S

Yüzbaşı
05 Aralık 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
15 üye
Görüntülenme (?)
52 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
S
9 yıl
Ankara - Esenboğadan Eskişehir yoluna nasıl giderim?
Sanırım Havaş otobüslerini kaldırmışlar sitesinden mahkeme kararıyla durdurulduğu yazıyor. Direk giden otobüs vs. mevcut mu?
S
13 yıl
bölüm uzaklaştırması
daha ilk uyarı puanımda 15gün bölüm uzaklaştırması aldım başklarını bakıyorum 4 gün ceza almışlar allah bilir kaç uyarısı var. bu çifte standarttır. nereyse 1 haftadır birileriyle iletişime geçmeye çalışıyorum kimse cevap vermiyor. en son buraya geldim cezamın kaldırılmasını talep ediyorum.
S
14 yıl
ibrahim akından açıklama
Gerçek dışı iddiaların tamamını reddettiğimi kamuoyunun bilgisine sunarım.

Savcılıkta uygulanan psikolojik baskı nedeniyle suçu kabul etmiş bulunmaktayım.

Ntvspor Son Dakika
S
14 yıl
Aziz Yıldırım\u0027ın Ne yaptığını Bilmeyen Arkadaşlar Var
http://forum.donanimhaber.com/m_50636406/tm.htm

Biri yardırmış Fenerin şu kadar şampiyonluğu var gsnin şu kadar şampiyonluğu vs.

Arkadaş bu adam o kadar senede alt yapıya, amatör branşlara yatırım yapmadı mı?

Yeni tesisler yapılmadı mı?

Türk sporuna yeni sporcular yetiştirilmedi mi?

İllaki futbol mu? Adı üstünde FENERBAHÇE SPOR KULÜBÜ

Aziz Yıldırım'ın yaptıklarına ihanet etmemek gerekir. Amacım savunmak değil ama hala Aziz Yıldırım'ı savunan arkadaşlar var diye forumda yazılar yazılıyor. Bu adam ne kadar suçluda olsa olmasa da bu adamın yaptıklarını bir kalemde çizip atmak kolay değildir. Biz silsekte tarih silemez bir anda. Biz sarı lacivert renklere aşığız kişilere değil. Önce Fenerbahçe gelir.

Birde ya kapatın karşı tarafların forumunu hiç görmeyelim ya da bizde cevap yazalım böyle atışmak olmuyor hiç. Küfretmek istemiyorum. Gece gece sinirlerim bozuldu.
S
14 yıl
Aziz Yıldırım geceyi hastanede geçirecek
Şike soruşturmasında savcılık ifadesi tamamlanan Fenerbaçe Başkanı Aziz Yıldırım tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edildi. Ancak mahkemede ifade işlemi başlamadan rahatsızlanan Aziz Yıldırım, hastaneye kaldırıldı. Yıldırım'ın geceyi hastanede geçireceği açıklandı.

İSTANBUL - Futbolda şike iddialarına yönelik soruşturma kapsamında gözaltına alınan Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, soruşturmayı yürüten özel yetkili Cumhuriyet Savcısı Mehmet Berk tarafından tutuklanması istemiyle nöbetçi 14. Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edildi.

Alınan bilgiye göre Aziz Yıldırım'ın uzun süren ifadesi ve mahkemeye çıkarılmasının ardından kendisine eşlik eden sağlık ekibinin nöbetçi hakime Yıldırım'ın sağlığıyla ilgili olumsuz görüş belirtmesi ve sağlık durumunun ifadeye uygun olmadığını söylemesi üzerine Nöbetçi Hakim Hadi Çağdır da, Yıldırım'ın polis gözetiminde sağlık ekipleri tarafından hastaneye götürülmesine karar verdi.

Nöbetçi hakimin, Yıldırım'ın sağlık durumunun iyileşmesinin ardından en kısa zamanda yeniden mahkemeye getirilerek ifadesinin alınması yönünde hükümde bulunduğu kaydedildi. Ancak doktorlar Aziz Yıldırım'ın geceyi hastanede geçirmesine karar verdi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25230808/

TFF Başkanı Aydınlar, Aziz Yıldırım'ın sağlık durumu hakkında bilgi almak için hastaneye geldi. / Ntvspor Son Dakika
S
14 yıl
Fenerbahçe İçin Ligin Değeri
Mahkeme kararı ne olursa artık süper lig şampiyonluğunun Fenerbahçe için bir anlam ifade etmediğini düşünüyorum. Ceza vermeseler takımı düşürmeseler şampiyon olsak dicekler siz şikecisiniz şampiyonluğu hak etmiyorsunuz. Küme düşürseler, en ağır cezayı verseler tekrardan süper lige çıkıp şampiyon olsak dicekler siz şikeci takımsınız her ne kadar cezamızı çeksekte.

Yine karar ne olursa olsun bundan sonra Fenerbahçe'nin öncelikli hedefi avrupa kupası olmalıdır ta ki avrupada kupa kaldırana dek. İşte o zaman bize şikeci diyen kişiler verecek bir cevabımız olur ve ligde şampiyonluk o zaman Fenerbahçe için anlam kazanır.
S
15 yıl
telefon aldım...yorumlar...
< Resime gitmek için tıklayın >

Marka / Model
Marka Samsung
Model Wave
Diğer model adı Samsung S8500 Wave
Form faktör Candybar
Renk Purple

Bağlantılar
Bluetooth v3.0 with A2DP
Kızılötesi Hayır
Wi-Fi(WLAN) Evet
USB EvetMicroUSB v2.0
Faks / Veri Evet

Ekran
Ana ekran Color AMOLED Touchscreen
Renkli ekran 16.000.000 renkler
Boyutlar 83.82 mm.
Çözünürlük 480 x 800 piksel
Dış ekran Hayır

Bellek
Dahili bellek 2GB/8GB
Harici bellek 32GB
Bellek Kartı yuvaları Evet
Bellek kartı tipleri MicroSD, MicroSDHC
Temel özellikler
Pil Standard battery, Li-Ion 1500 mAh
Bekleme süresi Bilinmiyor
Konuşma süresi Bilinmiyor


Kamera
Kamera Evet
Megapiksel 5 megapiksel
Maks. fotoğraf çözünürlüğü 2592x1944 piksel
Dijital zum Yesx
Optik zum Hayır
Otomatik netleme Evet
Flaş Evet
Video kayıt Evet
İkinci (dahili) kamera Evet

Multimedya
FM radyo çalar Evet
Java desteği Evet
Ses çalar eAAC, MP3, WMA
Video oynatma DivX, H263, H264, MP4, xVID

Özellikler
Melodi ekleme Evet
Ajanda fonksiyonları Push Email, Palringo IM, Organiser, Voice memo
Görüntülü görüşme Hayır
Diğer özellikler Bada OS, GPS, aGPS, 3.5-mm audio jack, Google Maps 3.0, Accelerometer sensor for auto-rotate, Smart unlock, TouchWiz UI 3.0, Scratch-resistant surface, Speakerphone, DNSe

yorumlarınz neler? iyi etmiş miyim?
S
15 yıl
telefon önerileriniz...
telefonda başlıca aradığım özellikler geniş ekran,geniş hafıza ve arttırılabilir olması ve wifi

Önerileriniz?
S
15 yıl
elektrik üretme!.. Yardım...
Ben hareket veya rüzgar enerjisinden basit bir düzenekle elektrik üretmek istiyorum nelere ihtiyacım olduğumu ve nasıl yapılacağı konusunda yardıma ihtiyacım var büyük bi düzenek istemiyorum küçük ve basit
S
15 yıl
Cs 1.6 Server Çıkmıyor
Arkadaşlar cs 1.6v7yi kurdum üstünede patchv23ü kurdum cs yi açtığımda bi tane bile server çıkmıyor connect ip yapıyorum bağlanmıyor sorun ne olabilir birşeyi mi eksik kurdum bi yardım edin
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.