K

Çavuş
30 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
13 (Bu ay: 1)
Gönderiler Hakkında
K
6 yıl
Toshiba Tasınabilir HDD Mavi Işık Problemi
Herkese merhaba,

Toshiba 1 TB taşınabilir 3,0 Usb Harddiskim var.

Laptopta sorunsuz çalışırken,yeni aldğığım masaüstü pc ye takınca mavı ışıkta kalıyor ve pc görmüyor.

USB girişine taktığım zaman hiç bir hareket yok.

Sebebi ne olabilir ya da daha önce karşılaşan kimse oldu mu ?
K
7 yıl
H1Z1 PS4 Hakkında
Herkese merhaba,ps4 de oynayan var mı ? Ya da takım arkadaşı olabilecek ?
K
8 yıl
Dark Video Capture Görüntü Dalgalanma Hakkında
Herkse iyi akşamlar,kandiliniz mübarek olsun.

Benim problemim yeni aldığım Dark Video Capture 1080p adlı cihaz hakkında.PS4 cihazımdan görüntü alıyorum.TV ye gelen görüntüde en ufak titreme ya da pixellenme yok.Fakat kaydettiğim görüntüyü pcde kontrol ettiğimde hareketli sahnelerde dalgalanmalar yaşıyorum.Normal sahnelerde sıkıntı yok.Sadece hareketi bolumlerde (pes 2018 de uzun top atınca vb) oluyor.


Yaptıklarıma gelirsek.

1. Farklı bir usb denedim.Sonuç aynı
2.Farklı bir HDMI kablosu denedim.Sonuç aynı
3.USBleri farklı (FAt32-NFTS) şekilde formatladım.Sonuç aynı.


sizin önerileriniz nedir _? Ya da kullanıcıları varsa aynı sorunları yaşayanlar var mı ?

ürün ismi tam olarak

Dark 1080p Harici Full HD Video Capture Recorder Kutu Kartı
K
9 yıl
Araç Hakkında Ne düşünüyorsunuz?
Herkese merhaba,iyi hafta sonları.
Aracımı sattım fakat şimdide araç almam lazım ama fiyatlar oldukça yüksek.Bütçem de kısıtlı.Yanlış bir kararda vermek istemiyorum.Sizce ilandaki aracın fiyatı nasıl?Bana biraz yüksek geldi.Pek de pazarlık yapmayı seven bir arkadaş değil sanırım.

Sizce nasıl,alınır mı?

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-renault-temiz-otomatik-orjinal-399683467/detay/
K
10 yıl
Harici Usb 500gb diski Hp pv 6 laptopa HDD olarak takma
Merhabalar Arkadaslar,

HP Pavilion dv6-6030st laptopumun 1tb toshiba hdd var ve bu hdd sanırım arızalı.(bir sürü test yapmama rağmen hiçbir sorunda bulamaduım.) Elimde MyPassport 500 gb usb harici harddisk var.
Mypassport 500 gb hariciyi laptopuma takmaya kalktım,iclerini actım fakat çıkışlar birbirine uymadı neyazıkkı. Acaba herhangi bir aparat var mı laptopa hdd olarak bağlayabilceğim.
K
10 yıl
HP Pav. dv6-6030st laptop Çözülemeyen kasma ve donma problemi
Arkadaşlar herkese merhaba.
Benim Pc'm HP Pavilion dv6-6030st Entertainment Dizüstü Bilgisayarı
i7 2630qm 8 gb 64 bit win 7

Model No: LL048EA
Bilgisayarımda çok garip bir donma takılma sorunu var.Dışardan bakılınca pek farkedilmiyor fakat kullanan kişi hemen hissediyor.Arkadasımda bulunan aynı laptopu bugun kullandım yağ gibi kayıyor fakat benim laptopda chorema tıklıyorum aheste aheste geliyor,sekmeler arası geçişlerde takılmalar oluyor,film seyretmelerde sıkıntı,oyunlarda takılmalar,resimler arası geçişlerde sorun,bilgisayarıma bile tıklasam sanki içinde Disket varda disket sürücü takılıyor gibi bekliyor. Yazı yazerken yazılar geriden geliyor. Valla İnanılmaz derecede müzdaribim.Yardımlarınızı bekliyorum.
bundan 2 sene önce harddisk serviste değişti.başkada servise gitmedi.Şuan sadece batarya hatası uyarısı veriyor.


Laptopa tüm testleri yaptım,aşırı ısınma sorunu bile yok.
kaç kere format attıgımı hatırlamıyorum bile,neredeyse tum işletim sistemlerini denedim sonuç gene aynı.
Laptopun içini açtım termal jeline kadar değiştirdim,temizşliklerini bile yaptım yine sıkıntı.
driverların hepsi güncel.(tabi HP ne kadar güncelletirse )

Artık en son bende SSD yapıcam fakat önce kayda değer bir fark oluşması lazım ki alayım.

Arkadaşlar tavsiyelerinizi bekliyorum,aklınıza gelen herhangi bir şeyi paylaşabilirsiniz.
K
11 yıl
hp pavilion dv 6770m ekran kartları
herkese merhaba,ben suan HP pavilion dv 6770m laptop kullanıyorum.Bilen bilir bu laptopta cıft ekran kartı var

HD 6770 AMD readon
diğeri ise
intel sandy bridge hd grapichs 3000

problemım su arkadaslar,laptopun kendı drevırlerını kurdugum zaman herhangı bır problem yasamıyorum fakat malum ati icin bır suru guncelleme geldı bunlardan herhangı bırını kurdugum vakıt kesınlıkle cakısma olusuyor.Yanı neyapabılırım? hd 3000 i kurmamaya calısıyorum olmuyor,kaldırıyorum olmuyor,amd sayfasından guncellemeler kuruyorum olmuyor,ya eskı surum yada hıc.Daha once bu laptopu kullanan arkadaslar cozum uretebılırse cok sevınırım.
K
12 yıl
HTC one Uyku modu yada ekran kararmaması
arkadaslar herkese selam oncelıkle,HTC one telefonum var,ılk aldıgımda telefou elımden bırakınca otomatıkman tus kılıdıne gecıyordu ve kararıyordu,sımdı bırakıyorum sabaha kadar oyle acık duruyor,ayarlarda herseyı denedım yok,forumlarda da baktım gene yok,acayıp sarj yıyor,varmı bunun bı cozumu yada akıl verecek yada androıd bır uygulama cozum ıcın
K
12 yıl
Htc desire Fabrika ayarları ve HTC one kulaklık
arkadaslar selamlar,htc one m7 aldım bugun geldı telefonum,telefonda hersey cok gzel fakat kullaklıgı takıyorum hıc algılamıyor,baska kulaklıkta denedım telde hıc bır tepkı yok,telı kapadım actım banamısın demıyor,bunun varmı bı cozumu,gercı hemen fırmaya mesaj yazdım donusunu beklıyorum ama gene de belkı bılmedıgım bır konudur,

2.problemım ıse eskı telefonumu (HTC desire)bır arkadasıma verıcem,oyuzden fabrıka ayarlarına don dedım,telefon kendını yenıden baslattı,HTC yazsı geldı fakat oyle kaldı,pılı takıyorum acıyorum,tel acılıyor ama hıc bısey sılmemıs sekılde varmı buna bı cozumu basına daha once gelmısde cozmus olan
K
13 yıl
ADSL yada Sabit Hat sorunu
Herkese iyi aksamlar arkadaslar.

Benim sorunum uzun zamandır devam edıyor.Önce sorunumu yazıcam sonra başvurdugum fakat fayda etmeyen çözümleri soyleyecegim


Öncelikle vodafone.net 8mb kadar sınırsız net abonesıyım.Sureklı net baglantım kopuyor.Baglantı kopuyor tekrar baglanıyor.Ama sureklı Adsl ısıgı bı sekılde kopuyor.Bu olay perıyodık degıl ,hafta 1-2 gun olurken bazı haftalar haftanın hergunu olabılıyor.Bazen saaatlerce bu kopmalar yasanabılırken bazen sadece 5-6 kerelık olabılıyor.Yanlı tesadufen farkettıgım bır durum daha var.Oda bu baglantılar koptugunda telefonda ınanılmaz bır cızırtı olusuyor.Bu sırada telefon kesınlıkle kullanılamıyor.Ne dısardan ıcerıye nede ıcerden dısarıya.Bu durumn 3-4 aydır devam etmekte.

Sımdı gelelım denedıgım cozumlere.

1- Siplitterı degıstırdım.

2- Kabloları değiştirdim.

3- Modemi değiştirdim.

4- Pc'ye format attım.

5- Kabloları tekrar değşitirdim.

6-ADSL'li sokup sadece Telefonu denedim olmadı.

7 Telefonu soktum sadece ADSL takılı kaldı gene olmadı.

8-TTnet Pratık Cozumu denedim gene olmadı.


Sımdı saygı değer arkadaslar Boyle bır sorunu yasayan baska arkadaslar varsa ortak sıkıntımızı bulup cıozumu onun uzerınde yogunlastırmak ıstıyorum.

Yardımlarınız ıcın sımdıden tesekkurler
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.