O

Binbaşı
21 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
43 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
O
7 yıl
Spor Bilimcisi ne işe yarıyor
Fikri bilgisi olan var mı ?
O
7 yıl
Genie Scout ne zaman çıkar ?
Sitesinde oyun çıktıktan sonra 2 hafta içinde diyor 4 gün kaldı gibi görünüyor .
O
7 yıl
Takım Konuşması
Bunu asistana bıraksak Tottenham gibi bir takımda iyi midir kötü mü sizce ?
O
8 yıl
Team Talk hakkında
Eski oyunlarda team talk'u asistan managere bırakabiliyorduk 2016'da bunu bulamadım nerede acaba ?
O
8 yıl
steam ters ibraz sorunu
Şimdi arkadaşlar yardım ederseniz gerçekten sevinirim hikayemi anlatıyorum steam yılbaşı indiriminden faydalanarak 25 aralık ve 4 ocak tarihlerinde iki oyun aldım . Toplam 47 tl para ödedim kredi kartımı kullanarak ekstre geldiğinde 16 dolar bir borç gördüm ve hesabımın hacklendiğini düşünerek bankama itiraz dilekçesi verdim . Bugün steam'i açtığımda almış olduğum oyunlar ile ilgili ters ibra durumu olduğunu öğrendim . Steam'den tl olarak oyunu almıştım borcun dolar olarak gelmesi mümkün mü ? Kendi aldığım oyuna mı itiraz ettim ?
O
8 yıl
steamde dolandırılmış olabilirim
Şu steamde herkesin birbirinin hesabını gördüğü karışık bir dönem vardı 20 gün önce benim de kayıtlı kredi kartım vardı stemde ekstermde 16 dolarlık bir alım yapılmış görünüyor paramı nasıl geri alabilirim ? Steam destekten bir şey anlamadım yardımcı olabilecek bir arkadaş var mı ?
O
9 yıl
Wattpad hikaye çalışmam
Arkadaşlar olumlu olumsuz eleştirilerinizi iletirseniz sevinirim hikayem henüz başlangıç aşamasındadır.

http://www.wattpad.com/myworks/30758858-yeni-ufuklar

'' Sirus b takım yıldızının en yaşanabilir ve ihtişamlı gezegeni Antoria isimli gezegendi.İnsanlık tarihinin ilk keşfettiği ve kolonileştirdiği gezegenlerden biriydi. Şu anda kullanılmayan miladi takvime göre 2500 yılında keşfedilmiş insanoğlunun yaşamasına çok elverişli fiziksel ve atmosferik şartlarıyla dikkatleri üzerine çekmişti. Yavaş yavaş ölmekte olan Dünya'da yaşayan ve kurtuluş çareleri arayan insanlığın ilk gerçek umuduydu. Hemen kolonileştirme çalışmaları başladı ilk sonda 2510 yılında atıldı bu gözlem uydusu Antoria gezegeni hakkında anlık bilgileri Dünya'ya gönderiyordu. Antoria gezegeni dünyamızdan biraz daha küçük , atmosfer koşulları tamamen dünya ile uyumlu ve canlı yaşamın bulunduğu bir gezegendi. Gezegenin dörtte üçü sular ile kaplıydı. Gezegenin karalarında ve sularında çok değişik etçil ve otçul canlı türleri vardı.Ancak akıllı bir yaşam formu herhangi bir medeniyet bulunmamaktaydı.
Yoğun çalışmalardan sonra ilk keşif gücü 2532 senesinin bir kış gününde gönderildi. Keşif gücünde 20 kişi bulunmaktaydı. Bunların ikisi doktor ikisi gezegen bilimcisi ikisi doğa bilimcisi kalanı uçuş ekibi ve askerdi. Amaç Antoria'nın ilk kolonisini kurmak ve bundan sonraki gelecekler için gerekli ortamı hazırlamak , gezegenin doğal ve fiziki yapısı hakkında raporlar tutmak ve bu raporları Dünya'ya göndermekti. Kaşif adlı uzay gemisi Antoria atmosferine sarsıntılı bir biçimde girdi gemi pilotu Jack ve yardımcısı bayan apple aracı kontrolde zorlanıyorlardı . Atmosferin yüksek basıncı nilyum denen ve 2400'lü yıllarda uzay yolculukları için tasarlanan çelikten daha sert ama bir o kadar da hafif bir alaşımdan oluşan uzay gemisi yüzeyini parçalama noktasına gelmişti. Ancak deneyimli pilot Jack Lindon zor da olsa aracı kontrol altına almayı başarmıştı . Şimdi altlarında büyük bir orman denizi gökyüzünde süzülüyorlardı . Ağaçlar o kadar sıktı ki bir an için inecek bir yer bulamayacaklarını düşündüler. Ağaçların hemen bittiği yerde koyu lacivert görünümlü deniz başlıyordu .Bayan Apple da Jack kadar olmasa da deneyimli bir pilottu 32 yaşındaki bu alımlı kadın 10 yıldır uzay kuvvetlerinde pilotluk yapıyordu. Artık rutin haline gelmiş Mars , Satürn gibi görevlerin deneyimli ismiydi. Koyu siyah saçları süt beyazı teni parlak mavi gözleriyle bir çok erkeğin dikkatini çekecek nitelikte bir kadındı . Kendisine bir çok evlenme teklifi gelmiş ancak idealist bir pilot olduğu için hepsini geri çevirmişti. Onun hayali, yeni dünyalar keşfetmekti kendisini tek heyecanlandıran duygu buydu evlilik, çocuk büyütmek ona göre değildi . Jack ise 44 yaşında 22 yıldır pilotluk yapan ömrünü uçuşa ve uzay bilimlerine adamış bir insandı.Kariyerinde yüzlerce uzay görevi vardı .Genç bir pilot olarak uçuş akademisini bitirdiğinde önünde iki seçnek vardı ya daha çok ticari uçuşları kapsayan yük pilotluğu yapacak ya da savaş pilotu olacak yeni dünyalara yelken açacaktı hiç çekinmeden savaş pilotluğunu seçmişti. Yirmi yıllık uçuş kariyerinde Mars önemli bir yer tutuyordu . insanlığın en eski ve ilk kolonisi olan Mars'a yüzlerce kez uçmuş yolcu ve yük gemilerine refakat etmişti.Jack hafif kırlaşmış sarı saçlarını karıştırdı hala konacak bir yer bulamamıştı umutlarının azalmaya başladığı bir anda gözüne küçük bir açıklık çarptı bu açıklık orman çölündeki bir vaha gibiydi. Gri renkli uzay aracını oraya doğru yönlendirdi bu araç son teknoloji ile donaltılmış türünün ilk örneğiydi hem hatırı sayılır bir yük taşıyabiliyor hem de kendini koruyabiliyordu. Kaşif adlı uzay aracında 40 adet füze başlığı bulunuyordu .Araç büyük bir gürültüyle iniş yaparken otuzlu yaşlarınının sonuna gelmiş hafif tombul doktor Nick yanlarına yanaştı.

- Nihayet iniyoruz . Beklediğimden de yeşilmiş buradan hayat fışkırıyor .dedi

Jack temkinli bir ses tonuyla bu kadar hayat fışkırması iyi mi kötü mü göreceğiz . dedi. ''
O
9 yıl
Duran toplardan çok gol yiyorum
Newcastle kariyerimde kornerden çok yiyorum sürekli savunma ve duran toplar çalıştırdığım halde bir önerisi olan var mı bununla ilgili ?
O
9 yıl
Bu defa olmuş
Bu oyunu 00-01 'den beri oynarım en beğendiğim seriler 03-04 , fm 2008 ve fm 2011 'dir oyun 2012'den beri düşüşe geçmişti hele 2013 ve 2014 tam çöptü bu önyargıyla oyunu almayacaktım ama gene dayanamadım dün satın aldım ve çok beğendim. Bir kere arayüz çok güzel olmuş alıştıktan sonra her şeyi çok kolay buluyorsun oyun belirgin bir biçimde hızlanmış 3D maç motoru hem hızlanmış hem de oyuncuların hareketleri daha bir estetik ve gerçekçi olmuş staf süs bitkisi özelliğinden çıkmış gerçekten işe yaramaya başlamış oyuncular için önerilerde bulunuyorlar şu özelliğini geliştirelim falan diyorlar bu da hoşuma gitti tabi her sene olduğu gibi bu sene de bolca sakat veriyorum oyunun bir kaç yamaya daha ihtiyacı var ama genel olarak bu oyun olmuş 2011'den beri ilk defa bir fm'den zevk aldım herkese tavsiye ederim.
O
10 yıl
H.P. Lovecraft : Son Hüküm
Çok tuhaf ürkütücü belleğimden silinmeyen bir hikaye bütün eserleri adlı kitapta var.


< Resime gitmek için tıklayın >
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.