K

Onbaşı
17 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
25 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
8 yıl
peugeot 206 anten sorunu
merhaba arkadaslar 2001 model 206 xr otomatik arac sahibiyim orjinal kaset çalarını yeni tip navitech marka teyple değiştirdim anten girişinide yeni teybe göre olan adaptörle dönüştürdüm ama radyosu yolda giderken hışırtısı yüksek ama durdugum yerde dinleyince büyük sıkıntı yok internette arastırdıklarıma göre orjinal teyplerde antene giden elektronik besleme varmıs yeni teyp takınca bu olmadıgından güzel çekmiyormus şimdi benim aracımdada böyle bir durummu var yoksa antendemi sorun var neden güzel çekmiyor .
K
10 yıl
hava filtre kutusu sabitleme civatası sorunu
arkadaslar aracım fiat linea 1.4 fire geçen bakımını yaptırtmıstım sanırım usta hava filtresinin kutusunun vidasını pek sıkmamıs bugun yagına bakayım derken bi baktım biri çıkmıs digeride çıkmak üzere çıkan civata yerine nalburdan aynı ebatta pul ve civata alıp taktım tam oldu ama acaba motor ısınınca civatada kaynama erime gibi bişi olurmu çünkü belki yeni aldıgım dandık bişi olabilir çekindim yani yoksa hiç birşey olmazmı ?
K
11 yıl
satılık 2009 model 1,4 fire dynamic linea değişen boya yok
arkadaslar arabamı satıyorum 1.4 fire dynamic linea aracımı satıyorum 80bin km aracımda değişen boya yoktur muayenesi 2 ay önce yapıldı masrafsız bir araç otomatik vites almak istedigimden satıyorum. ilan nosunu veriyorum ilgilenenler sms yada arayabilirler

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-degisen-ve-boya-yoktur-143952021/detay

143952021
K
11 yıl
manifoltta hafif kaçak var bu nedir
arkadaslar aracı dod bayısınden aldım 2009 1.4 dynamic linea 101 nokta ekspertiz raporunda egzost sisteminde manifoltta hafif kaçak var yazıyor muayeneye gittim hiç bir sorun çıkarmadı tek kusur yangın tüpü çıktı her neyse dün amcam baktı arabaya 20 yıllık taksici ve az cok arabalardan anlar dedi egzostan ses geliyor dedi bi egzoscuya götür dedi bende baktım baskası arabadayken kalkışta yada boşta gaza dokununca sankı hafiften homurduyor arkadantarif edemiyorum ama öle çok rahat kulaga gelmıyor bu masraflı birşeymidir bazı yazılarda baktım manifolt contası değişince düzeliyormus sizin görüşünüz nedir .
K
12 yıl
nikon coolpix L310 yoksa fujifilm finepix S2980 mi
arkadaslar bir magazada gördüm iki üründe 399 tl ye verıyorlar fotograf makınesıne o civarda bütce ayarladım ama hangisini alsam bilmiyorum kaba olarak özellkleri aynı gibi ama pek anlamıyorum anlayanlar kısaca hangısını almam gerektıgını sölerse sevınırım.
K
12 yıl
1 yaşındaki kuş alışırmı
bir arkadasım kendi evinde baktıgı 2 kustan birini bana verdi 1 yasındaymıs iki kuş çok kavga edıolarmıs o yuzden erkegi verdi her neyse şimdi bu kuş bize ve eve alısırmı evcillesirmi herkez yavruyken al demıs ama 1 yasında kuş ne yapmak gerekır gidip konusuyoruz ama işe yararmı ortalama kaç ay sonra alısır bize bide tırnagı falan baya uzundu kumlu tünek aldım işe yarar diyorlar siz ne diceksiniz bu konuda. bana verirken kuş aya hırçın dedi napalım önerileri bekliyorum
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.