M

Yüzbaşı
25 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
9 yıl
Direksiyon çevirirken pedallarda titreşim
Arkadaşlar 2012 model otomatik Corsam var. Arabayla özellikle yavaş hızdayken veya park ettiğim yerden çıkarken vs. direksiyonu çevirdiğim zaman pedallarda ve ayagımı koyduğum zemin kısmında titreşim tarzı bi hareketlenme oluyor. Yani direksiyona sanki bişi takılmış gibi döndürürken zeminde bişi hareket ediyor gibi hissediyorum ve pedallar da da oluyor bu olay. Bu konuda bi fikri olan var mı ?
M
11 yıl
İphone 4 arka kapağı değiştirmek
Arkadaşlar yaklaşık 2 yıldır iphone kullanıyorum ve hep siyah kullandım beyaz iphone iyice merak sarmış durumdayım Sizce İphone 4 ün arka kapağını beyaz ile değiştirmek mantıklı mı? Sonuçta vidaları açılmış olacak. Ayrıca telefonu beyaz bir iphone ile takas etmeyi de düşündüm ama şimdi gidip bilmediğim bir telefonu almak daha mantıksız geldi sonuçta pasaport kaydı filan riskli iş.Birde sadece arka kapağı değiştirecem ön kısıma hiç dokunmuyacam


edit: Forumda benzer bir konu var ama dikkat etmedim yardım edin
M
12 yıl
Asus k53sv mi Dell N5110 mu hangisini alıyım?
Arkadaşlar bilgisayarı AutoCAD Solidworks gibi programlar çalışacak ve arada sırada oyun oynarım yani güncel oyunları medium da da olsa akıcı bi şeklilde oynamak istiyorum.Ama benim için sessiz çalışması ve ısınma sorunu olmaması önemli Dell bu konuda biraz sabıkalı galiba. 2 bilgisayar arasında 150 Tl gibi bi fark var sizce Asus almaya değer mi? Çünkü biraz zorlanarak bulacam o parayı(öğrenciyim )Sizce hangisini tercih etmeliyim

http://www.pcdepo.com/dell-inspiron-5110-b45f45-8gb-notebook-urun7666.html

http://www.pcdepo.com/asus-k53sv-sx795r-notebook-urun6835.html
M
12 yıl
Bu laptop nasıl?
arkadaşlar 1300TL ye bu bilgisayar nasıl genellikle internet için kullanılacak ama oyun performansı çok mu kötüdür?(Sadece ekran kartı hakkımda bilgim yok)

http://www.teknosa.com/kategori/bilgisayar/notebook/63/119989113/sony_vaio_vpceh2f1e_b_ceu_notebook_sony_vgpembv01_notebook_cantasi
M
12 yıl
ios 5 restore yapmak
Arkadaşlar İphone 4 kullanıyorum. Şarj sorunu(kullanım süresi kendiliğinden artıyor) oldugu için temiz i restore yapmak istiyorum fakat itunes den girdigimde geri yükleye tıklayınca yeni çıkan sürümü gösteriyor yeni sürüme geçmeden nasıl restore yapabilirim
M
12 yıl
ios 5 garip şarj sorunu
Arkadaşlar iphone 4 kullanıyorum ios 5 e ilk çıktıgı gün geçmiştim. Sorunsuz kullanıyordum fakat 3-4 gündür telefonun kulllanım süresi kullanmadan artıyor mesela şuan 20 saat bekleme 9 saat kullanım olmuş fakat toplasan 1 saat kullanmamışımdır. Normalde gece sabaha kadar % 2 filan giderken şimdi % 10 azalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim ? Restore yapsam düzelir mi?
M
12 yıl
Yeni transferi kadroya alamıyorum?
ARkadaşlar transferin son günü bi oyuncu aldım fakat oyuncunun yanında kırmızıyla sçl simgesi var ve oyuncu kayıt edilmedigi için ne ligde ne avrupa maçlarında oynatamıyorum. Bunu nasıl düzletebiliriz?
M
13 yıl
Ankara Ostim oto pazarı yol tarifi
Arkadaşlar ostim oto pazarına nasıl giderim dikmende oturuyorum kızılaydan veya sıhıye tarafından dolmuş varmı?Birde metro gidiyormuş sanırım macunköy duragı oraya yakınmı?
M
13 yıl
2.lig oyuncu önerisi
Bank asyadayım arkadaşlar süper lige çıkmak istiyorum. 2010 -2011 sezonu oyuncu önerirmisiniz
M
13 yıl
ÇİN den IPHONE 4
Çinden ıphone 4 getirmeyi düşünüyorumda ordakilerde wifi olmuyormuş diye birşey duydum dogrumu?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.