T

Teğmen
30 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
414 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
4 ay
YARDIM! Logitech 2+1 Z623 Amfi Tamiri Hakkında ANKARA
Merhabalar.

Bilgisayarım için ikinci el olarak Logitech 2+1 Z623 almıştım. 4-5 ay sorunsuz dinledim.

Bir gün müzik dinlerken birden bire sistem sustu. Elektrik gelmiyor. Windows Edge için bass güçlendirici ve ses arttırıcı ekolayzır kullanıyordum. Orta seviye müzik çalarken hafiften ses açtık (çok yüksek değildi) ve amfi komple gitti.

Bir kaç tamirciye gösterdim "amfisi komple yanmış tamir edilmez" dediler.

Ürünü çok seviyorum. Kıymetlide bir ürün. Yenisini alıyım desem şu an 10 küsür bin lira.

Bunun tamiri mümkün müdür ? Tanıdık bildik işinin ehli usta bildiğiniz varsa o şekilde de olur.

Yardımcı olursanız çok sevinirim. Yerim Ankara.


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >


< Resime gitmek için tıklayın >





< Resime gitmek için tıklayın >
T
5 yıl
silinebilir
silinebilir
T
6 yıl
SİLİNEBİLİR
SİLİNEBİLİR
T
9 yıl
SİLİNEBİLİR
Merhaba arkadaşlar.. Xerox 113R00673 Drum lazım. Sıfır veya "temiz" ikinci el olabilir. İnternetten biraz araştırdım sıfırları 1000-1200 civarı. ikinci el 400e buldum . Sizinde tekliflerinizi bekliyorum. İyi forumlar :)
T
9 yıl
SİLİNEBİLİR
İyi akşamlar arkadaşlar. 1.8" Samsung SSD Raid LIF 256GB SSD HDD for Sony Laptop Vaio Vpcz2 nereden bulabilirim ? Türkiye'de bulamadım hep yurtdışında var ve fiyatıda baya yüksek 300$ civarları. Fotoğraflarını da yüklüyorum. Şimdiden Sağ olun. İyi forumlar ;)
T
10 yıl
SİLİNEBİLİR
BENDE GTX 970 VAR ÇEKİRDEK HIZI 1160 MHZ BELLEK HIZI 7010 MHZ
YENİ ÇIKAN RX 480 İSE ÇEKİRDEK HIZI VE BELLEK HIZI DAHA ÜSTÜN. AMA CW SORUNU VE AŞIRI ISINMA SORUNU VAR DİYORLAR. SİZCE ELİMDEKİ GTX 970 DURSUNMU YOKSA RX 480'E GEÇEYİM Mİ ?
T
10 yıl
SİLİNEBİLİR
Bilgisayarıma virüs bulaştığı için yeniden format attım bütün gerekli driverları güncelleştirmeleri yükledim. Windows orjinal . Fifa 16 origin den indirdim oyunumda orjinal. .net framework 4.5 vc redist falan hepsi yüklü onarmayıda denedim ama bir türlü hatayı çözemedim. Fifayı başlatınca fifa launcher çalışmayı durdurdu diyor. dxcpl indirdim gerekli ayarı yaptım , framework kaldırıp yeniden kurdum originden repair game yaptım sistem dosyalarından msvc100.dll değiştirdim sorunu bir türlü çözemedim lütfen yardım edermisiniz ?
T
10 yıl
SİLİNEBİLİR
-
T
10 yıl
silinebilir
silinebilir
T
10 yıl
silinebilir
silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.