N

Teğmen
29 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
16 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
N
3 yıl
Double teyp için harici mikrofon
Megane 2 HB aracım için drivetec dc-716 marka model bir bluetooth özellikli double teyp aldım, cihazın dahili mikrofonu ön yüzünde olmasına rağmen normal oturuş pozisyounda ses karşı tarafa kısık ve çok ortam sesiyle gidir. Cihazın arkasında harici mikrofon girişi için 3,5mm jak mevcut bende buraya takacağım bir mikrofonu sol ön direğin tavan ile kesiştiği bir yere monte etmek istiyorum. Sorun şu olacak basit 20₺ 30₺ fiyatlara telefonlar için satılan harici mikrofonlar benim işimi görebilir mi, yoksa daha farklı ürünmü almalıyım. Mikrofonların kabloları kısa gelmesi durumunda normal bir elektrik kablosuna ek yapar gibi yapabilir miyim? Yardım ve fikirlerinizi bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
< Resime gitmek için tıklayın >
N
3 yıl
Megane 2 authentique sis farı yapımı
Megane 2 authentique aracım var benden önceki sahibi büyük ihtimal airbag sargısımndan dolayı far kolunu ön sis farı özelliği olan kol ile değiştirmiş.Tesisat bilgim pek yok forumdan okuduğum kadarıyla sadece kolun olması yetmiyor sargınında ona göre olması gerekiyor ve beyinden de açtırmak gerekiyormuş. Sis farı ve çerçeveyi aldığımızı sayıyorum. Birkaç sorum olacak;
* Bu aşamalar haricinde bilmem gereken başka birşey varmı?
* Beyinden sisi açtırmak için servis ne kadar istiyor yada benim bu işi öğrenebileceğim bir kaynak varmıdır.
* Bu kadar uğraşmayıp geri sis tesisatına bağlasam fazla yüklenmiş olurmuyum? Ön arka ampül tiplerini ne almam gerekir yüklenme olmaması için? Bu işlem için kaynak verebileceğiniz konu var mıdır?

Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim. Pandemi sürecinde aracımda değişiklikler yapmak konusunda biraz hevesliyim heyecanımı mazur görün.
N
3 yıl
Megane 2 Tavan Lambası Açma Kapama Düğmesi
Megane 2 aracımın tavan lambası açma kapama düğmesinde çatlaklar ve kırıklar oluştuğundan dolayı rahat kullanılmaz duruma geldi. Webte takım set olarak tavan lambası tertibatı satıyorlar ancak benim sadece düğmeleri değiştirmem hem işimi çözecek hem daha ekonomik olacak. Bu parçayı nereden bulabilirim konu hakkında yardımlarınızı bekliyorum.

Şimdilik epoksi ile yapıştırdım ancak ileride tekrardan ihtiyacım olabilir.

Tavan lambalarında tercihiniz led mi oluyor? Ben led kullanıyorum önerebileceğiniz ürün varmıdır?

< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
Modemden kaynaklı internet bağlantı sorunu
Merhaba arkadaşlar
Adsl aboneliğim sırasında ttnetin verdiği zyxel marka modemim ve 16 mbit hızlı bir tarifem var. İnternet bağlantımdan yeterli verimi alamıyorum. Bina içi şebekede sıkıntı olmadığını düşünüyorum çünkü bina girişimdeki telefon kutusundan, bina içi şebeke sıkıntısı yaşadığımdan dolayı direk kablo çekerek daireme ulaştırdım bağlantıyı.
Modeme bağlanmakta sıkıntı olmasada uzun süre bağlı kalmada sıkıntılar ve yoğun kullanımda hız düşmesi yaşıyorum.
Laptopta çok fark edilen birşey olmuyor ancak telefonlar da (farklı marka ve modemler de denedim) bariz hız sıkıntısı yaşıyorum. Oyun oynarken veya yotube'dan bir video seyrederken çıkış yaptığımda cihazı wifi ağından kopmuş şekilde buluyorum. 3-4 saniye içerisinde tekrar bağlanıyor tabii bu arada internet bağlantısı olmadan zaman geçmiş oluyor.
Haftasonları veya akşam saatlerinde genelde bir laptop ve 3 mobil cihaz kablosuz ağa bağlı oluyoruz.

Şahsen bu sıkıntıları modeme bağlıyorum. Ttnet'in web sitesinde hız ölçüm değerleri 13-14 mbit civarında çıkıyor.

Sıkıntının kaynağını bulabilmem konusunda yardımlarınızı bekliyorum veya sıkıntının modem tarafından oluştuğunu düşünüyorsanız hangi modemleri tavsiye edersiniz?

Ufaktan modem araştırdım TP-Link TD-W8968 kablosuz modem + Router beğendiğim modellerden biri.

http://m.teknosa.com/urunler/125430344/tp-link-td-w8968-300mbps-kablosuz-3g4g-router-adsl

Yardımlarınızı bekliyorum.
N
9 yıl
Sabit telefon kulaklık
Merhaba arkadaşlar.
Gün içinde çalışma ortamım gereği sabit telefon ile birçok uzun uzun konuşmalar yapıyorum, diğer taraftanda pc ve etrafta diğer işleri yapmam gerektiğinden cihazı omuzum ile kulak arasında sıkıştırıyorum. Boyun ağrısı ve ondan kaynaklan baş ağrıları kaçınılmaz oluyor.
Sabit telefonum ahizesini devre dışı bırakıp kulaklık ile görüşmelerimi gerçekleştirmek istiyorum. İnternette araştırma yapmama rağmen sabit telefonlara uyumlu girişi olan kulaklık bulamadım.
Sizlerden bu kulaklığı nereden bulabileciğin yada daha farklı nasıl bir çözüm bulabileceğim hakkkında yardım bekliyorum.
İlgi ve alakanız için şimdideneşekkürler.
N
9 yıl
iphone geri yüklenemedi
Merhaba arkadaşlar
Hiç açılmayan bir iphone 5s var kurtarma modunda geri yükleme yapıyorum, ancak "iphone geri yüklenemedi bilinmeyen bir hata oluştu 40" hatası alıyorum.
Bunun çözüm yolları nelerdir yardımlarınızı bekliyorum.

< Resime gitmek için tıklayın >
N
9 yıl
markofoni iphone kulaklık
Markofoni yeni nesil iphone kulaklığını 19.90 a satıyor. Yorumlarınızı bekliyorum fiyatın bu kadar aşağıda olması beni şaşırttı, olabilirliğinde bir sıkıntı var mıdır?


https://www.markafoni.com/orange-accessories-iphone-5-kulaklik/urun/9101703/
N
10 yıl
AppStore Uygulamaları Güncelleyemiyorum
Merhaba arkadaşlar,
İphone 4s 7,06 jb kullanıcısıyım. Son bir haftadır appstore üzerinde gelmiş onlarca app olmasına rağmen güncelleme işlemini yapamıyorum. Güncelleme işlemini yapması için tıkladığım anda app açılıyor.
Bu konu hakkında yardım ve yorumlarınızı bekliyorum.
N
10 yıl
Fabrika ayarlarına dönmek sorunu
Merhaba arkadaşlar
İphone 4s 32gb jb 7.06 kullanıcısıyım. Telefonunu rahatlatmak için reset atıp tekrar jb yapmayı düşünüyordum, ancak ayarlardan fabrika ayarlarına dönmek istedim elma işareti ile ufak bir barın dolmasını bekledim ondan sonra kendi etrafında dönen bekleme işareti geldi. 30 dakikadır bu ekranda bekliyorum. Nasıl bir yol izlemem gereklidir ?
Yardımlarınızı bekliyorum.
N
10 yıl
Jailbreak işleminden sonra itunnes yedeği alınır mı?
Merhaba arkadaşlar,
Jailbreak işleminden önce itunnes üzerinden yedeğini almıştım ancak bazı sebeplerden dolayı yedeğim silindi.
JB'den sonra itunnes üzerinden yedek alsam herhangi bir sıkıntı ile karşılaşır mıyım?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.