F

Binbaşı
25 Eylül 2003
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
F
5 yıl
ARABA KULLANMAYA İLK ÖĞRENEN KİŞİ DİZEL Mİ TERCİH ETMELİ YOKDA BENZİNLİ Mİ?
KONUYU BİRAZ AÇALIM BEN VE ARKADAŞIM BİR İDDAYA TUTUŞTUK BEN ŞÖFÖR BİRİ OLARAK DİZEL ARACLA (ARABAYI İLK 50 KULLAMINI DİYELİM.) İLK BAŞLANMASINA KARŞIYIM SEBEBLER İSE ÖRNEK OLARAK VEREYİM BENİM ARACIM 6 VİTES LİNEA İLK DEFA ARABA KULLANAN BİR KİŞİNİN EN BÜYÜK DERDİ VİTES DEĞİŞTİRME VE KAVRAMA DIR.50 KM HIZA CIKANA KADAR 3 VİTES ATMAK YERİNE BENZİNLİ ARAÇTA 1 VİTES BAZI ARAÇLARDA 2 VİTES YETERLİ OLACAKTIR.BENZİNLİ ARAÇ GAZI HEMEN YEDİĞİ İÇİN KALKIŞLARI DAHA KOLAY YAPABİLİR.DİZELDE İSE BİRAZ DAHA GAZI VERİP KALDIRMAK ZORUNDA VE ACEİ KİŞİ BUNU ÇOK AYARLAYAMACAGINDAN ÖTÜRÜ YA PATİYLE KALKAR YADA İSTOP ETTİRMESİ KUVVETLİ İHTİMAL..KIYAS EDERKEN ARABAYI KULLANMAYI BİLEN KİŞİ OLARAK YORUM YAPMAMAYA DİKKAT EDELİM SİZİNDE FİKİRLERİNİZ VARSA SÖYLEYİN
F
14 yıl
Taraftar olarak gerçekleri göremiyormuyuz.
1-Bir takım 1 futbolcuya bel bağlamak zorunda mı?

2-Savunmanın forvetden başladığını bilmeyen futbol cahili insanlar yüzünden mi hala Alex' le avrupa maçlarına çıkıyoruz.

3-Hangi oyuncunun hangi mevkide oynayıp oynayamayacağını bilmiyormuyuz.

4-Futbolculara beklenen beklentilere cevap vermesi neden en kısa sürede olması lazım....


Yukarıdaki sorulara cevap vermek isteyen arkadaşlar fikilerini yazarlarla sevinirim.

1- Bizim gibi büyük bir takım asla asla kalmamalı.

2- Evet Alex si hala takımın en iyisi olarak görenler var. Takımda her futbolcu defansa yardım etmek zorundadır.Bu futbolcu messi bile olsa onada geçerli.

3- Örnek vermek gerekirse . Topuz dan asla ve asla sağ açık olmaz.Burada en büyük hata T.d. lerimizindir.


4- Örnek olarak Özeri verelim. Kamp dönemi yok Ameliyatlardan doğru düzgün topa değmemiş.10 maç üst üste takımda maça çıkmamış .Sonra son 30 dkk maça gir maçı kurtar.Şimdi burda özeri eleştirenler acaba futbolu 100 -1 bilse sahada en son kızılması gereken kişinin o olduğunu bilir.


Sorulması gereken 100 lerce soru var. Bir Fb. Taraftarı olarak Alex li bir Fb izlemek istemiyorum. O yüzden sezon içinde Onun oynadığı hiç bir maçı izlememe kararı aldım. Bu gune kadar olan emeklerine sonsuz saygım var. Bir trabzon maçındaki gibi cesaretli futbolun bizi belli noktalara getireceği düşüncesindeyim.
F
15 yıl
Bjk Başarılar.
Akşamki maçı inşallah kazanacağız. Ben Türk takımlarının arkasındayım ezeli rakibim bile olsa.3 puanla başlarsak gruptan çıkma sanşımız %40 olur bence.Tabatadan çok şey bekliyorum.Bu maçta skora etki ederse kendini ispat etmiş olur.
F
15 yıl
Herkez Kafasına Göre Takılıyor
Başta aziz başkan şuan ki kötü gidişatın en büyük sorumlusu.Adelet sağlamak yerine kendi kafasına göre asıp kesmeyi tercih etti. En büyük hatası Marco oldu. Sonra ki hatası Zico yu göndermekti.Transfer hatalarını söylememe gerek yok.

İspanya milli takımını şampiyon yapan Aragones değil.İspanya milli takımında olan kadro kalitesidir.Bende fb minik takımı başına verilmelidir. Parayı ver eline gönder gibi aptalca bir politika izlenmemelidir.

Volkan Direk postalanmalı 1 maç daha oynatılmamalı.Babacan takıma kazandırılmalı.
Gökhan yorum yapamıyorum sakatlıktan mı yoksa aldığı ücreti mi protesto ediyor anlaşılır gibi değil.
Lugano Uzun süre takımda kalmasını istediğim bir topçu.
Edu bence çok iyi bir topçu ama defansta 2 tane ağır topçu olunca olmuyor.
R.Carlos abilik görevini üstlenmesi lazım.
Devid Sanki protesto eder gibi oynadı.Ayağına top almak bile istemedi.İstediği Zaman neler yapabileceğini herkez çok iyi biliyor.Ama bence bir kaç maç yedeğe çekilmeli.
Alex bence direk postalanmalı .Barcelona Ronaldinho (Benim izlediklerim arasında dünyanın en iyi 5 oyuncusundan biri kendisi) gibi bir topçuyu gönderiyor.Biz neden alex den vazgeçmeyelim.
Selçuk eksikleri var ama bende kadroda yedekde olsa bulunması gerekir.
Josico bence bu adama iş yapar kimse bana katılmasada.
Uğur Bence takımda bulunması gereken bir oyuncu.
Guiza şuanki sistemde iş yapmaz. Dünkü maç içinse ayağına top bile gelmedi.


Sonradan giren maldanado ve ali bu 2 adam gönderilcek topçular arasında gösteriliyor ama nedense hala ilk 18 yer buluyor. Bank asya da bile oynayacak kapasiteleri yok.Nasıl kurtarıcı olarak sonradan oyuna sokulur.

İlhan ise ona birşey söylemeye gerek yok.

Benim yorumum ise en kısa sürede 1 tane yerli bir teknik adam Terim Rıdvan Yada Bülent uygun. 3 tane adam gibi adam. Senelik 1 Milyon dolar ver hepsi seve seve yapar bu işi. Paranın hesabını yapıyorsan bu 3 ünden birini getir. Ama problem değilse neden Zico gönderildi hesap ver Yönetim.

Fb kim gitsin desem neredeyse tüm fenerli arkadaşlarım aynı isimleri yazar. Görülmeyecek bir durum yok ortada.

BU SENE PARANIN KURBANI OLDUK.HAKKI OLANA VERMEDİK.SONUÇ ORTADA.


Artık avrupa defteri kapandığına göre artık maçları izleyip sitrese girmeme gerek yok.Tüm Fenerbahçeli arkadaşlarımda böyle yapmalı.Hep destek tam destek palavrasına inanmayın.
F
15 yıl
Maldonado bu adam halı saha topçusu olur mu ?
Bank Asya 1 Lig'de bile zor oynayacak bir topçu .Ama hala ilk 18 de yer veriliyor bu adama.Bu adamın oynadığı maçta kazanma şansımız bence sıfır.Topçu olmadığını anlamamak için ya gerizekalı olmak yada futboldan anlamamak lazım.Ali bilgin ve maldonado bu iki adam FENERBAHÇE mize atılmış en büyük 2 kazıktır.


Bugün ki maç içinse Aragones bu maçtan nasıl puansız dönerim dedi.Ve bu konuda başarılı oldu.Değişikler ise tam bir facia çıkması gereken adam Alex di Onun yerine girecek kazım ile 4-4-2 dönüp galibiyet için saldırmamız gerekirdi.

Bu takımı forumdaki herkez şampiyon yapar ama aragones yapamaz.
F
15 yıl
Fenerbahçemizden Büyük Ders
Evet ne demek istediğim gayet açık ve net . Bu ölü kadromuz bile Arsenal den puan almayı başardı.Hiç bir maç oynamadan kazanılmaz.Şu çok bilmiş bazı arkadaşlar mümkünse forum yerine parka gitsinler.
F
16 yıl
Fener, Avrupa ikicinsi oldu
Hollanda'da düzenlenen 17 Yaş Altı Futbol turnuvasında Fenerbahçe 2. oldu.
12 Mayıs 2008 12:35
Hollanda'da düzenlenen Eurovoetbal 17 Yaş Altı Futbol Turnuvası'nda, finalde Almanya'nın Bayern Münih takımına 3-1 yenilen Fenerbahçe (B) Genç Takımı, ikinci oldu.

Fenerbahçe Kulübü'nün resmi internet sitesinde yapılan açıklamaya göre, turnuvaya Fenerbahçe'nin yanı sıra Anderlecht, Ajax, Bayern Münih, Celtic, Twente, Groningen, Heerenveen, Newcastle United, PSV Eindhoven, Real Madrid ve Schalke 04 takımları katıldı.

Teknik direktörlüğünü Hasan Özdemir'in yaptığı Fenerbahçe (B) Genç Futbol Takımı, grubundaki maçlarda Bayern Münih ile 1-1 berabere kalıp, Celtic'i 2-0, Heerenveen'i de 1-0 yenerek finallere kaldı. Yarı finalde FC Schalke 04'ü 2-1 yenen sarı-lacivertliler, finalde Bayern Münih ile karşılaştı. Grup maçlarında 1-1 berabere kaldığı rakibine, finalde 3-1 yenilen Fenerbahçe, turnuvayı ikinci sırada tamamladı.

Bu arada, takım kaptanı İsa Taştemir, turnuvanın en değerli oyuncusu seçildi.
F
16 yıl
Oyuncu mevki
Şimdi herkez bazı futbolculara kötü oynuyor. Bu adam bu takımda ne işi var.

Ümit Özat bu olayın en belirgin örneğidir. Şimdi burda kim hatalı.

Bu hataya en çok takımın taraftarı Fenerbahçeli olarak ben üzülüyorum. Uğur boral ı sol bek oynatmak.Kezman gibi zayıf adamı tek forvet oynatmak.

Gs de bir kaç maç ta bu hatayı yaptı. Hasan'dan sağ bek Servet ön libero oynadığı maçlar vardı.

Şimdi bu futbolculara karşı yapılmış haksızlık değilmidir.Futbolcu alınmadan eksik bölge ve oynanacak futbol taktiğine göre alınmalıdır.Transfer yapmak için transfer yapılmamalıdır.


Birde olayın bu yönüne bakmak lazım.

Arda serkan 250 bin 500 bin dolar arası para alırken.Özellikle yabancı transfer edilen topçular 1,5- 4 milyon euro gibi paralar alıyorlar.
F
16 yıl
Fener\u0027de Love bombası!
MYNET ÖZEL

İspanyol basını, Zico'nun ısrarla alınmasını istediği Love ile Fenerbahçe'nin anlaşmak üzere olduğunu yazdı.

Sarı-Lacivertli takımda yaklaşık 1 ay önce Başkan Aziz Yıldırım'ın "Dünya çapında bir golcüyle anlaştık" şeklinde açıklama yapmasından sonra tüm spor kamuoyun Fenerbahçe'nin yeni bombasını patlatmasını büyük bir heyecanla bekleniyor. Gerek Türk gerekse dünya basınında da Fenerbahçe'nin Shevchenko, Crespo ve Henry ile anlaşmaya çok yakın olduğu haberleri hemen hemen hergün manşetleri süslerken bu kez de İspanyol basını da Fenerbahçe'nin CSKA Moskovalı golcü Wagner Love için harekete geçtiğini yazdı. Daha önce "Love'u sezon başında istedik ama alamadık" şeklinde açıklama yapan Zico'nun da rüyalarının gerçek olabileceği ortaya atıldı. İspanyol gazeteleri Bundesliga ekiplerinden Hertha Berlin'in de bu oyuncuyu kadrosuna katmak istediğini ancak Zico faktörü ve Sarı-Lacivertli takımdaki Brezilyalı enflasyonu nedeniyle golcü oyuncunun Fenerbahçe'ye daha sıcak baktığı belirtildi. Haberde Love'un sezon sonunda kesin olarak CSKA Moskova'dan ayrılacağı ve büyük olasılıkla Fenerbahçe formasını giyeceği iddia edildi.
F
16 yıl
G.Saray otobüsüne saldırı !
Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'da taşlı saldırıda bulunuldu.12 Ocak 2008 21:47Çaykur Rizespor maçı için Trabzon'daki Zorlu Grand Otel'de kamp yapan Galatasaray kafilesini taşıyan otobüse Trabzon'da taşlı saldırıda bulunuldu. Galatasaray kafilesini Zorlu Grand Otel'den alan otobüs, Kahramanmaraş Caddesi'nde seyir halindeyken bir kişinin taşlı saldırısına uğradı. Atılan taş sonucu otobüsün orta kapısının üzerindeki cam kırılırken, Galatasaraylı futbolcular ise yara almadı. Otobüs, yoğun güvenlik önlemleri altında Trabzon şehir merkezinden ayrılarak akşam saat 17.30 sıralarında karşılaşmanın oynanacağı Rize Atatürk Stadı'na ulaştı.

İHA


Forumda bazı arkadaşlar Fb. nin cok antipatik olduğunu iddaa ediyordular. Ama demek ki istanbul klüplerinin genelini sevmiyorlar.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.