tamponla çizdim motoru sonra durdu adam. fotografları çektik tutanak tuttuk. yanlız adamın motorunda çok iyi kondisyonda değil genel olarak. tutanakta belirttim motorun düşmediğini ve grenaj çiziği ve sinyal kırıldıgını. adam başka hasarları benim sigortamdan karşılayabilir mi? bende hasar olmadığı için sigortadan yaptırmayacağım benim tramerimde bedelsiz gözükürmü bu kaza? doğru olanı mı yapmışım bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.
M
3 yıl
800tl bandinda razer blackwidow v3 tkl
https://www.itopya.com/razer-blackwidow-v3-tenkeyless-green-switch-turkce-rgb-mekanik-gaming-klavye-5/

K70 kovaliyodum ama indirime girmicek sanirim, tkl olmasi on planda ne dersiniz?

G410 dan gecicem temassizlik ve cift basma sorunu var yillardir.
M
3 yıl
3 saat kadar sonra input lag başlıyor
eski sistemimden msi gtx970, hdd ve ssd dışında ryzen 5 3600, arctic freezer 34 esports duo, msi b450 gaming plus max 4133mhz, gskill flare x 3200mhz cl16, high power 650w 80+ gold
bu parçaları alıp kendime yeni sistem topladım. 1.1v da 4.2ghz de overclocklu kullanıyorum işlemciyi ve stabil çalışıyor. ramler de xmp acık manuel bi ayar yapmadım. sorun şu sistem 3 saat kadar açık kaldıktan sonra oyunlarda input lag olmaya başlıyor. çok fazla olmasada fark edılıyor mouse ı sag ve sola hareket ettirdigimde oyunlarda fark ediliyor. tam olarak 3-3.5 saat arasında bi anda başlıyor. pc ye res atınca ise düzeliyor. yani 3 saatte bir res atmam gerekiyor. sıcaklık sorunu da yok, stres testinde 69 derece de çalışıyordu işlemci oyunlarda 50yi geçmiyor. daha önce böyle bir şey gören duyan yaşayan oldu mu? çözüm önerilerinizi bekliyorum.


< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >< Resime gitmek için tıklayın >
M
4 yıl
superonline vpn servisleri engelli mi?
merhaba, geçen hafta tekrar superonline fibere geçtim, torrent sitelerine girmek için touchvpn kullanıyodum hiçbir şekilde bağlanmıyor. operadan falanda girilmiyor superonline tarafından bi engelleme mi var sizde durum nasıl?
M
4 yıl
Mevcut guc kaynagimin durumu hakkinda
Merhaba, onceki sistemimi anakartimin bozulmasindan dolayi revize ediyorum ve elimdeki psu dan da korkuyorum biraz. Yuk altinda bi cizirti sesi vardi ve kabloyu hafif bastirinca geciyo gibiydi. Xigmatek x-calibre 600w 80+ modeli 2014 de falan almistim. Simdi yeni kurdugum sisteminde bu psu dan zarar gormesinden korkuyorum. Nasil test edebilirim bunun saglam oldugunu veya yenisini almam gerekirmi sizce? Elektrikciye versem anlarmi acaba yoksa bilgisayarciya mi vermek lazim.

Suan topladigim sistem:
Gigabyte b450 gaming x 3600oc
Gskill flare x 3200 cl16 16gb
Ryzen 5 3600
Elimdeki ekran kartida msi gtx970
M
4 yıl
Sistem tavsiye (GTX970 yanina)
Merhaba daha once konu acmistim goremedim mobildeyim pc bozuldu. Msi GTX 970 psu ssd ve hdd etrafina yani sadece cpu ram ve anakart ihtiyacim var. hepsiburada da baya indirim yapmis yanlisim yoksa yardimci olur musunuz? Birde bendeki ekran karti ile bi uyumsuzluk anakarta takamama durumu falan olmaz dimi pek bilgim yokda. Ryzen 5 3600 dusunuyorum anakart ve ram tavsiyesine ihtiyacim var butcem hersey dahil 3000. Ramlerde cl9-cl15 farklari falan oluyormus bilgisizim biraz mazur gorun tesekkur ederim simdiden.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.