K

Teğmen
27 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
6 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
11 yıl
Torba Yasa(OSYM)
ÖSYM tarafından yapılan sınavların soru ve cevapları, Bilgi Edinme Hakkı Kanunu kapsamında istenemeyecek.
http://www.cnnturk.com/2013/turkiye/07/12/torba.kanun.yasalasti/715208.0/
K
11 yıl
Gaziantep İçi Satlık 80 lwl Asas Helios
Sell Gaziantep İci 80 Asas
ucuza 80 lvl asas

Selam sadece Gaziantepten içinden yüzyüze satlık 80 lvl asas. Fiyat 150 tl ciddi alıcılara indirim olur.
Carın özellikleri
270k np
72 80 skilleri acık
+7 Bombastic Giant Raum ( No rebirt )
+7 Dark Vane ( No rebirt )
Old takılar old troll set ve cantada 2-3 gb lik item ve potlar carla verilecektir
Questleri yok. Carın elindeki itemler kilitli olup premium yoktur.

Almak isteyenler vehbi-424@hotmail.com adresinden bana ulasabilir (genelde ögleden sonra veya aksam acık olacagım)
K
14 yıl
Sizce Hangisini almalıyım ?
Sony MDR V300, MDR XB300, Sennheiser PX100, HD218, HD228, AKG K-514

Bu modellerden birini almayı düşünüyorum. Tiz ve bass ların net ve kaliteli olmasını istiyorum. Ayrıca bass, diğer frekanslarda perdeleme yapmamalı. Bass konusunda iyi olan sony i almayı düşünüyordum fakat bazı modellerde tizlerin biraz geri planda olduğunu duyduğum için bu konuda kararsız kaldım. Birde nedense sony kulaklıkların çoğu modelinin türkçe incelemesini bulamadım. Pek tercih edilmiyor heralde.

Yukarıdakiler dışında 150tl ye kadar bilinen alışveriş sitelerinde veya mağazalarda bulunabilen daha iyi bir model varsa onu da tercih edebilirim. Birde kulaklığı mp3, mp4 çalar ve telefon gibi cihazlarda kullanacağım. Bu yüzden anfi gerektirmeyen bir model arıyorum.
K
14 yıl
Referans Headphone Kulaklık tavsiyesi
Arkadaşlar ben müzik ve video işleriyle uğraşmayı çok seviyorum. DJ ve video düzenleme programları ile amatör olarak uğraşıyorum. Şuana kadar hep ucuz kulaklıklarla idare etmek zorunda kaldım. Bildiğiniz gibi birçok ayrıntı, bu kulaklıklarda duyulmuyor ve bass tiz dengesi iyi değil. Bu yüzden iyi bir referans kulaklık almak istiyorum. Kulaklık kalitesi ve ses kalitesi başta olmak üzere hangi kulaklıkları tavsiye edebilirsiniz ? Bu tür kulaklıkların biraz pahalı olacağını düşünerek fiyat olarak 1000 tl ye kadar bütçe ayırmayı düşünüyorum, ancak eğer derseniz 300 400tl ye de çok iyi kulaklıklar var, o zaman onlardan da alabilirim.

Önerileriniz için şimdiden teşekkürler
K
15 yıl
Fan Takarken Pc kapandı!!
dün bilgisayarcıdan ışıklı bi fan almıstım ekran kartı cok ısınıyordu onun altına takmak için. fanı normal bağladım pc biraz calıstı sonra fan yerinden cıkmıs kasanın demirine değdi ışığı sonra pc kapandı fanı cıkarıp pc yi tekrar actım hersey normaldi neden pc kendini kapamıs ileride bi sorun cıkarırmı bu yorumlarınızı esirgemeyin lütfen teşekkürler.
K
15 yıl
ATİ HD4830 FAN VİDALARI HAKKINDA
arkadaşlar dün pc min yan kapağını actım cok ısınıyor diye ısınması azaldı ama gözüme ekran kartının fanının vidaları carptı vidalar tam sıkılmamıstı 4 tane fan vidasında ekran kartı ile arasında 1cm fln war bu neden böyle arkadaşlar fan ekran kartından düşer mi vidalarımı sıkmam gerek yardımcı olursanız sevinirim
K
15 yıl
Vista Starter yuklu pc yi Xp yapma
Öncelikle herkese merhaba benim pc gecenlerde çökmüştü bu seferlik vista starter yukleyim dedim yükledim starterı baya bi zaman kullandım pc aşırı yavaşladı sonra geri XP yapayım dedim ama Xp yapamadım windowsun sürümü cd deki sürümden daha yeni olduğu için yüklenemiyor dedi bide wista yapınca sata hard disk usb olarak görünüyor reset attıgım zaman ön yükleme için bir tuşa basın diyor ama basıyorum olmuyor windows acılıyor yine buna bi çözüm bulabilirmiyiz beyler yardımlarınızı bekliyorum.
K
15 yıl
Ekran Kartı Tavsiyesi Acil
Arkadaşlar ekran kartı alcagım sistemim şu
ex58-ud3r anakart
intel i7 8mb 2.66 işlemci
güç kaynağı 460watt
6gb ddr3 ram
evet arkadaşlar uygun fiyatlı bi ekran kartı önerisi istiyorum sisteme çok para harcadıgım için biraz uygun fiyatlı bişey almak istiyorum sonra değiştirceğim için tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.