C

Teğmen
09 Haziran 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
37 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
14 yıl
uzun batarya ömrüne sahip modeller nelerdir?
merhabalar,

macbook / macbook pro harici işim gereği; netbeans / visual studio gibi programları sorunsuzca çalıştıracak , 13.3" / 14" / 14.1" ekran ölçülerine sahip, piyasada bulabileceğim uzun pil ömrüne sahip [ sürekli müşterilere teknik destek için gitmek zorunda kalıyorum ] , ince , gayet taşınabilir bir bilgisayar arıyorum.

bütçem 4000 liraya kadar varıyor fakat, bir kaç teknolojisi mağazasından aradığım sonucu alamadım , google dahil ! :)

teşekkürler.
C
14 yıl
13.3\" MacBook ve MacBook Pro
merhabalar,

mac'imi yenilemek istediğim için bu 2 modelden birine bakıyorum, 2 side artık unibody olmuşlar yalnız biri alüminyum kasa, aradaki farklar nelerdir acaba? Fiyat farkına değer mi? Birde acaba macbook 'larda yenilenmeye gidilecek mi? Daha önce bilkom'dan almıştım, türkiye'de tavsiye edebileceğiniz, direkt kendi ithal eden şirketler var mıdır?

teşekkürler, mac ayrıcalığına kavuşmuş insanlar...
C
15 yıl
ufak boyutlar , düşük ağırlık
Son günlerde taşınabilirliği olacak 12.1" yada 13.3" notebook alma ihtiyacım doğdu, herhangi bir oyun oynama aktivitesinde bulunmayacağım sadece, Kate gibi yazılım programları çalıştırıp, sorunsuz internette gezinebileceğim, arada sırada Divx film izleyebileceğim bir dizüstü düşünüyorum..

Öncelikli özelliğim fiyat; ~1300 şu an benim için sınır gibi duruyor, en önemli isteğim 2 gb rame sahip olması, core 2 duo olursa da tadından yenmez =)

internette yaptığım araştırmalarda pek bir kararsız kaldım, vatan bilgisayar, mavi bilgisayar gibi sitelerde hep taksitli olanaklar var, peşin alacağım için extra indiririm olsun istiyorum ankara'da böyle tavsiye edebileceğiniz elden alabileceğim bir yer var mı? Hatta şöyle bir durumda var 2.el ürün satan bir yer yoktur değil mi? Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar...
C
15 yıl
Şarjı uzun giden orta özellikli bir telefon..
-- Üstadlar, annemin doğum günü yaklaşıyor, şu anda baya eski bir telefon kullanıyor, ona orta özelliklerde mesela, 1.3,2mp kamerası olan renkli ekranlı, kullanışlı, şarj süresi en az 4 gün giden, bi de biraz bayan telefonu gibi duran nazik, 300 YTL'ye kadar bir telefon almak istiyorum.

Sizin tavsiyeleriniz nelerdir? Bir de telefonu alırken online harici ucuz bulabileceğim yerler var mı ankarada?

Tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler..
C
16 yıl
Suzuki Swift 1.3 MT 4*2 aklıma takılanlar....
Çok sevdiğim GP'mi anneme bırakarak kendime yeni bir araba bakmaya başladım,
aslında hiç aklımda yokken Suzuki Swiftle karşılaştım, aracın tasarımına tutulmadım desem yalan olur..
Swift 1.3 4*2 kullanan arkadaşlara bazı sorularım olacak cevaplarlarsa çok memnun olucam

Şimdiden teşekkürler!!!!


1) Yakıt tüketimi hakkında bilginiz var mı? ( Şehiriçi , Ankara trafiğinde kullanıcam )

2) Araç hangi vergi dilime giriyor? ( 2008 çıkışı aracın tahmini sigorta değeri ne kadardır? )

3) Araçta şu ana kadar karşılaşılan herhangi bir kronik sorun var mıdır?

4) Bakım aralıkları ve Bakım ücretleri hakkında bilginiz var mıdır?

5) Aslında arabayı Ankara'da kullanıcam ama , senede en az 20 günümü Köyde geçiricem, bu araç köy yollarında sorun yaratır mı? ( 20-22 cm lik kasislerden geçebilir mi? )

6) Birde bu araç için Ankara-Istanbul-Bursa 'dan alma olasılığım var, en uygun hangi bayiden alabilirim sizce?
23.500 fiyat aldım 2008 için acaba uygun mudur?

7) Yedek Parça fiyatları ve 2.eldeki durumu acaba nasıldır?

8) Bir de aracın tahmini kasko değeri ne kadar olur acaba?
C
16 yıl
Alınık Grande Punto
2005 üstü ; grande punto arıyorum , şu an için motor ( benzin - dizel ) fark etmez, dynamic donanım tercihimdir, bütçem kısıtlı olduğundan dolayı uygun fiyat verecekseniz bekliyorum, lütfen abartı fiyatlar yazmayın.
C
16 yıl
GPRS gibi servislerle Dizüstünden internet..
Arkadaşlar ; iş dolayısıyla önümüzdeki 15 günü bir dağ başında geçircem desem daha doğru olur ..
Bu alanda sadece Vodafone ve Turkcell çekiyor; bu konuda hiç bir bilgim olmadığım için soruyorum elimde SonyErics W810i ve Acer5920g var bu ikisini kullanarak nasıl internete girebilirim dizüstü üzerinden? Gprs Kart filan var dediler ama şirket onu almaya yanaşmıyor..

Lütfen bir çözüm yolu, teşekkürler...
C
16 yıl
GRANDE PUNTO 5K 1.4 FIRE 77 HP
Ailecek fiatlanmaya karar verdik ;)

Sahibi olduğum g.punto 1.3mjet 'ten edindiğimiz iyi izlenimler sonucu ; kuzenimede g.punto almaya karar verdik ;
Ankara fiat bayi (birmot) tan aldığımz fiyat 27.800 ; en son diye konuştuk fakat liste fiyatı aracın : 28.590 ;

sizce daha iyi bir fiyat alma olasılığımız var mı başka bayilerden ? Çünkü en son ben g.punto mu aldığımda 1.5 milyara yakın indirim
yapmışlardı..

Son olarak Koçta çalışan bir akrabamız var ; istersen bize yardımcı olabileceğini söyledi ; Koç indirimi fiat modellerinde ne kadar oluyor tahmini?
C
16 yıl
acer 5920g recovery sorunsalı..
arkadaşlar , recovery cdlerimi kaybettim ( t7500 'lü model ) şu an üstünde vista kurulu , ama format atamıyorum ( vista gidecek ) , bi arkadaştan acer 5920g fakat t7100' lü modelin recoverylerini aldım , fakat o recoverylerde de unmatched queto gibi bir hata veriyor . ( sürümlerin farklı olmasına yordum. )

sizlerden ricam , şu an üstünde hala vista olan bilgisayarımdan , vistayı ve driverları kurtarabilir miyim? yani format atmış gibi =) , ya da t7500 lü bir arkadaş , kabul ederse ben kargo ile dvd yolliyip , alıcı ödemeli recoveryleri geri yollarsa , gerçekten işlerimi çok kolaylaştıracak , yoksa korsan vista kurmak zorunda kalıcam , bilg. çöp yuvasına döndü

Not: belki merak eden olabilir diye , bu seride ilk alanlardan biriyim , yaklaşık 7 ay oldu , şu ana kadar hiç bir problemle karşılaşmadım..
C
16 yıl
Araba tavsiyesi... (öğrenci)
Merhaba! Sonunda bir araba almak için ailemi kandırmış bulunmaktayım :=) Zor ve tartışmalı saatlerin ardından max. bütçe olarak 20.000 ytl belirledik ; sizlerinde max. 20.000 ytl fiyatı olan 2. el araba tavsiyeniz varsa heyecanla dinleyebilirim :=)

Benim istediğim özellikler ;
1) Cd çalar
2) Klima
3) Yılda 4 kez uzun yol yapacak kadar sağlam :=) ( Ankara-Balıkesir)
4) Servis bakımı düşük ( Sananiye gittiğimde de ucuza halledebileceğim , illa servis olması şart değil )
5) En önemlisi : Düşük motor hacmi ve yakıt tüketimi ( Lpg veya dizel )

Bu özelliklere sahip max 20.000 verecebileceğimiz 2. el araçlardan model-modelyılı konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum..
Piyasaya pek hakim olmadığım için düşünceleriniz benim için çok önemli...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.