K

Teğmen
12 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
14 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
5 yıl
Çocuk koltuğu sorunu yardım!
İsofix li çocuk koltuğunu sökmek için kullanılan geri çekme düğmeleri çalışmıyor yalama oldu gibi çocuk koltuğu arabayla bütünleşti, penseyle falan girmiştim sağına soluna nafile. Çözüm önerileri bekliyorum arkadaşlar sizlerden şimdiden teşekkür.
Edit: resimde görüldüğü gibi çekme tuşları gözükmüyor bile
< Resime gitmek için tıklayın >
K
5 yıl
2006 corolla HB d-4d Dizel
Fiyatı şişirilmemiş modelinin yaşınının çok üzerinde güncel bi tasarıma sahip bir araç.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-toyota-ogretmenden-satilik-aile-aracimiz-707510418/detay/
K
8 yıl
45.000-55.000 TL Arası Araç Tavsiyesi
Arkadaşlar bulamıyorum,emin olamıyorum yardımcı olur musunuz? Dizel sedan kasa ve tercihen bagaji kucuk olmayan bir arac bakıyorum SUV de olabilir ama cok kararsiz kaldım bu konuda tavsiyelerinizi almak istiyorum. Varsa başka F/P arac onerileriniz onlari da duymak isterim teşekkürler.
K
8 yıl
Konyalılar bakabilir mi?
Arkadaşlar konya'ya yerleşeceğim yakında bilenler yardımcı olursa sevinirim. En yaşanılası, daha nezih ve daha elit diyebileceğimiz muhit neresidir? Siz olsanız hangi muhitte oturmayı tercih edersiniz? Benim aklımda iki yer mevcut Meram Yeni Yol civarı ve bir de Yazır Mahallesi. Buraları da karşılaştırabilirsek çok sevinirim.
K
9 yıl
Seirin vs Rakuzan Final Maçı
Kuroko no Basket Sezon 3 de sona erdi Muhteşem Bir Winter Cup Finali İzledik. 4. Sezon gelecek mi? Bilgisi olan var mı? Bu arada final maçına ait önemli anların olduğu bir maç özeti videosu mevcut

https://www.youtube.com/watch?v=KzZ4VcWzbhU
K
9 yıl
Genç arkadaşlar toplanın aşk doktorunuz geldi
Evet arkadaşlar yıllar boyu biriktirdiğim tecrübelerimi burada sizlerle paylaşmaya karar verdim. Karşı cins ile ilişkilerinizde yaşadığınız her türlü sorunla ilgili size destek vermeye hazırım. Hangi hareketinin altında ne düşünce yatıyor olabilir? Hangi durumda nasıl davranmalısınız gibi gibi gibi aklınıza gelenleri sorabilirsiniz. Ciddi ilişkiler, evlilik ya da flörtleriniz yaşadıklarımı hep iyi analiz etmişimdir şimdi de genç kuşaklarla paylaşma zamanıdır. (Şaka yapmıyorum)
K
9 yıl
League of legends acemisi
arkadaşlar merhaba League Of Legends a yeni başlıycam ve bu formatta ki oyunlarla da ilk tanışmam olacak bildiğiniz sıfırım yani o yüzden olmazsa olmaz diyebileceğiniz verebileceğiniz taktikler var mıdır?
K
9 yıl
One Piece İzleyenler... bi bakınn
Son Bölümün AMV'si gayet güzel olmuş böyle klipler hazırlamak için hangi programlardan faydalanıyoruz bilen var m?

https://www.youtube.com/watch?v=iZpzQujP_F0

Bu da YT kanalı

https://www.youtube.com/channel/UCOH12zUJux4Up9SiqA3NGEw
K
11 yıl
25.000-30.000 TL arası dizel araç tavsiyesi
25.000-30.000 TL arası dizel araç tavsiyelerinizi beklerim arkadaşlar. İçeri fazla ses almayan.Yakıtı hesaplı araçlara bakmaya çalışıyorum.
K
12 yıl
silinebilir
silinebilir
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.