C

Yüzbaşı
02 Ocak 2009
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
76 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
2 yıl
Ankastreden daireye Fiber kablo bağlantısı.
Sorumun cevabını uygulamalı olrk'ta aldım : Netspeed üzerinden yaptığım başvuru üzerine, bağlantı için gelen Turktelekom ekipleri, ankastreden daireme, fiber kabloyu sorunsuz ve ücretsiz olrk çekip, kurulumu yaptılar.

Öncelikle Herkese Merhabalar.

Mevcut vdsl 100mbit internetim'in yanına, yedek ork apartmanım'a gelen ve tüm iss ler'in altyapıları'nda görülen Fiber internet için başvuru yapacağım.

Ancak fiber kutu'dan daireme kablo fln çekili değil ve bu konuda net 1 bilgi'ye 1 türlü ulaşamıyorum.

Çünkü nette bulabildiğim cevaplar'da kimisi, sen veya elektrikçiye çektireceksin diyor, kimisi gelen ekip çekiyor ancak metre başı para alır diyor, kimisi ise, ekip gelir'de kablo göremez ise hiç 1 yapmadan basar gider diyor v.s.

Bu konuda net 1 bilgiye nasıl erişebilirim veya bu durum ile karşılaşanlar vars ise tecrübeleri neler, bunu merak ediyorum, cevaplayabilen'ler olursa sevinirim.

Düzenleme: Bilmiyorum anlatan oldumu, ancak yine'de başvuru ve sonrası ile ilgili aşamaları aşağıda anlatmak istedim.
Gerçi burada'ki esas konu; ankastre ve daire arasında bulunmayan fiber kablonun akibeti.


Ay'ın 15'i : Gece'nin ilk saatlerinde, bu konuyu açtıktan 1 kaç saat sonra başvuru yaptım.

Ay'ın 15'i : Öğleden hemen sonra arandım, paket bilgileri ve kod ile başvuru yaptığım doğrulandı, fatura tarihi seçebiliyormuyum diye sordum, seçilebiliyormuş, seçtim ve mail adresime sözleşme ve abonaelik başvuru form'u yollandı.

Ayın 16'sı : Forum ve sözleşme çıktısını alıp, forum ve sözleşmenin tüm sayfalarını istendiği üzre imzalayıp, saat 11 de mng kargo ile ücretsiz yolladım, ardından netspeed sitesi üzerinden, kayıtlı telefonuma gelen şifre ile login oldum ve orada benden istenilen alana kimlik fotokopimi yükledim.


Ay'ın 17'si : Öğlen sonra 3 gibi aradım, evraklarımın ulaştığı bilgisi verildi ve yine paket & fiyat bilgileri tekrarlandı, sesli onay istendi, verdim.
Turktelekom ekiplerinn arayıp gelecekleri, bana zimmetli 1 modem getirerek bağlamtımı yapacakları ve iptal durumunda bu modemi netspeed'e iade etmem gerektiği bilgisi verildi, şu an'a kadar hızlı ilerliyoruz, belki'de yarın'da gelip bağlayabilirler, bakalım.

Şimdi'lik, konuda'da ve ttnet ekiplerinden öğrendiğime göre: Kablo işi turktelekom tarafından halledilecek gibi görünüyor.
Bağlantı yapıldığı'nda onu:'da yine buradan beyan edecem.

Ay'ın 18'i : Bu gün'de yine öğlen sonrası, 3 gibi arandım, hâli hazırda kablo bağlantımın olup olmadığı soruldu, değil dedim, kablo ekibinn bana yönlendirileceği bilgisi verildi.

Ay'ın 18'i Saat 17:00'de kurulum için bir arkadaş geldi, kabloyu çekip modem ve gpon getirdi bağlantı otomatik gerçekleşti modem arayüzüne kullanıcı adı şifre bile telefonuma o anda bilgi mesajı olrk gelmesine karşın modem arayüzüne girmem gerekmedi.

0'dan Fiber Kurulum'u toplam 3 gün içinde gerçekleşti.

Yaptığım ilk dakika hız testi, test pc'de 5ghz'de, tplink-t4u usb üzerinden yapıldı, mesafe 1 duvar ardından 4,5mt.

< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >


Tt çalışanı Modem ve gpon'u önce ilk resimlediğim 2'li olrk, yani her 2 cihazı'da 0 olrk verdi, gpon nokia olrk gelmişti, ancak nokia gpon, santralinize uymuyor diyerek, kutusuz, kullanılmış 1 gpon ile değiştirdi v.s. görünüş olrk aynı'lar, nokia yerine verilen gpon: ERICSSON T61G. Modem : ZTE ZXHN H298A

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
C
7 yıl
Unreal Engine 4 - Tomb Raider 2
Unreal Engine 4 ile hazırlanmış Tomb Raider 2'nin demosunu denemek isteyenler için site linki aşağıda.

Link :http://tombraider-dox.com/downloads/

Detaylar sitede mevcut.

Boyut 1.8 GB. açılmış dosya boyutu 3.95 GB.

< Resime gitmek için tıklayın >

Videoyu izlemek için tıklayınız
C
8 yıl
E.kartı overluk.
Forumda overclock bölümünde bir arkadaşımız, overluk etme konusunda güzel bir video hazırlamış, emek harcamış, uğraşmış, fakat anladığım konusunu overclock kısmında başlattığı ve o kısımın herkese hitap etmeyinşinden dolayı, çünkü overclock bugün birçok kişinini bildiği ve yapabildiği bir şey olduğundan fazla rağbet görememesi durumu oluşuyor ve konu hernekadar overclock ile alakalı görünsede overluk olarak uygulanması konusunda overclock yapan insanlarında overluk konusunda fazla fikri olmayabileceği gerçeği olduğundan, ilgili herkesin öğrenmesini istedim ve arkadaşımıza yardımcı olmak için, bu konuda hazırladığı videoyu daha ilgili bölüme, yani buraya taşımak istedim

Overlokçu değil arkadaşımız, yanlış anlaşılmasın lütfen.
İşte overluk ile hazırlanmış o video, iyi seyirler dilerim.

Düzenleme:
Konusuna ait linki vermeyi unutmuşum burada :http://forum.donanimhaber.com/m_112075166/tm.htm
Videoyu izlemek için tıklayınız
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.