D

Binbaşı
17 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
10 üye
Görüntülenme (?)
26 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
D
4 ay
2b arazisi sorunsalı
arkadaşlar merhaba, memlekette bir parsel var yarısı 2b arazisi olarak 2016dan beri bize ait, yarısı da hazineye. Aklıma gelen sorular;
1.Daha tapusu çıkmadığı için kısmi olarak tapusu çıkarılabilir mi yoksa illaki hazineye ait olan kısmın da alınması mı gerekir.
2.Biz birşey yapmasak bile birgün hazine bize ait kısmı almak isteyebilir mi?

bunun dışında bizi bekleyen riskler var mıdır?

şimdiden çok teşekkürler
D
9 yıl
Cevap: Hub motor elektrikli bisiklet kullananlar?
https://www.youtube.com/watch?v=CKrzp39XPVE burdan bakabilrsin ancak göründüğü kadar kolay değil
D
9 yıl
mt6592 kitkat root sorunu
arkadaslar star u7 model cihazım var. güncelleme yaptım ancak root edemedim. internette vroot önermişler denedim olmadı. öneriniz var mı?? tskler
D
11 yıl
TABLET GÜÇ DESTEĞİ??
ARKADASLAR MERHABA
CUBE U30GT MODEL TABLETİMİN BATARYASI ÖLDÜ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. CİHAZI AÇTIM BATARYAYI İKİ KABLOSUNDAN KESEREK ÇIKARTTIM. ŞİMDİ CİHAZI YENİ BATARYA BAĞLAMADAN ÇALIŞTIRABİLİR MİYİM. MESELA ADAPTÖRÜNÜN KABLOSUNU DOĞRUDAN CİHAZA BAĞLAYARAK?? YANİ ELEKTRONİK OLARAK BU MÜMKÜN MÜ.
DESTEKLERİNİZ İÇİN TEŞEKKÜRLER.
D
11 yıl
STAR N9599T (ULEFONE) MTK6589T 2G RAM
arkadaslar mtk6689t islemcili 2g ramli star (ulefone) n9599t model almak istiyorum ama hic bilgim yok. tavsiye varmi. cihaz 5.7 inc ekranli
D
11 yıl
TENGDA T94 SESLİ ARAMA SORUNU..
arkadaslar merhaba
TENGDA T94 6589 işlemcili bir cihaz aldım. ama karşı tarafa sesim her zaman gitmiyor ve konuşmalar pat diye kesiliyor. nerede yanlış yapıyorum bir ayar vs yapma imkanım var mı bu halde kullanamayacağım.. cihaz ÖZELLİKLER linkinde mevcut.

yardımlarınızı beklerim..
D
11 yıl
BURSA İNEGÖL MOBİLYA
arkadaşlar merhaba,
mobilya ile ilgili bazı sorularım ve sorunlarım var. yeni evliyim ve hanımla yatak odası takımı bakıyoruz. ancak internette gezen japon tarzı yatak takımları oldukça hoşumuza gidiyor. inegöl civarında olunca bir iki ilgili arkadasla konuştum. fotoğrafı gönderdim ama olumsuz yanıt aldım. dolap ve şifonyer resimleri de elimde var.
sorum çok açık.
LINK'teki yatağı yapabilecek ustaya ihtiyacım var. önerileri katkıları olan varsa lütfen yol göstersin. malum vakit oldukça sınırlı. bu yatak modeli ile göstereceğim diğer dolap ve şifonyerleri aynı renkte olacak bir takıma ihtiyacım var.
teşekkürler.
D
11 yıl
160 gb 5400 rpm HDD eksternal yapmak
arkadaslar merhabalar
elimde 160 gb 5400 rpm hdd var. haliyle kullanılmıyor hanıma vermek için external yapayım dedim piyasada kutu falan satıyorlar ama montaj bugüne kadar hiç denemedim linklerle yardımcı olacak bilgili tecfrübeli arkadaslara ihtiyacım var. LINK'teki cihaz çay dökmüştüm ve bozulmuştu. bu hdd aldım içinden özellikleri mevcut. sata degil muhtemelen devrin ilk netbooklarından. :D artık sata olmayanlar IDE mi oluyor bilmiyorum..
şimdiden teşekkürler.
D
11 yıl
YURTDIŞINA PARA TRANSFERİ ANA BAŞLIK.
ARKADAŞLAR MERHABA.
YURTDIŞINA PARA TRANSFERİ İÇİN ANA BAŞLIK YAPMAYA ÇALIŞIYORUM. BU İŞLEMİ DİREK OLARAK BANKA TRANSFERİ DEDİĞİMİZ (T/T) HAVALE VE SWIFT İŞLEMLERİ OLUŞTURUYOR. WESTERN UNİON MONEY GRAM VE UPT (YENİ ÇIKTI PTT DEN YAPILABİLİYOR) YÖNTEMLERİ ESKİ YÖNTEMLER.

BANKACI ARKADASLARIM VAR. HEPSİYLE KONUŞUYORUM. BU KONUYU EN FAYDALI ŞEKİLDE DÜZENLEMEYE ÇALIŞACAĞIM. ŞU AN İŞBANKASI İNTERNET HESABI ÇOK İDDİALI BİR ŞEKİLDE 10 USD İŞLEM ÜCRETİ ALIYOR AMA ARACI (MUHABİR) BANKA VE KURUMALRDAN HİÇ BAHSETMİYOR. BİRKAÇ ARKADASIM 100 USD YE YAKIN ARACILARA PARA KAPTIRMIŞ DURUMDA. BENİM AMACIM ARACI KURUMSUZ YURTDIŞINA EN UYGUN ŞEKİLDE PARA TRANSFERİ OLANAKLARINI TARTIŞMAK.


yani şimdi hong kong taki bir HSBC hesabına en uygun nasıl para transferi yapabilirim?
tüm okuduklarımla
1. akbank
2. enpara.com
3. al baraka türk

paypal demeyin en iyi bildiğim olay bu zaten. karşı tarafın paypali yok. şu an için enpara.com ve albarakayı yakın takibe aldım. örnek bir işlem yapıp gelişmeleri söyleyeceğim bu arada sizin de katkınız olursa sevinirim.
TEŞEKKÜRLER.
D
11 yıl
HONGSHARE.COM samsung tablet fiyatları
arkadaslar merhabalar
http://www.hongshare.com bu alışveriş sitesinde tablet fiyatları gerçekten çok iddialı
ama internette tecrübe hiç yok. bulamadım. görüşleriniz var mı
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.