E

Çavuş
09 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme (?)
29 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
E
9 yıl
Pert veya ağır hasarlı araç alınırmı
Merhaba arkadaşlar
Malum sitedeki ikinci el fiyatları almış başını gidiyor. Normal olması gereken fiyatlarda ya pert kayıtlı yada ağır hasar kayıtlı araçlar var. Bu tür araçları satın almanın ne gibi sakıncaları olur. Satın alınmalımı yoksa uzakmı durulmalı mı?
Ayrıca; misal araçta 2 parça değişmiş ama hasar kaydı 20-30 bin miş. Bu nasıl oluyor. Hasar kaydı kaskonun şişirmesi diye yazmış açıklamaya. Bu kasko şirketleri yada araç sahipleri nasıl yapıyor bunu. Bilgisi olan varmı. İkinci el araç almaktan soğutuyor insanı böyle durumlar.
E
13 yıl
Sony teyblerdeki fiyat farkı
mrb.
spot piyasada satılan sony teyblerle yetkili satıcılarda satılanlar arasındaki fark nedir.kalite açısından. gt700ui spotta var ama yetkili satıcıda yok.

spottan alışverişi tavsiye edermisiniz. garantisi olmuyor ama spotta satılanlar gerçek sonymidir.

bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz..
E
14 yıl
Cebit2010 ücretsiz davetiye
merhaba arkadaşlar.

www.dikeyelektronik.com adresi ücretsiz davetiye dağıtıyormuş. linkteki cebit2010a tıklayınca çıkan form doldurulduğunda ücretsiz davetiye adresinize geliyormuş.
ne kadar doğru bilmiyorum ama denemekte fayda var diye düşünerek sizlerle paylaşıyorum. fuara gitmek isteyenler deneyebilirler.
E
14 yıl
Samsung B7320 açılış-kapanış reklamını değiştirmek yada kaldırma nasıl yapılır.
merhaba arkadaşlar

Samsung B7320 omniapro telefonda açılşta ve kapanıştaki sinir bozucu tcell reklamını değiştirmek yada tamamen kaldırmak istiyorum. sesi değiştirdim ama resmi değiştiremiyorum.
''Turkcell_wp.jpg'' isimli dosyayı aynı özelliklerdeki farklı bir resimle değiştirdim ancak resim başlangışta ve kapanışta görünmeye devam ediyor.

sesi mdesktop programıyla değiştirdim. görüntü için yardım edin . yabancı sitelerden yaptığım araştırmalar sonucu OemAnimationDll.dll dosyasını buldum telefon içinde.
''OemAnimationDll.dll'' dosyasına reshack programıyla baktığımda görüntü bu dosyada. buradaki görüntüyü boyut olarak aynı (320x240) bir resimle değiştirdim. telefonun içine atıp telefona reset attım. telefon açıldı normal çalışıyor ama telefonun ekran aydınlatması çalışmadı.

reklamı nasıl yok edebiliriz yada değiştirebiliriz. bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurmusunuz.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.