Z

Onbaşı
14 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
3 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
Z
16 yıl
Hp Compaq nx6325 - Format CD\u0027si görmeme Ve UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME hatası
Şuan Hp Compaq nx6325 modeli laptop bulunmakta bilgisayarı açarken "STOP 0x000000ED UNMOUNTABLE BOOT VOLUME" hatası veriyor ve yeniden başlaşıyor bu böyle gidiyor. Elimde şuan hiçbir cd'si yok, şimdi normal XP Pro SP2 cdsi var CD'yi takıp tekrar başlattığımda windows cd'si olarak görmeden direk başlıyor ve hata veriyor. Bios'dan boot için ilk CD'yi görmesini seçtim ama bir değişme yok. Yardımlarınız bekliyorum.. Şimdiden teşekkürler..

http://h18000.www1.hp.com/products/quickspecs/12447_div/12447_div.HTML
Z
17 yıl
İntel 82801DB Anakart Driver ?
İntel 82801DB anakartı olan bir makineye format attım malesef driver cd'leri yok görüntüyü hallettim ama ethernet bağlantısnı görmüyor yani adsl modemden fişi takıyorum ancak interneti görmüyor.
Ne yapmalıyım ?
Birde elinde olan varsa ses driverı lazım.

şimdiden teşekkürler..
Z
18 yıl
Sony NW-A1000 Teknik Hata-YARDIM EDİN -
merhaba;
ben arkadaştan NW-A1000 'i aldım içindeki şarkıları bilgisayara yüklemek için ama cd'sini unutmuş neyse dedim ben bulurum "SonicStage" yükledim daha sonra eski versyonmuş 3.0'ı yükledim(neyime gerekliyse) sonra işlemler bittikten sonra makineyi açtım ve "No Songs. Connect compliant software and trasnsfer songs" dedi. "SonicStage" ile yüklemeye çalıştım önce < Resime gitmek için tıklayın > oldu %80 'e geldiğinde şu hatayı verdi < Resime gitmek için tıklayın >
ancak mp3'lerin bulunduğu dosya dolu "I:\OMGAUDIO\10F00"

ne yapmalıyım acil lazım teşekkürler.
Z
18 yıl
Knight Online Yüklemede Hata Verdi -yardım-
Oyunu yeni indirdim yüklerken şu hatayı verdi:

< Resime gitmek için tıklayın >

neyin nesidir çözümü nedir ?
Z
19 yıl
CD-Rom Ve CD Yazıcım Gözükmüyor !
Merhaba ben bugün bir asus cd yazıcı aldım ( CD-RW Drive CRW-5032A) aldığım yer taktı ancak sürücümü yüklemedi evde bilgisayarımı açtığımda hem cd okuyucumu hemde cd yazıcıyı bilgisayar görmüyor ne yapabilirim ? Sistem : windows xp ,windows 98
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.