O

Yüzbaşı
19 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
30 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
11 yıl
İstanbullu Arkadaşlara Bir Sorun Olacak?
Arkadaşlar merhaba , işim dolayısıyla istanbul'a geliyorum 2 günlüğüne. Atatürk havalimanına iniş yapacağım ve gideceğim ilk yer , bağcılar sanayi mahallesi durağı (halkalı cd) buraya alternatif kısa olarak nasıl gidebilirim? Daha öce istanbulda bulunmadığım için yabancıyım biraz kusura bakmayın. Otobüs bileti olarak ne temin edebilirim bilgilendirirseniz sevinirim.
O
11 yıl
Yurt Dışına Bisiklet İle Çıkmayı Düşünenler İçin
Yurtdışına bisiklet ile çıkıp gezmek istiyorsanız bu site işinize yarayacatır. | warmshowers.org | Burada gideceğiniz lokasyonda kişiler ile irtibata geçerek kalacak yer sağlayabilirsiniz. Ayrıca yeni arkadaşlar edinebilirsiniz. Umarım işinize yarar.
O
11 yıl
Yarın dışarı çıkmadan önce bir düşünün !
Yarın Tour Of Turkey son etabı var , galiba pazar günü güzel geçecek ve herkes dışarı çıkacak. Tur güzergahı ve civarında dikkatli olun yollarda kalmayınız. Tur güzergahı için ;http://www.tourofturkey.org/2013/stage/istanbul_istanbul
O
11 yıl
Lumia 620 vs HTC android eşdeğeri
Arkadaşlar artık akıllı telefon almaya karar verdim. Fakat Android ile WP8 arasında kaldım. Kesinlikle Iphone düşünmüyorum.

Bütçe olarak 1200'ü zorlarım diye düşünüyorum ama buraya lumia 620 yazmamın nedeni F/P ürünü olması.

Şimdi bu lumia 620'yi kullananlar nasıl biliyor ? Kullanışlı mıdır? Benim için oyun önemli değil , pdf - word - tarayıcı açsın yeterli. Ayrıca müzik ve radyo önemli. Bildiğim kadarıyla lumia 620 de fm radyo yok.

Şarjı ne kadar gider bu aletin? Benim e55 1 hafta dayanıyordu , biliyorum akıllı telefonlar için bu süre çok uçuk ama yine 2 gün falan yetmesi lazım en azından.

Ayrıca buna eşdeğer Desire S falan benzer fiyata benzer özellikler veriyor. Siz neyi tercih ederdiniz?

Yada bana tavsiye edebileceğiniz başka telefon var mı?

Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
O
12 yıl
5Ghz ve 2.4 Ghz Konusu hakkında
Arkadaşlar merhaba , geniş açılı bir yayın yapmak için sektör anten düşünüyorum. Bunun için kullanacağım cihazda Ghz problemini çözemedim. Kafamı bu Ghz olayı karıştırdı. 2.4 Ghz eskiden kullanılan bir teknoloji ve 5Ghz den bağımsız. Fakat 5 Ghz için alıcısınında farklı olacağı söyleniyor. Peki alıcı sorun değil diyelim farklı olsa bile , bunların yayın mesafeleri aynı mıdır?? Bilgisi olan varsa açıklarsa çok sevinirim.

Ayrıca kullanacağım cihazlar arasında şunlar arasında kararsız kaldım.

Rocket M2 ve Airmax Sector 2G-120-15 BaseStation 2.4 GHz Sector

yada

ROCKET M5 ve UBIQUITI AIRMAX SECTOR 5G-120-19 BASESTATION 5GHZ SECTOR
ANTENNA 19 DBI GAIN 120-DEGREE


Hangi ikisiyle uyumlu bir yayın yapabilirim. Ne avantajı mesafesi ne olur??
O
12 yıl
8-10 Km mesafe wi-fi yayın
Arkadaşlar merhaba , iki bina arasında böyle bir bağlantıya ihtiyaç duyduk. Arada bina engel vs yok. Sadece boş arazi var. Acaba böyle bir sistem hangi cihazlarla ne kadar bütçeye mal olur? Deneyeniniz var mı?
O
12 yıl
MTB ye takılacak şehir içi lastik tavsiyesi
Arkadaşlar merhaba , MTB bisikletimin lastikleri tam araziye göre fakat çok fazla arazi koşullarına girmiyorum. Genelde şehirde kullanmaya başladığım için lastikleri değiştirmeye karar verdim. Tavsiyeleriniz nelerdir?
O
12 yıl
Horoz kargo buzdolabını yukarıya teslim etmedi
Arkadaşlar merhabalar , Siemens KD58VVW30N marka buzdolabı aldım çetmen mağazasından. Kargo geldi fakat merdivenler dar diyerek apartman kapısında bıraktılar. Teslim almadım. Deneyin falan dedim çıkartamayız dediler. Tekrar gelicekler tekrar çıkartmayacaklar , onun için ben kendim çıkartayım diyorum. Acaba sorun çıkar mı?? taşıma tekniği var mıdır bu dolapların ? Merdivenler dar fakat alt komşumuz arçelik aldı baba gibi çıkarttılar. Siz ne dersiniz ?
O
12 yıl
İzmirde Denize Girilecek Yerler
Arkadaşlar malum deniz sezonu geldi bir ben açamadım şu sezonu. Genelde hep çeşmeye falan giderdim fakat artık yeni yerlere gitmek istiyorum. Çok çok uzak olmayan yani 100 km yi geçmeyecek malum yol yoruyor , mangal yapılabilecek birde bayanlar için kum (yosunlardan nefret ediyorlar) olan bir yer bildiğiniz var mı _? Araştırmama rağmen pek fazla birşey bulamadım :) Sizin gittiğiniz yerleri paylaşabilir misiniz?
O
12 yıl
KYK dan burs alıpta bölüm birincisi olan var mı?
Arkadaşlar KYK dan burs alıyorum okuduğum bölümde birinciyim acaba birincilik ödülü falan veriyorlar mı araştırdım pek bilgi yok bileniniz var mı?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.