F

Teğmen
08 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
50 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
9 yıl
Bilgisayarım Neden Açılmıyor?
Arkadaşlar asus marka bi anakartım var. Asus update'den bios güncellicektim ama direk güncelleme yerine önce indireyim sonra güncelleyim dedim internet falan gider nolur nolmaz diye. O seçeneği seçtim ve 10 dk falan sonra pc kendiliğinden kapandı ve bidaha açamadım. Power tuşuna basıyorum tek bip bios sesi geliyor. Fanlar çalışıyor fakat başka hiç bişey çalışmıyor. Ne reset düğmesi ne de power düğmesi çalışmıyor. Kapatmak için fişi çekmem gerekiyor. Power düğmeside sadece açarken çalışıyor. Napabilirim yardım eder misiniz?
F
10 yıl
Hangisini almalıyım arkadaşlar ?
Arkadaşlar biraz eski bi pc m var ve ona yeni bir işlemci almak istiyorum. 2 işlemci arasında kaldım. Anakartım bu < Resime gitmek için tıklayın >.
Sizce İntel Core 2 Duo E6550 (4M Cache, 2.33 GHz, 1333 MHz FSB) mi yoksa İntel Core 2 Duo E7300 (3M Cache, 2.66 GHz, 1066 MHz FSB) mi almalıyım ? Şimdiden teşekkürler arkadaşlar
F
10 yıl
Bios Ekranından Sonra Windows Başlamıyor
Arkdaşlar dün gece lenovo y580 laptopumu şarjı doldugu için prizden çektim lol oynuyordum bi saat kadar b, süre geçtikten sonra ekran birden karardı. bende şarjı bitti sanp prize taktım ama açılmadı ekran. bilgisayarı kapatıp açıyorum bios ekranı çıkıyor ondan snra windows açılışa geçmesi gerekirken siyah ekranda kalıyor.flash ubuntumla bilgisayarı açıyorum hdd ler çalışıyor. Recovery tuşuna basınca da direk siyah ekran cıkıyor. Sorun ne olabilir?
F
11 yıl
Yardım lazım
dizimag davet kodu lazım beyler yardım edebilecek var mı?
F
11 yıl
ayakkabı aldım beyler ssli
F
12 yıl
malum torrent sitesi
malum torrent sitesi acılmıyor beyler sizdede bi sorun var mı
F
13 yıl
Bu şarkı adamın anasını aglatır
[DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=aAXaUB1mU6M&feature=player_embedded#!]
F
13 yıl
Bu şarkı 90\u0027lı yılları anlatıyor :(
F
13 yıl
Omeria tanıyan var mı? (Graffiti)
Şu an türkiyedeki en iyi writer bana göre karakterleri kendine has ve mukemmel bir stili var.

Çizimlerine burdan bakabilirsiniz :http://streetfiles.org/search/omeria
F
13 yıl
Da poet
Adam bildigin psychedelic rap yapıyor.


Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.