S

Çavuş
02 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
S
9 ay
İpsala\u0027da sınıra yakın otopark
İpsala'da otomobili bırakmak için sınıra yakın güvenli bir yer ya da otopark var mı?
S
9 ay
Şu parçanın adı tam olarak nedir?
Görseldeki eksik parçanın adı ne? İnternetten ya da nalburdan bakacağım.
S
2 yıl
Bursa\u0027da otogara yakın ücretsiz otopark
aracımı bir hafta için anatolium avm'nin otoparkına bırakmayı düşünüyorum, oradan otogardan otobüse bineceğim. yalnız mesela istanbul'da avm otoparkları ücret almaya başladılar, anatolium'da da benzer bir durum var mı, ya da sorun yaşayabileceğim başka bir durum? varsa ücretsiz olarak başka nereleri önerirsiniz?
S
3 yıl
Yazma korumalı usb
Dört beş farklı yöntem denedim ama sorunu bir türlü çözemedim. Önereceğiniz bir program, antivirüs vs var mı?
S
3 yıl
Hasar durumunda kasko yerine trafik sigortası?
İki ay önce ufak bir kaza yaptım, karşı taraf yüzde yüz kusurlu çıktı. Dört-beş bin liralık bir hasar meydana geldi, kasko üzerinden hallettik. Kasko bozulmadı ama iş kasko şirketine intikal ettiğinden uzadı da uzadı. Sorum şu: bu tip durumlarda kasko yerine trafik sigortası üzerinden de süreç yürütülebiliyor mu? Yani bana acente "kaskodan da hallolur" demese bu şekilde yapacaktım zaten ama aradaki fark ne?
S
3 yıl
Güvenilir Kripto Para Borsası
Ethereum almayı düşünüyorum ama binance ile ilgili bu aralar çok fazla olumsuz haber, flood vs okudum. Önerdiğiniz borsa ya da borsalar hangileri?
S
7 yıl
Amfi
S
7 yıl
Elektro gitar amfisi
S
8 yıl
imei kaydı
kırma işlemi aynı zamanda telefona imei atılması anlamına geliyor mu yoksa e-devlet üzerinden ayrıca imei kaydı yaptırmamız gerekli mi?

teşekkürler.
S
10 yıl
Tanımlanamayan ağ hatası
3-4 hafta önce kullanmaya başladığım yeni pc'de bu hatayla ilk olarak geçen hafta karşılaştım, o zaman sorun routerı (tp link tl-wn722n) kapatıp açınca çözülmüştü. birkaç gün önce "tanımlanamayan ağ, internet erişimi yok" hatasını yine aldım -ki aslında bağlantı var- youtube'de sorunun nasıl çözüleceğine dair birkaç video izledim ve uyguladım ama sorunu gideremedim. ne yapmam gerekir, işletim sistemi windows 7 bu arada.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.