M

Yarbay
30 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
12 üye
Görüntülenme (?)
130 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
M
5 yıl
Jamo SUB200 vs JBL Arena Sub 100P
Beyler merhaba,

İkinci el alacağım. İki ürünün fiyatları da yakın. Sizce hangisi tercih edilmeli?

JBL Spec

frequency response: 41-150 Hz
built-in Class D amplifier delivers 100 watts of continuous power, 200 watts dynamic power
10" high-output polycellulose woofer
bass reflex (ported) cabinet design
rear-mounted level, crossover, phase, and power controls
continuously variable low-pass 50-150 Hz crossover
phase switch (0/180°)
power mode: on or auto on/off
separate power on/off switch
line-level/LFE RCA input
four removable metal carpet spikes included
black woodgrain vinyl finish
14-1/2"W x 14-5/16"H x 16"D
weight: 24 lbs.

Jamo Spec

Woofer 203/8
Impedance 22K
Product dimensions (mm/in, HxWxD) 303 x 230 x 430/11.9 x 9.1 x 16.9
Frequency Response (Hz, +/-3dB) 36-150
Weight 8.4/18.5
Finish Black, Dark Apple, Silver
System Type Sub
M
6 yıl
Her Windows Açılışında Parola Sorma Sorunu
Bilgisayara yeni format attım. Windows 10 orijinal lisanslı. Her açılışta parola soruyor. Formattan önceki halinde bunu kapatıyorduk bi şekilde fakat bu baş belasını ne yaptıysam kapatamadım. Bir de üstüne PIN diye bir şey getirmişler. Onu da girmeyi zorunlu kılıyor. İnternette birçok yazı var bu konu ile ilgili hepsini denedim olmuyor. Mesela şu aşağıdaki tiki kaldırdım yine aynı. Bir çözümü bilen varsa yardım rica ediyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
M
6 yıl
Sony Xperia M5 Mesaj Gelmiyor
Beyler son 1-2 gündür telefonuma SMS gelmiyordu. Daha doğrusu atılan mesaj çok geç geliyor. Turkcell ile görüştüm herhangi bir sıkıntı görünmüyor dedi. Başka telefonda deneyin dedi. Başka telefona taktım hattımı, başka telefonda mesaj geliyor. Kendi telefonumu tekrar takınca SMS gelmiyor. Daha sonra telefona format attım, hâlâ sorun devam ediyor. Neden kaynaklanıyor olabilir. Telefonda herhangi bir ayar değişikliği yapmadım.
M
7 yıl
Masaüstü PC İçin Ses Kalitesi Yüksek Sistem
Merhaba,

Altec Lansing MX5021 ses sistemim arızalandı. Şu anda yeni bir ses sistemine ihtiyacım var. Kullanım alanım oyun>müzik>dizi/film. En önceliğim net ve berrak ses. Fakat tatmin edici bass da beklentim arasında. Türkiye'deki pazarı incelediğimde Çin markaları yürümüş gitmiş. Logitech'in sistemleri tutuluyor vs. Logitech'in sistemini almak istemiyorum çünkü beni tatmin etmeyeceğini biliyorum. Sanki önceden daha çok alternatif ve kalite vardı gibi geliyor bana. Üst seviyelerin fiyatları uçuk zaten. Sonuç olarak ses işinde çok fazla değişim olmuyor, aldıktan sonra uzun süre kullanılan ürünler. O yüzden hakkını vermek istiyorum. İncelediğim kadarıyla aklıma en çok yatan sistemler Audioengine'in ürünleri. Audioengine A2+ düşünüyorum ama daha çok gönlüm olan sistem Audioengine HD3. Bass'larda tatmin olmazsam yanına da ufak tefek bi sub da alınabilir. (Buna da tavsiye alabilirim, HD3 alırsam yanında sub ne alınabilir) Sizin tavsiyeniz nedir bu konuda? Sizce masaüstünde çok kalıplı olmayan fakat net ses veren en tercih edilir ürün ne olabilir?
M
7 yıl
Çamaşır Makinesi Kıyaslaması
Merhabalar,

Çamaşır makinesi bakınıyorum. Bu ay sonuna kadar alacağım. 9 kg'lık, devir yüksekliği çok önemli değil. Gri renkli düşünüyoruz. Makineden beklentim çok sesli olmaması ve çamaşır yıkama performansının iyi olması. Hani şu özelliği olsun bu özelliği olsun gibi bi beklentim yok. İlk başta Siemens WM14W56XTR'ye baya odaklanmıştım. Alman üretimi ve daha uzun ömürlü olur düşüncesiyle... Fakat yakın bi tanıdığım aldığı IQ 800'ün çok da bi esprisi olmadığını o kadar meblağlar ödemeye gerek olmadığını söyledi. Biraz kafamı karıştırdı açıkçası. Arçelik'lere bakınayım dedim. 9103 YPS'yi inceledim. Nitelik olarak yeterli gördüm. Fakat ömrü nasıl olur, yıkama performansı ve malzeme kalitesi olarak bizi tatmin eder mi bu konularda görüşlerinizi rica ediyorum. Alternatif görüşlere de açığım.
M
7 yıl
Windows 10 Kullananlar
Arkadaşlar Windows, yaptığı son güncellemenin ardından güvenlik duvarını kendi kendine aktif etti. İki arkadaşımla da bunu teyit ettim. Son 2-3 gün içinde 2 katı ping sorunu yaşıyorsanız kontrol etmenizi tavsiye ederim. Siege'de 100 ping alıyorken 180 ping almaya başlamıştım. FIFA'da keza aşırı lag vardı ve bi anormallik fark etmiştim.

Hepsini geçtim Windows neden kafasına göre benim kapattığım bir şeyi aktif ediyor. Bunu fark etmesem belki de günlerce sorunlu şekilde oyun oynayacağım. Daha önce kapattığımı bildiğim için de hiç oraya da bakmazdım. Bir programı açarken güvenlik duvarı uyarısı çıktığı için fark ettim. Gün geçmiyor ki yeni bir Microsoft saçmalığı görmeyelim.
M
8 yıl
Bios\u0027ta USB 3.0 Problemi
Bios'ta USB 3.0'ı enabled yaptığımda klavye bios'a giremiyor. Yani o boot ekranında algılamıyor klavyeyi. Fakat windows'ta en ufak sorun yok. Sadece boot'ta görmüyor. Disabled yaptığımda ise sıkıntı yok. Her şey düzgün çalışıyor fakat bu sefer usb 3.0'lar düzgün çalışmıyor. Bu konuda ne yapabilirim.
M
8 yıl
CS:GO Menüde Donma Sorunu
Arkadaşlar ben oyunu bayadır oynuyorum. Yalnız son 1-2 güncellemenin birinde bir sıkıntı olmaya başladı. Oyunu açtığımda menü açıldığı anda oyun donuyor. Mouse klavye her şey donuyor. Alt tab ile çıkabiliyorum ancak. Bu sorunu yaşayan, çözebilen var mı? Nette baya bi çözüm yolu yazan var tümünü uyguladım hâlâ aynı.
M
8 yıl
Klavye Boot Ekranında Çalışmıyor
Merhaba,

Daha önceki Logitech G15 klavyemde bir problem yoktu. Ozone Strike Pro mekanik klavye aldım. Klavye windows'ta sorunsuz çalışıyor. Fakat boot ekranında klavyeye elektrik geliyor fakat hiçbir tuşu algılamıyor. İnternette arattım baya herkes usb to ps dönüştürücü önermiş de bence bu bir çözüm değil. Ayrıca bios'ta usb keyboard enable yapılması gerektiği söyleniyor onu da yaptım problem aynı. Diğer usb slot'larına taktım yine görmüyor. Nasıl çözebilirim.

Anakartım: MSI P67A
M
8 yıl
Farenin Kablosunu Tutturmak
Bu konuda herhangi işlevsel, düzgün çözümü olan var mıdır? Kablosuz mouse'da hiçbir zaman kullanmak istemedim. Pil vb detayı ve gecikme olabileceği ihtimalinden. Hangi mouse'u kullandıysam yıllardır kablolu mouse'un kablosu sürekli beni rahatsız eder. Bir türlü istediğim duruş pozisyonuna ayarlayamam. Mouse'a belli ivmeyi verirken kablo bir yere takılır yavaşlar. Bu konuda ne tür çözümler var. Uyguladığınız bir yol varsa paylaşırsanız sevinirim.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.