F

Teğmen
14 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
40 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
5 yıl
Şarj kablosu takılıyken lag
Dün yeni MSI GF63 8RD bilgisayar aldım. Eve gelip ssd takıp windows kurduğumda oyunlarda şarj kablosu takılıyken oyuna girer girmez ciddi lag sorunu yaşadığımı fark ettim. şarj kablosunu çıkarınca hemen düzeliyor. kablolu bağlayınca yine bir sorun yok. herhangi bir performans problemi, kasma falan yok. fps 200lerde dolanıyor ama ping 1000. ısınma sorunu yok. bütün sürücüleri güncelledim. güç seçeneklerini kontrol ettim, yüksek performansa getirdim. yine de düzelmedi. ne olabilir, ne yapılabilir bir fikri olan var mı? dünden beri aramadığım sayfa kalmadı. wireless kartı olarak intel 9462 var üstünde. ciddi moralim bozuldu yav. şimdiden teşekkürler yardım için.
F
6 yıl
Bu gıcırtı sesi neden Olur?
Araç 2010 model bmw 320d. Normal hızlı giderken gaza basınca falan bi ses duyulmuyor ama yavaşken frene basınca veya direksiyonu dönerinde duyulmaya başlıyor. Rölantide çalışırken de bi duyuluyor bi duyulmuyor. Video aşağıda. Bu gıcırtı sesi neden kaynaklı olabilir acaba? Teşekkürler.

https://youtu.be/ku0e7TU2OPU
F
6 yıl
PS4 Fifa 18 Pro Clubs takımımıza oyuncular aranıyor! TFT RiazorBlues
ps4 platformunda pro clubs modu için takımımıza kaleci, stoper, bek ve belki ön libero ve kanat oyuncuları arıyoruz. çeşitli türk liglerine düzenli katılıyoruz, oyunda zirveyi hedefliyoruz, div1 takımıyız. o yüzden oyunu gerçekten iyi oynayan, takım oyununu benimsemiş, x pası atan, takımı bir üst seviyeye çıkaracak oyunculara ihtiyacımız var. takımın yaş ortalaması 24 civarı, seviyeli bir ortamımız var. takım ismi tft riazorblues. katılmak ve hep beraber ea yapımcılarına sövmek isterseniz benimle iletişime geçebilirsiniz.
F
7 yıl
fren balatası degismezse ne olur?
merhaba, yurt dısında yasıyorum. aracın fren balatası degısım sınyalı yandı. 1 ay sonra turkıyeye gelecegımden türkiyede degıstırmek ıstıyorum. bu da yaklasık bi 4-5 bin km demek. henüz frenlerde bir sorun yok. ne gibi bir probleme yol acabilir beklersem?
F
8 yıl
Fifa 17 Pro Clubs - Türkiye Fifa Toplulugu
Eger Fifa 17'nin Pro Clubs moduyla ilgilenen, bu moddan keyif Alan arkadaslarimiz varsa kendilerini toplulugumuza bekleriz. Duzenli olarak gece turnuvalari ve uzun soluklu turnuvalar duzenleniyor. Suan Fifa 16 icin yapilan son turnuva yari final asamasinda, Fifa 17'nin cikisi ile birlikte yeni Fifa 17 turnuvasi baslayacak. 30 civarinda kayitli takim var suanda. Eger Division oynamaktan sikildiysaniz ve guzel organizasyonlar, yeni heyecanlar pesindeyseniz web sitemize ve Facebook grubumuza bir ugrayin derim. Ultimate veya seasons bireysel turnuvalari da yapiliyor ama esas agirlik pro Club uzerine. Selamlar.

http://turkfifatoplulugu.com/
F
8 yıl
Fifa 16 Pro Club (PS4) Stoper
9 kisiden olusan takimimiza 1 veya 2 tane stoper ariyoruz. Ilgilenen varsa ozel mesajdan veya buradan yazabilir. Takim ismi Toprak FC. Tesekkurler.
F
11 yıl
ikinci el 320i mi sıfır civic veya focus mu
Arkadaşlar yeni araba alma arifesindeyim. 2006-2008 model 80 bin km civarında tüplü bmw 320i, sıfır tüplü civic elegance ve sıfır dizel focus titanium arasında kaldım. maksimum bütçem 60 bin tl. siz ne önerirsiniz, siz olsanız nasıl bir tercih yapardınız ve neden?

şuanda elimdeki araçla 1 yılda 23 bin km civarı yaptım. yakıt önemli fakat çok da problem değil. fakat aldığımdan sonra fazlaca değer kaybetmeden satabilmem önemli. aslında focus'u o garip el freni hariç beğendim ama 60 bin lira para verdikten sonra gidip de focus almak zoruma gidiyor. civic'i de aynı şekilde beğendim fakat onun da yeni kasası hakkında çok şikayet var ve makyajlanacağı söyleniyor. 320 ise nihayetinde d sınıfı bir araba, diğerlerine göre daha güvenli, daha karizma ve bir bmw:) fakat onda da yakıt problemi ve vergi problemi var. ayrıca sıfır araba almak varken gidip 80 binde 5 yaşında araba almak da istemiyorum.

fikir ve önerilerinize açığım, teşekkür ederim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.