K

Onbaşı
26 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
10 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
K
2 yıl
Office 365 Aile üyeliği
Herkese merhabalar. Benim gibi office 365 aile üyeliği arayanlar birleşip almak için bir konu açtım. Birleşip alırsak çok daha ucuza geliyor.
K
2 yıl
Mac OS office
İyi akşamlar arkadaşlar hepinize. Bir sorum olacaktı. Elimde orijinal office 2016 kutulu sürümüm var. Bilgisayarımı MacBook Air m1 işlemcili bilgisayar ile değiştirdim. Acaba Windows'ta kullandığım office 2016 yı bu bilgisayarda kullanabilirmiyim aynı seri numara ile.
K
8 yıl
Xbox one oyun kardeşliği
İyi günler arkadaşlar. Arkadaşım fifa 17 digital satın aldı ve konsoluna yükledi. Bende bu oyunu konsolumda nasıl oynayabilirim kardeşlikle yol gösterebilecek arkadaşımız var mı şimdiden teşekkürler yardımlarınız için.
K
8 yıl
Laptopa mac os x yosemite kurma
Arkadaşlar herkese hayırlı geceler. Bir konu için danışmak istedim sizlere. Bilgisayarım ACER 5750G, işlemcim core i5 2430 ekran kartım nvidia gt 520m .Elimde 64 gb lik ssd boşta mevcut. Bilgisayarımda ise 120 gb lik ssd mevcut. Bu 120 gb lik ssd de windos 10 kullanmak istiyorum. Diğer 64 gb lik ssd de ise mac os x yosemite kullanmak istiyorum. Hangisini kullanacaksam ssd çıkarıp takabilirim. Acaba böyle bişey mümkün mü? Bi yol gösterebilecek arkadaşım var mı acaba?
K
8 yıl
xbox one monitörden ses çıkarma
İyi akşamlar arkadaşlar. Benim sorunum şu: Hp çift hdmi girişli monitörüm ama ses çıkışı yok. Xbox one mı monitöre bağlamak istiyorum ama ses çıkışını nasıl yapacağımı bilmiyorum. En ucuz oalacak şekilde acaba hangi yolu önerirsiniz yardımcı olabailir misiniz?
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.