Android 2.1 işletim sistemi üzerinde çalışan ve yenilikçi kare tasarımı ile dikkat çeken FLIPOUT’un çoklu dokunmatik ekranı döndürüldüğünde, ortaya beş sıralı bir QWERTY tuş takımı çıkıyor. Sayılar için ayrılmış özel tuş sırası sayesinde numaralar da daha hızlı ve kolay biçimde girilebiliyor.

FLIPOUT Türkiye’de Siyah, Kırmızı, Yeşil ve Mor olmak üzere dört ayrı renk seçeneğiyle satışa sunuluyor.
< Resime gitmek için tıklayın >
Kullanıcıların aynı anda tam yedi ana sayfa ekranı kullanıp, canlı duvar kağıtları yükleyebildiği FLIPOUT, Exchange sever kullanıcılarına ek güvenlik olanakları sunuyor. Özellikleri kolayca açıp kapama için kısayollar sunan “widget”lar ile ana sayfa ekranlarının kolayca kişiselleştirilebildiği telefonda ayrıca foto-takvim ve yapışkan not gibi widget’ların boyutu ekran kullanımı tercihlerine göre arzu edildiği gibi büyütülüp küçültülebiliyor.

FLIPOUT’un internete bağlı müzik çaları; şarkı adlarını, sözlerini ve albüm kapaklarını parçalar çalınırken senkronize edebiliyor. Kullanımı kolay müzik arayüzü sayesinde telefondaki parçalar arasında gezinmek ve radyo veya internetten müzik dinlemek keyfe dönüşüyor.

FLIPOUTun özellikleri arasında yer alan KODAK PERFECT TOUCH teknolojisi yüksek resim kalitesini garanti altına alırken, galeri modu ile fotoğraflar toplu halde etiketlenerek Facebook, MySpace, Picasa ve Photobucket gibi hizmetlere hızlıca yüklenebiliyor. Dijital yakınlaştırma özellikli 3 megapiksel kamerası bulunan telefon video kaydı da yapabiliyor. Multimedya oynatıcısı ile hem film hem de video yayınların izlenebildiği FLIPOUT kullanıcılar Bluetooth üzerinden kablosuz görüşme ve müzik aktarımı gerçekleştirebiliyor.

FLIPOUT kullanıcılara Google Search, Google Maps ve Gmail gibi çok sayıda Google hizmetinin yanı sıra Slide ME üzerindeki uygulama ve eklentilere erişim olanağı sunuyor.

Bu ay satışa çıkan Motorola FLIPOUT’un satış fiyatı ise KDV dahil 699 TL.

KAYNAK: cnet Türkiye