C

Çavuş
19 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme (?)
7 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
13 yıl
2006 honda jazz elite alınır mı 23.500 TL
Arkadaşlar aşağıdaki linkteki araç ile ilgilieniyoum sizce bu araç bu fiyata alınır mı.

23.500 gibi anlaştık sayılır.

2006 Honda jazz 1.4 elite

62.000 km
benzin /LPG
manuel
bilecik plakalı
iki parça boya (değişen yok)

Acil cevap yazabilirseniz sevinirim. Sizlerin yorumları bemim için önemli. Ona göre aracı almak için istanbuldan gideceğim.



http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-2006-model-1.4-honda-jazz-elite-lpg-134550318/detay
C
14 yıl
Nemlendirilen odalarda 18 derece 20 derece olarak hissediliyormuş
Arkadaşlar ısı tasarrufu ile ilgili araştırma yaparken aşağıdaki bilgiyi buldum ne kadar doğrudur? Deneyen arkadaş varmı.


Alıntı:
Gece, gündüz ısınan evleri % 50 - 55 nemlendiriniz. 18°C ısınan bir odanın nemlendirilmesi ile hissedeceğiniz pratik konfor sıcaklığı 20°C'nin üstünde olacaktır. Nemli hava sıcaklığı daha iyi tutacak, buharlaşma azalacağından vücudunuz daha az ısı kaybedecektir.
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.