E

Yüzbaşı
04 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
149 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
10 yıl
Evdeki ağ üzerinden en iyi performansla HD film izlemek...
selamlar, fikirlerinizi almak için hemen konuya giriyorum.

evde sony vaio laptop ve ipad kullanarak kablosuz aktarımla bir odada philips pfl7008 ile diğer bir odada da apple tv ile 1080p filmler izliyorum. ama donmasız takılmasız tam performansla izlemek için modem değiştirmeye karar verdim.

sahip olduğum modem airties air-5341 özellikleri;
bağlantı hızı: 72 mbps
frekans bandı: 2,4 ghz

modemler konusunda çok bilgi sahibi değilim, ağ üzerinden veri akışını maksimum seviyeye getirmek için bu parametrelerden hangisini değiştirmek gerekir? umarım anlaşılır anlatmışımdır. tavsiyelerinizi bekliyorum teşekkürler.
E
11 yıl
Iphone 4s şarj kablosu problemi
Selamlar herkese,

cihaz iphone 4s, orijinal şarj adaptörü ve kablosuyla kullanıyordum. ama kablonun uçlarında açılma oldu ve temassızlıktan şarj edememe problemi yaşıyorum. Adaptörüm sağlam olduğu için sadece kablo almayı düşünüyorum. Sizce eğer satılıyorsa orijinal kablo mu almalıyım yoksa yan sanayi bir kablo orijinal adaptörle idare eder mi beni? Şimdiden cevaplar için teşekkürler..
E
11 yıl
SKYPE ile wireless bağlantısıyla yurtdışı aramaları ?
Selamlar herkese, babam yurtdışına çıkmadan önce ikimizin telefonuna da skype uygulamasını yükledim. Yaptığımız denemelerde iki telefonda wireless'a bağlı iken normal telefon görüşmesi gibi arayabildik birbirimizi. Ancak kendisi yurtdışına çıktığında gene wireless üzerinden skype'a bağlanmaya çalıştığında uygulama ücret istemiş. Konu hakkında bilgisi olanların yardımlarını bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
E
13 yıl
HP Pavilion DV6-3108ST VS. Sony Vaio VPC-EB4Z1E/BQ (yardım/görüş/tavsiye)
selamlar herkese, direk konuya giriyorum;

iki model arasında kaldım, bi kaç kişiye danıştım, ısrarla pavilion'larda ısınma problemini belirtenler var forumda, ama benim aklıma bilgisayar dedin mi ilk HP geliyor, bu yüzden öncelikle bu modeli inceledim :)

HP Pavilion DV6-3108ST
http://www.hepsiburada.com/Liste/hp-pavilion-dv6-3108st-intel-core-i5-460m-253-ghz-4-gb-500-gb-156-tasinabilir-bilgisayar-xr554ea/ProductDetails.aspx?productId=bd100540&categoryId=98



buna karşılık şu model var aklımda;

Sony Vaio VPC-EB4Z1E/BQ
http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-vaio-vpc-eb4z1ebq-intel-core-i5-480m-266ghz-4gb-500gb-155-tasinabilir-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd18014&categoryId=98


aralarında özellik olarak çok bi fark yok,600 liralık fark dışında tabi. tavsiyeleriniz görüşleriniz veyahut önerdiğiniz bir başka model varsa bir an önce bekliyorum mesajlarınızı şimdiden teşekkürler
E
14 yıl
PHILIPS 40PFL7605H LED TV
Herkese selamlar,

philips'in led tv'leri hakkında bilgisi olanların yardımını bekliyorum. teledünya HD'nin conax modülü uyumu (DVB-T MPEG4 özelliği) sebebiyle almayı düşündüğüm model 40PFL7605H. philips.com.tr'deki özelliklere baktım bunla ilgili bi kaç sorum var.
televizyonun USB girişi var ve özelliklerinde "Video Oynatma Formatları: Codec desteği:, H264/MPEG-4 AVC, MPEG-1, MPEG-2, MPEG-4, WMV9/VC1, Kapsamlar: AVI, MKV" yazısı var. Sorum ise şu: USB aracılığıyla 1080p'lik HD filmleri izleyebilcek miyim?

televizyonda Net TV adlı yeni bi çevrimiçi servisler teknolojisi var. bu konu hakkında da detaylı bilgisi olan var mı acaba?

cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.
E
14 yıl
Sony DAV-TZ230 ve HD film sorunu
öncelikle selamlar herkese. bikaç gün önce vatan'dan sony DAV-TZ230 home theatre sistemi aldım. türkiye'de yeni bir alet olduğunu duydum internette fazla yorumlarına rastlayamadım.

ufak bi sorunum vardı yardımcı olabilceğinizi düşündüğüm. external hdd'yi bağlayıp divx filmlerimi çok güzel izleyebiliyorum. ama 1080p kalitesini denemek için indirdiğim filmi folder list'te göremiyorum cihazda. galiba formatlarla ilgili bi sıkıntı var. film (I.Man.1080p.DTS.VC1.Remux-EuReKA.mkv) şeklinde. bunu izleyebilmem için ne yapmam gerekiyor yardımlarınızı bekliyorum.
E
14 yıl
NAVKING maxi-m400 sorunu, yardımlarınızı bekliyorum
bi kaç saat önce navking maxi-m400 aldım. cihazın menüsünden navigasyon'a girmek istediğimde error uyarısı alıyorum uygulamayı tekrar yüklemem gerektiğini söylüyor. cd'deki setup'ı kurduğumda da cihazın içindeki SD kartı takmamı istiyor ve içindeki bilgileri silip yeni yükleme yapıyor karta. bir saattir uğraşıyorum çözemedim. yardımcı olabilcek arkadaşları hemen bekliyorum :)
E
15 yıl
Hotmail Password Sorunu ?!
Selamlar herkese, ilk defa başıma gelen bi durum var umarım yardımcı olabilirsiniz..

bi kaç saat önce messenger'ımı açmaya çalışırken "yanlış kullanıcı adı veya parola" uyarısı verdi ve açmadı. kontrol ettiğimde şifrem yanlış gözüküyodu. hacklendiğimi düşünerek "şifremi unuttum" kısmından şifremi değiştirmek istedim.biliyosunuzki 'gizli soru' ve 'adrese parola sıfırlama yönergesi gönderme' seçenekleri var.ben ikincisini seçerek kendi mail adresime parola sıfırlama maili gönderdim. o sırada önceden açık olan hotmail gelen kutusundan gelen maildeki gerekli linke tıkladım ve yeni parola ekranına yeni şifremi girdim. tamam'a bastıktan sonra gelen oturum açma ekranında şifremi girdiğimde yine yanlış adres veya şifre uyarısı alıyorum.

yanlış yaptığım bişey gözükmüyor sanki ama düştüğüm durumdan hiçbişey anlamadım :) bu konuyla ilgili bilgisi olanlar varsa acil yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.