T

Binbaşı
21 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
5 üye
Görüntülenme (?)
312 (Bu ay: 2)
Gönderiler Hakkında
T
7 ay
Hepsiburada ve Star Otomotiv Rezaleti
Merhaba. Konuyu tüketici mahkemesine taşıdım. Sizlerin de yorumunu merak ettiğim için fikir alışverişi olur diye konuyu burada da açmak istedim.



Hepsiburada mobil uygulaması üzerinden 554 473 145 sipariş numarasıyla 18.08.2023 tarihinde Star Otomotiv adlı satıcıdan Demmon marka bir araç buzdolabı sipariş verdim. Ürün kapalı kutu bir şekilde 21.08.2023 tarihinde bana ulaştı. Ürünü 14 günlük süre içindeki cayma hakkımı kullanarak 24.08.2023 tarihinde Hepsijet ile evimden alınmak suretiyle iade ettim. Star Otomotiv hiçbir gerçekliğe sığmayacak şekilde iade reddinin nedenine "kutu boş" seçeneğini girmiş. Haliyle Hepsiburada ürünün tekrar satılabilirlik özelliğini kaybettiğinden dolayı onlar da iadeyi reddettiler. Bu aşamadan sonra satıcının telefon numarasını bularak hususi olarak da görüştüm. Bana iade kargo ücretiyle uğraşamayacağı ve çok maliyetli olduğu için ürünü geri iade edeceğini, muhatabımın Hepsiburada olduğunu söyledi (ısrarla sormama rağmen neden kapalı kutu ürünün iade reddine "kutu boş" olarak cevap veremedi) Hepsiburada yaptığım görüşmeler neticesinde ilk müşteri temsilcisi ürünün bir hijyen ürünü olduğunu, bu sebeple ücret iadesi yapamayacaklarını bildirdiler :))) Buzdolabının hijyen ürünü olduğunu hayatımda ilk defa burada öğrendim. İade taleplerime devam ettiğinde de başka çalışanları ilk başta pozitif bir görüntü çizip süreci ilerletiyormuş görüntüsü verse de ürünün kapalı kutu fotoğraflarımı göndermeme rağmen onun da geri dönüşü çok garip bahanelerle olumsuz oldu. Aynı telefon konuşmasının başında önce üründe eksik parça olduğu için daha sonrasında ise "aynı ay içinde başka bir elektronik ürün daha iade ettiğim" için ücret iadesinin yapılamayacağını iletti.



Satıcı firma Kayseri'de takograf satışı yapan Demmon markanın resmi satıcısı. Belki bilen vardır diye yazayım dedim. Görselleri de ekliyorum.

Bu nasıl olabiliyor? Bu çakal satıcı ve Hepsiburada nasıl benim cayma hakkımı gasp edebiliyor?

< Resime gitmek için tıklayın > < Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
T
6 yıl
THY ve Alibaba Ortaklığı
Türk Hava Yolları (THY) dünyanın en büyük kargo şirketlerinden çinli ZTO ve Hong Konglu havayolu şirketi Pal Air ile stratejik bir iş birliği anlaşması imzaladı. anlaşma kapsamında hong kong merkezli ortak bir global ekspres şirketi kurulacak.

Bu iş birliği ile thy, dünyanın en büyük entegratörleri arasında yer alacak. yeni kurulacak şirketin hizmetleri arasında, kapıdan kapıya lojistik faaliyetleri, toplama, taşıma, adresten alma, dağıtım, navlun taşıma, çapraz sevkiyat ve son noktaya kadar taşıma yer alacak. şirket aynı zamanda gerektiği durumlarda depo yönetimi, sipariş ve tedarik zinciri yönetimi hizmetleri de sunacak.

2 milyar dolarlık gelir

Şu anda filosundaki 18 kargo uçağı ile alanında dünyanın en büyük 8’inci şirketi olan turkish cargo, uzak doğu pazarındaki yeni operasyonları ile yakın zamanda ilk 5’e daha sonra da ilk 3’e girmeyi planlıyor. şirket bu anlaşmadan 5 yıl içerisinde 2 milyar dolar gelir bekliyor.

Aalibaba teslimatları 4 güne inecek

İstanbul yeni havalimanı’nın açılışı öncesi küresel anlamda ses getirecek ortaklığın imzaları, thy yönetim kurulu ve i·cra komitesi başkanı i·lker aycı, zto express başkanı mei song lai ve pal air ltd yönetim kurulu başkan vekili vivian lau’nun katıldığı basın toplantısında atıldı. e-ticarette ve ekspres kargoda son yıllarda bir arayış içinde olduklarını belirten i·lker aycı, “alibaba’dan aldığımız ürünler türkiye’ye 40-45 günde geliyordu. bu iş birliği ile uluslararası kargolar hızlanacak. ekspres kargo ile zamanlamada büyük avantajlar oluşacak. 40 günde gelen ürünler artık türkiye’ye 4 günde ulaşacak” d

Uluslararası e-ticaret firmalarının önde gelenlerinden alibaba group, kısa süre önce 1.38 milyar dolar yatırımla zto express firmasının yüzde 10’luk payını satın alarak ortağı olacağını ve bu işlemin bu ay tamamlanacağını duyurdu.

Kaynak: Gazete Vatan
T
7 yıl
Popüler Konular kısmında Off Topic Konuların Gösterimi
Merhabalar. Donanımhaber'i teknolojik yenilikleri takip etmeyi seven birisi olarak Off Topic konuların Popüler Konular kısmını işgal etmesinden bıkmış usanmış durumdayım. Her gün onlarca anlamsız, içi boş, göz yoran konuları bunu görmek istemiyorum butonuyla ayıklayacağıma siz yöneticilerin Off Topic konularını Popüler Konular kısmında göstermemesini sağlayabileceğinizi düşünüyorum. Zamanla forumun kullanıcı profili çok değişti ve artan üye sayısından dolayı kontrol etmenin ne kadar zor olduğunu tahmin edebiliyorum. Fakat en azından haber almak, yenilikleri takip etmek isteyenleri bu sıkıntıdan kurtarabileceğinizi de düşünmekteyim.

Saygılar.
T
11 yıl
Metro Last Light Kırmızı Ekran Sorunu
Umarım konuyu doğru yere açmışımdır. Sistemim AMD FX 8350, Asus M5A99FX Pro R2.0, Radeon HD 7850 256 bit ve 8 GB DDR 3 bellek. Ekran kartının sürücüsü güncel olmasına rağmen bu sorunu yaşıyorum. İşin tuhafı ekran kartını güncelledikten ve oyunun son güncellemesini yükledikten sonra bu sorunu yaşamaya başladım. Oyuna girdikten bir süre sonra önce kırmızı ekran geliyor daha sonra bilgisayar kendini yeniden başlatıyor. Oyunun nvidia ile uyumlu çalıştığını da söylemek lazım. Sorunun oyunun nvidia ekran kartlarını desteklemesi olduğunu düşünüyorum. ATI için bir çözümü var mıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >
T
11 yıl
Samsung Galaxy S2 Ekran Süresi \u0026 Şarj \u0026 Batarya \u0026 Rom \u0026 Kernel Testleri
Kernel ve romlar hakkında batarya performansları açısından teknik bilgiye sahip olmak için böyle bir konu açıp herkesin batarya performanslarını, kullanımlarını bir konu başlığı altında toplamak istedim.

Batarya ekran görüntüleriyle beraber kullandığınız rom ve kernelleri versiyonlarıyla beraber yazarsanız daha sağlıklı bir bilgi paylaşımı olur diye düşünüyorum.
T
11 yıl
Galaxy S2 Bluetooth Kulaklık Görmeme Sorunu
Resmi 2.3.6 sürümünden JB 4.1.2 sızıntı sürümüne geçiş yapmıştım. Resmi sürümdeyken bluetooth kulaklığımı gören telefon, sızıntı sürümde kulaklığı görmüyor. Aynı şey şu an yüklediğim custom romda da öyle. Custom rom RR v3.1.2, kulaklığım da Samsung HM1500. Bu konuda bilgisi olan var mı?
T
11 yıl
Google Play Store [RPC:S- 7:AEC-0] Sorunu
3 yöntem var.

1- Ayarlar - Hesaplar - Google hesabını silip telefonu yeniden başlattıktan sonra Google hesabınızı ekledikten sonra Play Store'a girip satın almayı deneyin.

2- Ayarlar - Uygulamalar (ya da Uygulama Yöneticisi) - Google Play Store uygulamasına girip "Veriyi Sil" dedikten sonra "Bildirimleri Göster" kısmındaki tiki kaldırın - Telefonunuzu yeniden başlattıktan sonra satın almayı tekrar deneyin.

3- Telefonunuzun yedeğini aldıktan sonra fabrika ayarlarına döndürerek satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.
T
12 yıl
K.K. Loj. K.lığı Bkm. K.lığı 55\u0027inci Bkm. Mrk. Des. Gr. K.lığı DADAŞKÖYÜ ERZURUM
Acemi ve usta birliğini burada yapacak olan arkadaşlarım için açtığım bir konu. 345. dönem usta birliği askerliğimi burada yapacağım.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.