C

Teğmen
18 Kasım 2008
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme (?)
17 (Bu ay: 0)
Gönderiler Hakkında
C
11 yıl
AURİS OTOMATİK
2007 madel 1.6 comfort Toyota auris aracımı satıyorum. araç 72000 km kaportasında değişen yada boya yoktur. bakımları yetkili servis de yapılmıştır. sigara içilmemiş herhangi bir problemi yoktur. bir sonraki bakımı 80000 km de kaskosu nisan 2014 kadar devam ediyor. aracı kasko bedelinden 29500 den satıyorum. isteyene resim gönderilir.
C
11 yıl
+18 sırayı bozma.
temel ile dursun iki çocukluk arkadaşıdır. yıllar sonra dursun köyüne ziyarete gider ve temeli bulur. dursun anlatmaya başlar. köyden gidince şansım çok açıldı, çok para kazandım her gece bir kadınla yatıyorum der. temelde sorma en iyisini yapmışsın, ben köyde kaldım, evlendim bir kızım oldu babam öldü annemde bize geldi tek göz odada hep beraber kalıyoruz der. akşam olur temel ısrarla dursunu evinde misafir eder. yerler içerler, gece olur yatmaya karar verirler. temel yer yatağını hazırlar. bir yandan da tedirgindir, kızını yanına alır, onun yanına annesini alır daha sonra nasılsa bana ihanet etmez diye karısını en sonuna da dursunu yatırır. gece ilerleyen saatlerde dursun dayanamaz işi horultuya verir başlar sayıklamaya; bi a. olsada s.ksem bi a. olsada s.ksem temelin karısı dayanamaz oda işi horultuya verir; yanında duruyoya len, yanında duruyoya len. dursun başalar temelin karısını yapmaya osıra temelin kızı dayanamaz oda başlar horlamaya; bolu bırak dara gel, bolu bırak dara gel. dursun işini bitirdikden sonra kıza doğru yönelir. tam tamelin annesinin üstünden atlarken oda başlar horlamaya; sırayı bozma bana gel, sırayı bozma bana gel...
DH Mobil uygulaması ile devam edin. Mobil tarayıcınız ile mümkün olanların yanı sıra, birçok yeni ve faydalı özelliğe erişin. Gizle ve güncelleme çıkana kadar tekrar gösterme.