R

Binbaşı
24 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
64 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
R
11 yıl
FM 2013 Çözünürlük Sorunsalı
Arkadaşlar,

FM serisini pencere modunda oynayan bir oyuncuyum. Oyunu oynarken bir diğer yandan da internette sörf yapıyor ve müzik falan dinliyorum. Fakat ortaya şöyle bir durum çıkıyor: Monitörüm 22 inch ve çözünürlük 1920x1080. Haliyle pencere modunda oynadığım oyunun yazıları mevcut çözünürlükte gözüküyor ve oyunu oynarken zaten bozuk olan gözlerim iyice yıpranıyor. Şöyle yazıları büyük gösteren bir skin falan var mı bildiğiniz? Ya da bu sorunu başka şekilde nasıl çözerim? Açıkçası oyunu tam ekran moda geçirip, 1440x900 çözünürlükte oynamak işime gelmiyor.
R
14 yıl
Games for Windows - Live Hk. Soru
Arkadaşlar benim merak ettiğim birşey var. Şimdi orjinal olarak oynadığım oyunlarda Games for Windows hesabı kullanabiliyorum fakat merak ettiğim orjinal olmayan ama gene Games for Windows olmadan çalışmayan oyunlar var. Bir yerde eğer geçerli bir games for windows id niz varsa onu gerektiren bütün oyunları sıkıntı olmadan oynarsınız gibi birşey okumuştum. Bu doğru mu? Yoksa orjinal olmayan oyunlarda bir sıkıntı yaşar mıyım?
R
14 yıl
Turkcellden beni arayan numara?
Arkadaşlar sabah uyandığımda 0532 400 17 11 diye bir numaranın gecenin bir körü beni 7 defa aradığını gördüm. Kim olduğunu öğrenmek için geri aradığımda ilkginç bir sinyal sesinden sonra (sanki beklemede olupta, meşgul tonu verir gibi ilginç bi sinyal) bant kaydı çıkıp aradığınız kişiye şuan ulaşılamıyor diyor. Ayrıca rehberde sorguladığımda da numaranın rehbere kayıtlı olmadığını söylüyor. Bu nedir neyin nesidir bilen var mı?
R
15 yıl
Windows Live Messenger Sorunu
Arkadaşlar merhaba,

Bugün öğle saatlerinden beri msne girememekteyim. İlk başlarda geçici bir arıza olduğunu düşündüm fakat sonra kime sorduysam rahatlıkla girebildiğini söyleyince bende Araçlar > Seçenekler > Bağlantı sekmesine gelerek 'bağlantı sorun gidericisi'ni çalıştırdım ve karşılığında şöyle bir ekran geldi;

http://img257.imageshack.us/img257/2029/adszlo.jpg

Yanlız işin ilginç yanı bilgisayarımda başkasının msni açılıyor, sadece benim msnim açılmıyor ve başka bir pcde msnimi açmayı denediğimde gene aynı sorunla karşı karşıya kalıyorum.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
R
15 yıl
XP\u0027nin her açılışında system32 klasörü açılması hakkında.
Arkadaşlar benim ufak bir sorunum var.

Windows XP (prof. SP 3) 'yi her açtığımda kendiliğinden system32 klasörü açılıyor. Bunun bilgisayarıma her hangi bir zararı olur mu (yani virus girmesinden dolayı falan mı oluyor acaba bu?)

Ve bunu nasıl kapatabilirim?

Bu konu hakkında yardımcı olursanız çok memnun olurum.

Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler.
R
15 yıl
Tezgah kurulmuş !!!
[img=http://img510.imageshack.us/img510/3391/adszmqp.th.jpg]

fm 2009da ilk defa böyle bir bugla karşılaştım. denilebilecek fazla birşey yok :)
R
15 yıl
Telefonuma gelen EGM UYARI mesajı ?!?
Merhaba arkadaşlar,

Demin telefonuma şöyle bir mesaj geldi; (mesajı aynen yazıyorum)

Sizi arayarak kendilerini kamu görevlisi olaran tanıtan ve çeşitli bahanelerle kontör göndermenizi isteyen kişilere itibar etmeyiniz. EGMwww.asayis.pol.tr - 155

Mesajda ki web adresine girmeye çalıştım ama öyle bir adres yok sanırsam. Sizede böyle bir mesaj geldi mi? Bu mesajın doğruluk payı nedir, bilgisi olan var mı?

Şimdiye kadar bu tarzda sadece yurt dışı bir numaran çağrı almıştım ve geri aramadım. Sonradan öğrendim ki çağrı attıkları kişiyi arattırarak uzun süre konuşturmaya çalışıyorlar ve böylelikle fatura şişiyor. Böylelikle kişi dolandırılmış oluyor kim olduğu belirsiz kişiler tarafından.

Şimdi de böyle bir mesaj almak acaba bu sefer ne diye endişelendirdi beni.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.