T

Onbaşı
09 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
28 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
T
10 yıl
led tv ye ses sistemi bağlamak
selam arkadaşlar bir sorum olacak yardımcı olursanız sevinirim.benim optik çıkışı olan ve dts destekleyen televizyonum var ve elimde sadece dvd playerı olmayan ses sistemim var şimdi ben harddiskimi tv ye bağlıyorum filmler açılıyor sesler güzel ama ben bu dts sesleri dvd player olmadan ses sistemine nasıl aktarırım bir cihaz aparat kablo varmıdır yada dvd bluray gibi cihazmı almam gerekiyor alırken neye dikkat etmem gerekiyor 800 watt ses sistemi her oynatıcı uyarmı.ama gerek yoksa alamak istemiyorum çünkü ihtiyacım yok tv herşeyi hallediyor zaten benim tv de lg la690.almadan nasıl olur yada ucuz yollu medya oyantıcıyla sorunum çözülürmü.
T
11 yıl
lumia 900 simkilit
selam arkadaşlar lütfen bilgisi olan birileri bana yardımcı olsun lumia 900 telefonum var kayıtlı ama simkilitli simkilit açtırmak istiyorum ama hangi ülkenin operatöründen alındığını bulamıyoruz nerden öğreniriz nasıl yaparız yol göstermek isteyen yada nasıl bir yol izleyeceğimi söyleyecek arkadaşlardan cevap bekliyorum...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.