A

Yüzbaşı
23 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
66 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
A
7 yıl
1000TL Bandı GM5 PLUS
Arkadaşlar merhaba,

1000 tl civarı bir telefon arıyorum. Ben GM5 Plus'ı gözüme kestirdim şu an. Kullananlar ne der? Veya 1000 tl civarına daha iyi bir tavsiyeniz var mıdır? Lütfen Xiaomi tavsiye etmeyin, telefonu kullanacak kişiye arayüzün tamamen Türkçe olması gerekiyor, Xiaomi'de çeviride sıkıntılar varmış, o yüzden kafadan eledim. GM5 Plus hakkındaki düşünceleriniz veya diğer tavsiyeleriniz nelerdir? Özellikle kullanıcı yorumları benim için çok önemli.
A
7 yıl
GM 5 Plus kullanıcılarının deneyimi nasıl
Arkadaşlar merhaba,

Ben GM5 Plus almayı düşünüyorum. Kağıt üzerinde teknik özellikleri ve saf android olması en önemli artıları bence. Tam almaya emin oldum burdaki yorumlara bakayım dedim herkes şikayetçi. Sonra cihazda seri farkları olduğunu öğrendim, acaba o problem yaşayanlar ilk seriyi kullananlar mı? Bugün-yarın telefonu alacağım. Özellikle 2. seriye sahip olananlar problem yaşıyor mu? Tavsiye eder misiniz?
A
7 yıl
sitelerden gelen bildirimler
arkadaşlar merhaba,

artık çoğu siteye girdiğinizde size "bizden haber almak ister misiniz" diye bildirim yolluyorlar. mesela;

http://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/gecefirsatlari.html

bu sayfaya girince fırsatları kaçırmamak için mail adresinizi bırakın demesi gibi.

Bunun gibi birçok site var. Bu bildirimleri kapamanın bir yolu var mı?
A
7 yıl
sitelerden gelen bildirimleri kapatma
arkadaşlar merhaba,

artık çoğu siteye girdiğinizde size "bizden haber almak ister misiniz" diye bildirim yolluyorlar. mesela;
http://www.mediamarkt.com.tr/tr/shop/gecefirsatlari.html

bu sayfaya girince fırsatları kaçırmamak için mail adresinizi bırakın demesi gibi.

Bunun gibi birçok site var. Bu bildirimleri kapamanın bir yolu var mı?
A
7 yıl
Kablonet tecrübeniz nasıl?
Arkadaşlar merhaba,

Halihazırda Dsmart uydu alıcısı+8mbit internete 65 tl ödüyorum ancak internetimden hiç memnun değilim. Ay başlangıcında dahi hızım 4-5 mbit, sürekli dalgalanmalar ve kopmalar oluyor. Günaşırı çağrı merkezi aramaktan da bıktım. Hızlı olduğunu düşündüğümden dolayı Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum.

Geçmeyi düşündüğüm paket uydu+ 25mbit 150gb kota. Max 100gb download yaptığımdan kota benim için problem değil. Benim istediğim yüksek hız ve kopmalar olmasın. Kablonet'i arayıp sorduğumda onlarda kopma yaşamayacağımı çünkü santralin binamda olduğunu, herhangi bir dalgalanma problemi olmayacağını söylediler. Dediklerine göre paketim ne olursa o hızı alabilecekmişim. Sizden öğrenmek istediğim bu söylediği gerçek mi? Kablonette gerçekten dalgalanma olmuyor mu veya az mı oluyor? Ben her gün yaşıyorum bu problemi. Her türlü tavsiyeniz önemli. Oturduğum muhitte fiber yok ve diğer issler de max 8mbit hizmet verebileceklerini söylediler. Sadece Kablonet'le yüksek hız alma şansım var gibi gözüküyoyor. Sizin tecrübeleriniz nasıldır?
A
9 yıl
SERVER 2008+Uzak Bilgisayarları Kontrol+Management Center
Arkadaşlar herkese iyi forumlar. Bizim bir tane Windows Server 2008R2 işletim sistemli serverımız, serverın bulunduğu ağ üzerinde iki adet bilgisayarımız ve uzakta farklı konumlarda iki bilgisayarımız daha var. Yani toplam 4 pc 1 server. Bu pclerin ikisi aynı ağ üzerinde ikisi uzakta. Şimdi bizim isteğimiz managament center'ı olan bir antivirüs yardımıyla bu dört bilgisayarı server üzerinden nereye girsin, kaç saat girsin, virüs taraması yapsın veya güncellemeleri alsın şeklinde yönetilmek ve kurallar koymak. Bu işler için önerebileceğiniz programlar nelerdir? Yardımcı olursanız sevinirim herkese kolay gelsin
A
9 yıl
HTC ONE M7 Pil Root Rom
Arkadaşlar iyi akşamlar
Birkaç sorum olacak, cevaplarını forumda aradığım zaman detaylı bir başlık, inceleme bulamadım, umarım buradan çıkacak cevaplar güzel bir kaynak olur.
İlk olarak telefonun modeli M7 yani ilk çıkan model. Pili ilk gün ki halinden daha az dayanıyor. Acaba serviste pil değişimi oluyor mu? Oluyorsa garanti kapsamında mı? Değişimde arka kapağın plastikle değiştirilme ihtimali var mıdır çünkü bazı arkadaşlar metal kapağın gidip plastik geldiğini yazmışlar. Cihaz Brightstar garantili.
Diğer sorum ise bu cihaz için root konusunda bilgilendirici bir kaynak bulamadım. Tavsiye edebileceğiniz yabancı forumlar veya incelemeler var mıdır? Şuan için root'a ihtiyaç duymuyorum ama muhtemelen Sense 7 bu cihaza gelmeyecek o zaman room atmak gerekebilir belki, sizlerin düşünceleri nelerdir?
A
14 yıl
laptop tavsiyesi
merhaba arkadaşlar.6 senelik emektar masaüstümü şöyle güzel bi dizüstüne terfi ettirmenin zamanı geldi diye düşünüyorumforumdaki çoğu yazıyı da okudum ancak yine de siz bi danışmak istedim.1000-1500tl arası bütçem var ve çok da zorlamak istemiyorum bu bütçeyi sonuçta bi alıcam 2 gün sonra eskicek tekrar.neyse benim için olması gerekenler şunlar:
1-güçlü işlemci.
2-sağlam bi ekran kartı.
3-kaliteli ve harici ses kartı.
4-bide güvenilir ve sorun çıkarmayan bi model olmalı.

anlayamadım konu ise şu: 4çekirdek mi daha iyi i5 işlemciler mi?aralarındaki fark nedir?i5 ve i7 arasındaki fark nedir?ekran kartı olarak da ati mi yoksa nvidia mı tercih etmem gerekir.ve bazı büyük elektronik marketlerde indirimler oluyormuş galiba eğer onları da söyleyebilirsiniz.şimdiden gelecek cevaplar için çok teşekkür ederim.

*bu arada laptopu oyun için almayacağım.xbox sahibiyim o işimi görüyor.birkaç strateji oyununu açarsa fena olmaz ama
A
14 yıl
dip gürültüsü vs prosesör
merhaba arkadaşlar.ben baştan anlatayım bi sorunumu sizlere şimdievim de toprak hattı yok sanırsam bu yüzden de aşırı bi dip gürültüsü oluşuyo ama anlatamam hiç biyerde görmedim böyle bi gürültü.bide evim çamlıca tepesinin o civarlarda(merak etmeyin yav öyle konak fln değil dürbünle gözüküyor) amfi boş zamanlarında radyo çekiyo tabi overdrive açıkken.bende dedim en iyisi bi pedal alayım,pedalı amfi cleande iken çalıştırırım yani ordan overdrive geçiririm diye düşündüm.e o zaman gürültü olmaz dimi?sağdan soldan da böyle duydum.ilk istediğim cevap bu.sonra pedal bakınmaya başladım.boss'un od-2 ve od-3 modellerini gözüme kestirdim.sonra baktım fiyat 150tl civarı.e dedim buna bu kadar para vericeğime gideyim prosesör alayım.yine uygun fiyatlı Zoom G1XN çarptı gözüme.şimdi sorular:
1)biraz önce de sorduğum gibi pedal veya prosesör yardımıyla dip gürültüsünden kurtulabilirmiyim?
2)pedal ve prosesör arasında az bi fiyat farkı olduğundan dolayı prosesör e yöneldim ancak,burası benim için önemli,pedaldaki overdrive kadar kaliteli tonu prosesörde de alabilirmiyim?
3)siz hangisini önerirsiniz pedal veya prosesör olarak ve mantıklı mı sizce çözümüm

şimdiden gelecek cevaplar için teşekkür ederim.
A
14 yıl
msn açılıp hemen kapanıyor yardım
meraba arkadaşlar.2 gün önce bilgisayarıma format attım.sonra windows live messenger'ı(8.0 diye geçen sanırım) kurdum(format atmadan önce de bilgisayarda aynısın vardı).sonra dedim bi msn'e gireyim.msn açılıyor 5sn içinde hemen kapanıyor.ilk başta geçer dedim ama bi türlü geçmiyo.çok sinir bozucu bi durum.ancak şöyle de bi olay var windows messenger'dan girebiliyorum msn'ye.msn'in kendi sitesinden de girmeye çalıştığım da yine olmuyor.napıcağımı şaşırdım.

*msn'i silip yükledim yine bilgisayarımda bulunan setup dosyasından.formattan önce de o dosyadan yüklemiştim.
*kaspersky'nin en son sürümü ile tarama yaptım.sonuç 0.
*combofix ile tarama yaptım.
*windows güvenlik duvarı ayarlarında msn engelli değil.

lütfen önerilerinizi söyleyiniz
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.