M

Yarbay
20 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
41 üye
Görüntülenme (?)
889 (Bu ay: 3)
Gönderiler Hakkında
M
geçen yıl
Hangi MSI lapatobu almalıyım? MSI CROSSHAIR vs MSI Katana
M
geçen yıl
Hangi MSI lapatobu almalıyım? MSI CROSSHAIR vs MSI Katana
M
geçen yıl
Mak. 45K TL Laptop Tavsiyesi
Merhaba Arkadaşlar;

İşten dolayı şirket bilgisayarımı değiştireceğim bana 45k bütçe ayrıldı. 17.3 ekran şartı ile laptop tavsiyesi verir misiniz. Render 3 boyut gibi çizimler ve oyunda oynuyorum. Ona göre tavsiye verebilir misiniz.
M
3 yıl
Erasmus Dönüşü Yurtdışı Laptop Almak
Arkadaşlar polonyadayim erasmusta 1hafta sonra dönüyorum. Bu belirttiğim laptobu suan burda TL olarak 5500liraya alabiliyorum. Sizce almalı mıyım?

HP Pavilion Gaming 15-dk1064nw 15.6" 144Hz
Intel® Core ™ i5-10300H
8GB RAM
512GB Sabit Sürücü
GTX1660TiMQ 6GB 192Bit
M
3 yıl
Lenovo IdeaPad Gaming 3 i5 / 8GB / 256 GTX1650Ti 120Hz
Arkadaşlar polonyadayim erasmusta 1hafta sonra dönüyorum. Bu belirttiğim laptobu suan burda TL olarak 5600liraya alabiliyorum. Sizce almalı mıyım?
Lenovo IdeaPad Gaming 3 - i5-10300H 8GB / 256 GTX1650Ti 120Hz
M
4 yıl
Amerikadan Gelen Birisinden Ne İstenir
Arkadaşlar amazondan vs satın alıcam haftaya amerikadan gelen kuzen getircek.. Sizce ne almam mantıklı olurda dolarda olmuş 6.86 biraz gezindm ama tl hesabına çevirince çok mantıklı şeyler bulamadım sizce ne aldırayım. Kullanacağım ve gerektiğinde sattığımda zarar etmeyecek ne olabilir
M
4 yıl
FIFA 20 Origin Turnuva
Arkadaşlar pc üzerinden FIFA 20 Turnuvası yapalım diyorum katılım durumuna göre lig yada eleme usulü yapabiliriz. Blki hatırlarsınız fifa 16 17 zamanları yapıyorduk google excelde güncel fixtur vs vardı bayada iyiydi..Ufak bir ödülde koyabiliriz hatta finalleri discordan vs yayınlayadabiliriz canlı..Turnuva oyunun en güncl kendi kadroları ile yapılcak edit fut vs olmayacak. Blli kurallar koyarız 2kez maç saatinde gelmeyn mağlp sayılır vs gibi. Katılmak istyn bu konu altına yazsın
M
4 yıl
4 İşlem Hesap Makinesi Programlama
Arkadaşlar selam ;

hocanın benden istediği 4 işlemli basit bi hesaplama programı oluşturmak dev c derleyicisi ile.. Mantık şu x ve y olarak 2 sayı gireceksin sonra yaptırmak istediğin 4 işlemden birini seçip sonucu ekrana yazdırcaksın. Buraya kadar ok .. Ama hocanın istediği extra koşullar var onu tam sağlayamıyorum.
ilk koşul y sayısı yani 2.sayı 0 olur ve bölme işlemi yaptırmak istersen ekranda " payda 0 işlemi tanımsız yapar diye mesaj çıkacak ve ardından tekrar 2 sayıyı girmemi isteyecek..payda 0 olmayana kadar benden 2.sayıyı tekrar girmemi isteyecek..

Diğer koşul 4 işlemden hariç birde çıkış için bir sayı atayacam misal 0 ve 0a basınca ekranda hoşçakal mesjaı olacak.

son koşul ise her hesaplamadan sonra tekrar en başa dönüp yeni hesaplama başlatsın..
quote:


#include <stdio.h>
#include <stdlib.h>
#include <locale.h>

int main(int argc, char *argv[])
{
setlocale(LC_ALL,"Turkish");
int secim;
float x,y,sonuc;

printf("********************\n");
puts("***HESAP MAKİNESİ***");
printf("********************\n");
puts("\nMenü\n");
puts("[0] Çıkış");
puts("[1] Toplama");
puts("[2] Çıkarma");
puts("[3] Çarpma");
puts("[4] Bölme");


printf("\n 1.sayıyı girin: ");
scanf("%f",&x);
printf(" 2.sayıyı girin: ");
scanf("%f",&y);
printf("\nSeçiminiz: ");
scanf("%d",&secim);

switch( secim )

{

case 1: sonuc = x + y;
printf("Toplam = %f\n",sonuc);break;

case 2: sonuc = x-y;
printf("Fark = %f\n",sonuc); break;

case 3: sonuc = x * y;
printf("Carpim = %f\n",sonuc); break;

case 4: sonuc = x/y;
printf("Oran = %f\n",sonuc); break;

}

}


hocanın attığı örnek
< Resime gitmek için tıklayın >
buda benm çabaladığım
< Resime gitmek için tıklayın >
M
5 yıl
PlayStation Cafe İçin Tavsiyeler
Arkadaşlar merhaba. PlayStation cafe açmayı düşünüyorum. PlayStation olsun oyun olsun vs bilen biriyim hatta endanozya psn plus alanlardan biriyim:) Yani oyun kol ps4 ucuza mal edilecekse o ben olabilirim sizler gibi:) 10 makina düşünüyorum açıkçası ve mekan çift cephe 4 yol ağzı. İstanbul Kartal cevizlide. Cevrede ps4 kafe yok . Sizce ne gibi hesap kitap yapılmalı ise girmeden neleri hesaplamaliyim. Düşüncem şu en kötü baktim iş yapmıyor kurtarmıyor ürünleri satmak. Zaten forumdan vs 2.el olarak alicam. Hatta 1 tane 4k tv ps4 pro alip saatini digerinden bi tik fazla yapmak istiyorum.. Belki bitane gitar hero için bi alan yapabilirim. Merak ettiğim su sizin oralarda fiyatları nedir saatlik? PC eklemeyi düşünmuyorum. İsim olarak birşey düşünmedim. Mesela makina başı 4 kol olsa sizce yeterli mi . Fikirlerinizi bekliyorum. Çok büyük beklentim yok zengin olayım vs. Ama başkasinin yaninda köle gibi çalışmaktansa ayni paralara kendi işimi yapma taraftarıym.
M
6 yıl
Bedelli askerlik yerleri
Arkadaşlar muhabbet etmeden sadece yer ve tarih yazarak konuyu tutalım ve 2 saat boş mesajlar içinden aramak zorunda kalmadan sadece yer ve tarih yazalim. Ben en son bi liste oluşturucam ordan süzüp ayni yerde yapacak forumdaslari rahatlıkla bulabilicez
Kastamonu Merkez
2019 Aralik
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.